לא חשוב ולא ממש צריך 3D.
אם יש בתקציב הזה משהו סביר עם 4K יהיה נחמד.
מדובר בטלוויזיה אחת לסלון ושניה לחדר, בטלוויזיה לחדר במידה וזה לא 4K אפשר להסתפק גם ב50-48'.
הטלוויזיה השניה חייבת להיות 55' בלי קשר לרזולוצויה.
אני לא לחוץ על זה ואני יודע שעוד מעט אולימפידה וממש עכשיו היורו, אז אני מניח שיהיו מבצעים.
הבנתי שאמורות להכנס טכנו' חדשות, אבל האם שווה לחכות או שעד שהם יגיעו לארץ זה עניין של לפחות חצי שנה - שנה?
תודה.
מבקש המלצה על טלוויזיה 55' בתקציב באיזור 6000 שקלים
-
EitanHalevy35
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6644
הדגם המחליף של סמסונג h6400 הוא JU 6400 ,
מבחינת עלות \ תועלת זו טלוויזיה טובה , כולל 4K
מבחינת עלות \ תועלת זו טלוויזיה טובה , כולל 4K
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
טכנולוגיות באות וטכנולוגיות הולכות, השאלה מה הצרכים 4k במסך55 לסלון של 4 מטר לא יתרום לך כלום רק יגזול ממך יותר כסף מבצעים קיימים,שוב השאלה מה אתה מחפש והמשך ישיר זה מה התקציב?
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
-
EitanHalevy35
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
בחדר עבודה המרחק הוא 2.5 מטרים.
בסלון באיזור 3.5 + מטרים.
הבנתי נכון שהמינימום ב4K ל2.5 מטר זה טלוויזיה של 65' אינץ' וב3.5 מטרים באיזור ה75'?
הטלוויזויות עבור אבא שלי, מסתבר עכשיו שהוא לא מעוניין משום מה ביותר מ55' אינץ', אז אני מבין שבסלון ה4K לא ממש רלוונטי.
לגבי חדר העבודה? המרחק הזה סביר ל55'?
אם ה4K לא ממש רלוונטי כרגע האם עדיף ללכת על שתי טלווזיות FHD בתקציב של עד 3500 שקלים ולחכות עוד כמה 3-4 שנים כשהטכנו' הזאת באמת תהיה בשיאה (+ מסכי 8K)?
בסלון באיזור 3.5 + מטרים.
הבנתי נכון שהמינימום ב4K ל2.5 מטר זה טלוויזיה של 65' אינץ' וב3.5 מטרים באיזור ה75'?
הטלוויזויות עבור אבא שלי, מסתבר עכשיו שהוא לא מעוניין משום מה ביותר מ55' אינץ', אז אני מבין שבסלון ה4K לא ממש רלוונטי.
לגבי חדר העבודה? המרחק הזה סביר ל55'?
אם ה4K לא ממש רלוונטי כרגע האם עדיף ללכת על שתי טלווזיות FHD בתקציב של עד 3500 שקלים ולחכות עוד כמה 3-4 שנים כשהטכנו' הזאת באמת תהיה בשיאה (+ מסכי 8K)?