קניית מסך טלוויזיה ועוד כמה שאלות (תודה מראש לעונים)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לקנות מסך טלוויזיה, בערך בגודל של '43 (מרחק הצפייה הוא 4 מטר), התקציב הוא 4,000 ש"ח
הטלוויזיה הולכת להיות מחוברת לקונסולה, Dvd, סרטים מusb ואולי גם לרמקולים חיצוניים ולמחשב (כנראה שלא, מעבר לבית חדש עדיין לא החלטתי לגבי זה), צופה הרבה בספורט, ואוהב להתעסק בכל מיני פיצ'רים שימושיים (אם הטלוויזייה יכולה להראות 2 ערוצים בו זמנית זה יהיה מעולה). אם איכשהו אוכל לשקף את מסך הפלאפון שלי (galaxy s6) על מסך הטלוויזיה זה בונוס.
*חשוב לציין שהמטרה והכוונה הינם להחזיק את המסך למשך יותר מ10 שנים.

ועכשיו לשאלות

1. הבנתי ששווה להסתכל רק על מסכי samsung/lg, ושsony, phillips וpanasonic מפגרות מאחור, זה נכון?

2. מתי צפויה סדרה K של סמסונג לנחות בארץ?

3. על ה6400H המליצו בחום בזמנו, אז על הJ6400, הביקורות מאוד פושרות? איך, ולמה? והאם לא שווה לקנות את הj6400 שהיה מועמד מוביל אצלי לקנייה?

4. מתי הwebos 3.0 צפוי להגיע ארצה?

תודה!

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

1.לא נכון יש מסכים מעולים גם של חברות אחרות
2.לפחות עוד חודשיים
3.הh הם אחת הסדרות היותר טובות של סמסונג אם לא הטובה ביותר עד כה. דגמי הj6 חלשים ביותר.

עד כה התשובות המעורפלות, לפי דעתי לסלון ארבע מטר 43 זה מאוד קטן. סדרת הk שעתידה להגיע תהיה לא פחות יקרה המלצה שלי תחסוך עוד קצת תקנה מסך לפחות 55-60 לא צריך 4k.בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

shaharfs כתב:1.לא נכון יש מסכים מעולים גם של חברות אחרות
2.לפחות עוד חודשיים
3.הh הם אחת הסדרות היותר טובות של סמסונג אם לא הטובה ביותר עד כה. דגמי הj6 חלשים ביותר.

עד כה התשובות המעורפלות, לפי דעתי לסלון ארבע מטר 43 זה מאוד קטן. סדרת הk שעתידה להגיע תהיה לא פחות יקרה המלצה שלי תחסוך עוד קצת תקנה מסך לפחות 55-60 לא צריך 4k.בהצלחה....
...
55-60? נראה לי מאוד גדול, אפילו הייתי מוכן לקצץ בכמה אינצ'ים מ43 על מנת שהאיכות תהיה אפילו טובה עוד יותר. שכחתי לציין ש4 מטר הוא מרחק הצפייה הרגיל שקורה ברוב המקרים, אך כשמגיעים אורחים הוא הופך להיות 2.5 מטרים, ואני מפחד שבמקרה הזה הטלוויזייה תהיה גדולה מדי ולא יהיה נעים לצפות.

ה4K אני חושב שחשוב לי, מכיוון שאני רוצה להחזיק את הטלוויזייה הרבה מאוד שנים, ואני לא רוצה לפגר מאחור בעוד 7 שנים
קראתי גם פה בכמה שרשורים שחשוב מאוד Hdr (או שזה Hdr10?)

אני מבין שכדאי לרדת מה6400, יש דגמים אחרים מומלצים?

תודה על התגובה

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

קודם כל אין גדול מידי, יש יקר מידי. יש אנשים שבמרחק צפיה של 2.5 מטר צופים בשמונים אינץ. בשביל להנות מ4k במרחק 3-4 מטר אתה צריך מסך שלפחות 60 אינץ במסך של 40-43 אינץ לא תראה שום הבדל. כיום וגם בעתיד הקרוב 4-5 שנים לא נראה שעומדת להיכנס טכנולוגית 4k לשימוש של חברות הכבלים הישראליות, לכן המעט שקיים זה דרך נטפליקס חלק מהתכנים,אולי קצת ביוטיוב סרטונים קצרים לא סרטים באורךמלא ואם יש לך סוג של נגן שמשדר ב4k תצתרך למצוא תכנים ב4k שזה גם קצת מורכב למצוא. לגבי hdr אני יודע שיש כמה פורמטים היחידים שקיימים היום הם בסדרות המאוד גבוהות ולא בסדר גודל של תקציב שציינת.
דבר אחרון אופטימיות היא דבר חיובי (אם ניקח בחשבון שממוצע חיים של טלוויזיה הוא 5-6 שנים ) שאתה צופה להישאר עם הטלוויזיה שלך 10 שנים....בהצלחה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #5 

1. לא. מה שכן, לפני שנתיים סמסונג ו-LG היו עדיפים מבחינת תכונות/ממשק סמארט. לא יודע מה המצב עכשיו. אבל לדעתי סמארט הוא הדבר האחרון שצריך להשקל בבחירת מסך.

3. חפש דיונים ישנים כאן, או קרא סקירות באנגלית. גם ל-JU יש יתרונות מסוימים, אבל מה שאני זוכר הוא שה-H היה יותר אטרקטיבי מבחינתי (לא שיש לי מסך סמסונג). אני לא זוכר אם ל-JU היו בעיות ממש, או שרק הוא היה פחות מוצלח מה-H. אל תפסול אותו, אבל תבדוק אם יש בו כל מה שאתה רוצה, ואם אין אחרים שעדיפים מסיבה כלשהי.

2 ערוצים במקביל: לא יודע אם זה קיים ברוב המסכים. ואם כן, אני לא 100% בטוח שזה לצפיה בשני ערוצים ולא רק להקליט אחד במקביל לצפיה באחר. מה שיותר נפוץ הוא להראות שני דברים במקביל שרק אחד מהם הוא ערוץ שידור. אבל אתה יכול לחבר ממיר חיצוני בנוסף אם אתה רוצה.

שיקוף מסך טלפון: נראה לי שזו תכונה די נפוצה, גם אם לא תמיד פועלת טוב, בדגמי ביניים ומעלה.

ל-2.5 מטר לדעתי כדאי לפחות 60", אם לא יותר. אבל יש אנשים שמסך גדול מפריע להם עם כתוביות, תלוי בגודל ובמיקום שלהן. מסך גדול יכול גם להיות חסרון לאנשים עם בעיות שדה ראיה. אם המגבלה היא תקציב, נסה לפחות לא לרדת מ-50".

כדי להבחין ב-4K צריך שילוב כלשהו של מסך גדול ומרחק צפיה לא גדול. חפש דיונים קודמים בנושא, זה לא נראה לי תכונה קריטית. נראה לי שמ-2.5 מטר צריך 65-70" כדי להתחיל להבין במשהו.

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@jtk
@shaharfs

טוב, אני מבין לצערי שאני צריך להגדיל את התקציב, אפשר המלצות לדגמים? אני באמת לא יודע מה לקנות, 2 הפרמטרים שחשובים לי קודם כל הם איכות ואמינות (שהטלוויזיה תחזיק כמה שיותר זמן בלי שאני אפגר מאחור מבחינת טכנולוגיה)

תודה מראש

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תראה לפעמים אנחנו מאוד רוצים להדביק פערים עם הטכנולוגיה השאלה האם זה תורם או שזה סתם ביזבוז כסף. לפי מה שרשמת הטלוויזיה מחוברת לdvd אם זה מכשיר סטנדרטי הוא ישדר בfhd מקסימום כנל גם הקונסולה אלה אם כן זה סוני 4 . לגבי סרטים ב4k אני לא חושב שיש בשפע ובעתיד בארץ לא יהיו שידורים ב4k, תחשוב טוב האם זה יהיה שימושי עבורך והאם יש לך צורך בזה. תגיד מה התקציב ננסה לעזור, בהצלחה.....

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

לא אמליץ על דגמים, אבל ממליץ לך לחפש מסך גדול יותר. תלך במינימום על 50-55 , לא פחות.
רד מ 4K, זה פשוט לא רלוונטי לדעתי לצרכים שלך (DVD?! באמת?), למרחק שלך ולתקציב שלך.
מסך לעשר שנים זה אופטימי מאד. וגם אם תקנה את המסך היוקרתי ביותר שיש מיצרן מוביל הוא יכול למות אחרי שנתיים. אין פה איזה כלל אצבע לגבי אמינות ואורך חיים, זה הרבה מזל וסטטיסטיקה. מה שכן, יש יבואנים שנותנים אחריות מלאה ליותר שנים ו/או מאפשרים להרחיב בתשלום לעוד X שנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@jacko-il
@shaharfs

הפחד הוא להישאר מאחור, זה למה ה4K/Hdr חשוב
כבר למכרים רבים יש 4K בבית, ולא נעימה לי המחשבה על לחץ להשתדרג בתוך 3-4 שנים

איכות יותר חשובה לי מגודל הטלוויזיה, והאמת שאני מופתע שהרוב כאן מעדיפים גודל ולא איכות
קשה לי להגיד את התקציב כי אני כבר לא יודע כמה כדאי להשקיע על טלוויזיה, המוכר בחנות אמר ש4,000 זה מעל ומעבר,
אבל ברור לי שפה מבינים הרבה יותר מהמוכר, זה למה באתי לפה בסופו של דבר, כדי לקבל את ההמלצה הכי טובה. אז כבר אין לי מושג מה טווח המחירים הנורמלי להשקיע על טלוויזיה, אבל מה שברור לי זה שיותר מ8,000 לא אשקיע, וגם זה אם לומר את האמת סכום שאני מעדיף לא להשקיע, אבל אם זה הדבר היחיד שאפשר שיתן לי שקט בשנים הקרובות, אין מה לעשות, אחרי הכל אני בדעה נחרצת לשמור את הטלוויזיה כמה שיותר שנים

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

לא נאמר כאן ש 4K עם HDR לא חשוב. נאמר שזה לא כל כך רלוונטי לצרכים ולתקציב שלך.
אם תקנה מסך כל כך קטן שתומך בהכל ונותן תמונה פנטסטית אני לא מבין איך זה יעזור לך. במיוחד כשאנו מכניסים למשוואה את מרחק הצפייה אצלך. ולדעתי האישית, עדיף לקנות מסך מיינסטרים כל 4-5 שנים מאשר לקנות מסך היי-אנד כל 8-10 שנים. זה פשוט יותר אפקטיבי ויותר זול בדרך כלל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@jacko-il

אמנם עכשיו נראה שלא רלוונטי לצרכים שלי, אבל מה יהיה בעוד 3-4 שנים? כשליותר מ70% מהאוכלוסייה יהיה 4K (הערכה גסה)

4-5 במקום 8-10 שנים? אני אחשוב על זה

יש לך המלצה לדגמים חדשים?

תודה

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #12 

נקודה למחשבה
אז מה גם אם ל100 אחוז יהיה 4k זה לא אומר שיש תכנים..
ושנית אל תחשוב מה יש לאחרים- תחשוב על הצרכים שלך..
ד״א - החשיבה של להחזיק מסך ל10 שנים ולקנות עכשיו את הכי ממש לא נכונה, תאמין לי תקנה- עכשיו מסך 50 Fhd רגיל בלי בלבולי מוח, במחיר שפוי (3000) ועוד 3-4-5 שנים שהמחירים של טכנולוגיה (שבחיתוליה עכשיו) יהיו נורמלים תשדרג..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

@Danni
·
תשמע, כדי למנוע ממך בלבול עם עצמך על מה ללכת ואיזו גישה נכונה וכן הלאה, אני חושב שאתה חייב להחליט על תקציב מירבי בהחלט וגודל רצוי. אחלה, כולנו פה רושמים דעות וכו' והכל לגיטימי ומבורך, אבל אתה בסוף צריך לחיות עם המסך ועם ההחלטה הלאה. לכן, מציע לך לעשות הפסקונת ולגשת לחנות מתמחה או סתם לחברים/משפחה ולבחון איך הגדלים שאנחנו/אתה מדברים עליהם נראים למרחק צפייה שלך. זו נקודת התחלה ראשונה.

בנוסף, ממליץ לך להמתין מעט להשקות של הדגמים החדשים שבאים עלינו לטובה. הנה, ממש בשעות האחרונות נחספנו להשקת הליין החדש של סוני בארץ. תיכף יגיעו גם סמסונג, LG וכל שאר החבר'ה. זה מקבל עוד יותר חשיבות במידה ותחליט ללכת על מסך לתקופה מאד ארוכה (שכאמור לדעתי זו גישה לא נכונה).

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

זו לא תחרות ש"נשארים בה מאחור". 4K שימושי במקרים מאוד ספציפיים, אחרת הוא חסר משמעות. ייתכן שאפשר למצוא מסך לא-4K שאיכותי יותר ממסך 4K במחיר דומה. לגבי HDR, נראה לי שצריך לעלות במחיר כדי למצוא מסך שבו זה קיים בצורה בעלת משמעות, ולא רק כנקודה לרשום על הקופסא ובפרסומות.

לגבי לבדוק איך נראה גודל מסך, חוץ מבחנויות, אתה יכול גם לעשות סימולציה בבית עם קרטון או משהו. :)

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Danni כתב:@jacko-il
@shaharfs

הפחד הוא להישאר מאחור, זה למה ה4K/Hdr חשוב
כבר למכרים רבים יש 4K בבית, ולא נעימה לי המחשבה על לחץ להשתדרג בתוך 3-4 שנים

איכות יותר חשובה לי מגודל הטלוויזיה, והאמת שאני מופתע שהרוב כאן מעדיפים גודל ולא איכות
קשה לי להגיד את התקציב כי אני כבר לא יודע כמה כדאי להשקיע על טלוויזיה, המוכר בחנות אמר ש4,000 זה מעל ומעבר,
אבל ברור לי שפה מבינים הרבה יותר מהמוכר, זה למה באתי לפה בסופו של דבר, כדי לקבל את ההמלצה הכי טובה. אז כבר אין לי מושג מה טווח המחירים הנורמלי להשקיע על טלוויזיה, אבל מה שברור לי זה שיותר מ8,000 לא אשקיע, וגם זה אם לומר את האמת סכום שאני מעדיף לא להשקיע, אבל אם זה הדבר היחיד שאפשר שיתן לי שקט בשנים הקרובות, אין מה לעשות, אחרי הכל אני בדעה נחרצת לשמור את הטלוויזיה כמה שיותר שנים
...
·

שלא יתפרש כאילו אני מזלזל בכסף או בכסף של אחרים, אבל אם להיות כנה בסכום של 4000 שח או 8000 שח מסך איכותי כמו שאתה מדבר עליו לא יהיה לך, זה שלשכנים או מכרים או חברים יש זה לא הופך את זה לנכון. מוכר בחנות הוא איש מכירות הוא מריח אותך כשאתה נכנס והוא מוכר לך לפי הרגש או התחושה אם הוא ראה שאתה בכיוון של הסכום הזה אז הוא ידאג שתקנה ולא משנה באיזה סכום, הוא גם יהפוך את זה ככה שזה הכי טוב /משתלם/כדאי. זה מוסיף לו למשכורת....
יש פה הרבה המלצות מעולות של חברים שמבינים עיניין ושאין להם שום אינטרס שתקנה טלוויזיה כזו או אחרת הם רק אומרים את שעל ליבם. מדוד היטב את המרחק תבדוק פה באתר המלצות לגודל מרחק תראה איפה אתה עומד תגדיל עוד טיפה את התקציב ותתפלל שיהיה לך שקט חמש שנים.
סתם בשביל הספורט אני קניתי ממש עכשיו מסך 65 של סמסונג מלפני שנתיים דגם h בסכום כמעט כפול משלך זה לא הופך את זה לנכון רק תבין את העלויות.

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

@shaharfs
@jtk
@jacko-il
@nati-va

אם אתם אומרים שאני לא אצטרך 4k/hdr גם בעוד 3-4-5 שנים אז אני סומך עליכם כמובן, אבל אתם בטוחים ב100 אחוז? כי בכל זאת יש לי את החשש, אבל אני סומך עליכם, ניכר כי אתם מבינים בחומר

בעיקרון המחשבה הייתה ללכת על 43 או אפילו 40, אבל בגלל שהרוב הכולל (הרבה שרשורים שכבר ראיתי בפורום וגם באתרים כמו Rting) ממליצים על 55-60, אני משנה את המטרה ל49,50-55.

לגבי התקציב? אני באמת לא יודע כמה אני צריך להוציא לכן קשה לנקוט על תקציב, הקו האדום הוא 8000, אבל אני אוציא 8000 רק אם זה מה שצריך ואין ברירה אחרת, אחרי הכל אני רוצה מוצר איכותי לטווח ארוך של שנים

נתי, יש לך הצעה למסך?

ג'קו, ידוע לך אם המסכים יושקו בעוד שבועיים, או חודשיים? האם יש תאריך השקה? יש דגם מהליין החדש של סוני שכדאי להתביית עליו?

jtk, לפי מה שהבנתי, מסכי "הביניים" כביכול בסדרות החדשות של Lg וsamsung צפויים לכלול, תקן hdr10, האם הhdr במסכים האלו הוא Hdr "לא טוב",
או ש"הוא" מספיק בשל?

שחר, אתה מתכון לכפול מ4,000 או כפול מ8,000? (דרך אגב, זה מה שעשיתי, אבל בניגוד לדעת כולם 43 היה נראה מספיק לי)

תודה לכולם על התגובות

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אני אחלק את התשובה שלי לכמה נקודות:
1. אין דבר כזה "אין ברירה" יש אנשים שרואים טלוויזיה בסלון של 4 מטר בטלוויזה 32 אינץ ומאושרים עד הגג. ויש הרבה שנכנסים לחנות קונים את הדבר הראשון שקורץ להם הן מבחינת מחיר והן מבחינת גודל/מראה/וואט אבר ולא שוברים תראש ולא מחפשים יותר מידי.ויש כאלה שלא רגועים ולא בטוחים והופכים כל אבן כל חנות כל מסך וכל מוכר ובודקים ובוררים ולא נרגעים גם אחרי שקונים.לכן כנראה שאם הגעת לפה אתה מהסוג השני כמו כולנו.....
2.אף אחד לא יכול להגיד לך אם תצטרך 4k או לא וכ"נל גם לגבי hdr, רק אתה יודע מה התכנים כיום שאתה צופה ולכן תוכל לדעת אם זה יתרום לך. לפי מה שכתבת בהתחלה זה יתרום רק למוכרים.
3.אני רכשתי מסך ב14990 התחלתי בעשר מצאתי רק סביב העשרים פלוס בסוף מצאתי דגם שאהבתי בסכום שציינתי ללא 4k וללא hdr אם הוא יחזיק לי חמש שנים אגיד תודה. אם אתה חושב שזה מוגזם אז ממש לא, סדר גודל של הרכישות פה הוא סביב העשרים פלוס נכון שיש גם בהרבה פחות אבל גם יש בהרבה יותר. איש איש וכיסו
4. אני התחלתי במסך 46 עברתי ל 50 ועכשיו 65 והיד עוד נטויה, ולמה זה בהתחלה זה נראה מספיק פתאום זה הופך לקטן גם ה 50 היה נראה ענק וגם הוא הפך לקטן נראה מה יהיה עתידה של ה 65.... לכן תחשוב טוב ותבדוק כמה שניתן מה הגודל שיספק אותך.
5. ועכשיו בתמצית תעשה רשימה כזאת:
- תכני צפיה, מוריד סרטים כן/לא? מנוי נטפליקס כן/לא? רואה ספורט? ואם כן אז איפה
- גודל סלון
-תקציב? הבנו ששמונה אולי תרצה להוסיף.....
ואז יהיה הרבה יותר קל לעזור לך, דבר נוסף אל תצפה להשקות החדשות הם לא יוזילו את המסכים.
ועוד דבר נוסף כבר אמרתי לך שאני אוהב את האופטימיות שלך? מסך שיחזיק לי שנים
( גם שנתיים זה שנים) בהצלחה.....

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

@Danni
·
אתה עוד פעם רושם את אותו הדבר, שים לב למה שאנחנו מנסים לומר לך - אף אחד לא רשם לך שלא צריך 4K + HDR ושזה יהיה שימושי רק בעוד כמה שנים (אני די מאמין שבעוד חצי שנה - שנה זה כבר יתפוס הרבה יותר חזק מהמצב היום) פשוט רשמו לך שזה לא כל כך רלוונטי לתקציב ולצרכים שלך. ושגודל מסך יתרום יותר לחווית הצפייה שלך מאשר תמיכה באלמנטים האלה.
אבל, לאחר מכן רשמת שאתה מוכן להגדיל גם את התקציב עד פי 2, כ- 8000 ש"ח, שזה כבר משמעותית נותן לך יותר משחק. לכן, הייתי ממתין לכניסת הליין החדש שעדיין לא הושק בארץ. אם תכנס לשרשור הזה שפתחתי
http://www.hometheater.co.il/vt252524.html
תוכל לקפוץ ממנו לליינאפ של כל חברה וחברה ותראה שהשנה גם הדגמים מהסדרות הבינוניות תומכות ב- 4K HDR. אולי מסכים מהסדרות האלה ייכנסו לתקציב שלך וכך תוכל לקנות מסך בגודל הרצוי עם כמה שיותר FUTURE PROOF שאפשר. זה לפי דעתי הצעד הכי נכון, במיוחד אם אתה קונה מראש לטווח גדול של שנים.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

באופן כללי 4K לא נראה לי מאוד מעניין לטלוויזיות, לפחות לא ברוב המקרים.

לגבי HDR, לא התעמקתי בנושא בחודשים האחרונים אבל הרושם שלי הוא שעדיין זה לא בשל, ורק בעוד שנה-שנתיים יהיה ברור יותר לאן זה הולך ואיזה מסכים עושים את זה כמו שצריך.

מבחינת איכות, יש דבר אחר שלי נראה מעניין יותר: OLED, שנותן שחורים טובים (לצפיה בחושך) וחוסר תלות בזווית צפיה (משנה במיוחד לצפיה מקרוב יחסית). "שחורים טובים" לכאורה נופל גם תחת הכותרת "HDR", אבל סביר להניח שמבחינה זו OLED בלי HDR יהיה עדיף על LCD עם HDR טוב. לגבי זוויות צפיה, מסכי HDR מבוססי LCD יהיו גרועים ככל מסך LCD.

אבל מעבר לעניין המחיר, שמשתפר, ל-OLED עדיין יש גם חסרונות. :)

Danni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

@shaharfs
@jtk
@jacko-il

אהלן, היה עלי קצת עומס לאחרונה, אבל עכשיו הצבתי לעצמי דד-ליין שעד סוף השבוע אני מסיים וקונה

בהמשך לתגובה של שחר
"ועכשיו בתמצית תעשה רשימה כזאת:
- תכני צפיה, מוריד סרטים כן/לא? מנוי נטפליקס כן/לא? רואה ספורט? ואם כן אז איפה
כן
מתכוון לעשות
כן, איפה? הרבה כדורגל ומעט כדורסל, אם לזה התכוונת, אם התכוונת האם דרך הממיר, אז כן דרך הממיר
- גודל סלון
2.5-4 מטרים, ברוב הזמן 4 מטרים
-תקציב? הבנו ששמונה אולי תרצה להוסיף.....
8,000 זה הקו השחור שלי, ואני מאוד אשמח לא להגיע אליו, אלא רק אם באמת יש שינוי מהותי באיכות הצפייה, בטכנולוגיה ובאמינות לאורך זמן"

ג'קו, נכנסתי לשרשור, הוא מאוד מפורט אבל עדיין קצת נאבדתי, נראה שהKs7000 קיבל ביקורת טובה עם טכנולוגיה שתחזיק הרבה זמן בעתיד
How future-proof is this TV?"

4K Ultra HD Resolution
HDR Support
Colour Space (percentage of Rec.2020 - 100% best) 70%
10-bit Panel
HDMI 2.0a Inputs
HDCP 2.2 Support
HEVC Decoding
4K Streaming Services
Smart TV Platform
"Picture Accuracy Out-of-the-Box (score out of 10) 9

יש הערכה כמה יעלה כשיגיע לישראל? הבטחתי לעצמי לקנות עד סוף השבוע, אבל אם באמת כדאי לחכות לדגם הזה או אחר אז אני מניח שאחכה

jtk, אז אני מבין שכדאי ללכת על Oled, אך האם Oled נמצא רק במסכי Lg? העניין פחות ברור לי

הדעות שלכם לגבי ה4K+HDR, נוגדות אחת את השנייה, אני באמת מנסה לחשוב בכובד לב לגבי הטכנולוגיה הזו, מצד אחד זה נראה גימיק חשוב, ומצד שני אני לא רוצה להשקיע על משהו שלא אצטרך

בכל מקרה, אני אשמח לשמות של דגמים על מנת שאוכל להתכוונן יותר לרכישה

שוב, תודה

עריכה - שמתי לב שהייתה השקה של סמסונג בדיוק מלפני שבוע, אני אסתכל בהמשך היום, מאמין שזה יוכל לעזור לי לקבל החלטה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”