נשבר מסך בשיאומי - מעבדה מומלצת בקריות?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

היי חבר'ה,
אם זה לא בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לא מצאתי כזה לבד..

לשאלה,
לפני מספר שבועות נשבר לי המסך ב Xiaomi Redmi Note 2 עקב נפילה אגרסיבית (אני הולך בלי מגינים). הזמנתי לו מסך חדש ספייר והכל הגיע לי בדואר, כולל סט כלים, לפני כשבוע.
ניגשתי בסופ"ש לנסות להחליף וצפיתי קודם בוידאו Teardown ביוטיוב. הבנתי דבר אחד - אין סיכוי שאני מפרק את כל המכשיר ככה לגורמים מבלי להרוס כמה רכיבים על הדרך.

מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באזור הקריות שמתעסקת עם החלפות מסך? להזכיר - יש לי את המסך חדש באריזה, אני רק צריך את השירות של ביצוע ההחלפה עצמה.
ובמקום מומלץ אני מתכוון למקום של אנשים אמינים, הוגנים ומקצועיים שיודעים מה הם עושים.

תודה

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #2 

היחיד שאני מכיר שמתעסק עם xiaomi הוא אלי דבוש. הוא אמנם מהדרום אבל לפי מה שזכור לי אפשר לשלוח לו את המכשיר התקול בדואר והוא יחזיר לך אותו מתוקן בדואר
http://dabush.lanegev.co.il/
בכל מקרה שווה לברר בקבוצת xiaomi israel בפייסבוק או בקבוצת מכשירים סיניים אם יש מעבדות נוספות

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

תודה, אבל לא רלוונטי מבחינתי לשלוח לתיקון. מאחר וזה המכשיר היחיד שיש לי אני צריך תיקון מעכשיו לעכשיו, תוך כמה שעות גג.
מה גם שאני לא סומך על שליחה של זה בדואר בארץ וגם אין לי סבלנות להתעסקות.
שוב תודה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #4 

הבנתי, תנסה אולי לפנות לחנות MDK שמייבאים לארץ מכשירים של xiaomi וטוענים שהם מספקים אחריות אז אני מניח שיש להם גם מעבדת תיקון
אם אני לא טועה אני זוכר שיש להם סניף בחיפה איפשהו

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

@Cleaner
·
שוב תודה.
דברתי איתם, מבקשים שם 350 ש"ח על ההחלפה, לדעתי זה הרבה.
כנראה שאזמין מאיביי את כל ההרכבה הקדמית (זה כולל את המסך עצמו וכו') בעלות של 85 ש"ח ואחליף לבד.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #6 

jacko-il כתב:@Cleaner
·
שוב תודה.
דברתי איתם, מבקשים שם 350 ש"ח על ההחלפה, לדעתי זה הרבה.
כנראה שאזמין מאיביי את כל ההרכבה הקדמית (זה כולל את המסך עצמו וכו') בעלות של 85 ש"ח ואחליף לבד.
...
350 ש"ח להחלפת מסך Xiaomi זה מחיר לא רע.
כשנשבר לבן שלי מסך של Xiaomi MI4 גם אני חשבתי שזה הרבה, התקשרתי לאיזה 20 חנויות באיזור מרכז והמחירים נעו בין 350 ל 550 ש"ח.
אז הסתובבתי באלנבי ושם (מבין אלה שבכלל מחליפים ל Xiaomi) המחירים היו דומים. זה שוק פרוץ לגמרי.
בסוף מצאתי במזל מקום שעשו את זה ב 280 ש"ח. אבל זה היה לגמרי במקרה.
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

יכול להיות שזה מחיר סביר, עבורי זה קצת יקר ולא כדאי. המכשיר כולו עולה כיום חדש 150 דולר שהם כ- 600 ש"ח.
הרכבה קדמית כולה קומפלט עולה באיביי, כולל משלוח והכל, 85 ש"ח. אני די בטוח שאני מסוגל להחליף את זה בעצמי.
פשוט, כמו אדיוט הזמנתי בטעות רק מסך LCD ולא את כל ההרכבה.
הזמנתי את זה:
http://www.ebay.com/itm/New-Full-LCD-Di ... SwoydWk11E

במקום את זה:
http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Hongmi-N ... SwkEVXGyat

להתעלם מהמחירים שמופיעים שם, לא הקדשתי לזה סינון כרגע, אך מצאתי את האחרון באיביי ב- 85 ש"ח כולל המשלוח.

טכנאי מנוסה אמור להחליף מסך כזה תוך גג חצי שעה ואם לוקחים את זה קצת יותר לאט ומעגלים למעלה, משהו כמו שעה. לכן, לא כזה ברור לי איך תמחור של החלפת מסך מגיע ל- 350 ש"ח. לדעתי זה משהו שצריך לעלות כ- 150-200 ש"ח. אבל מה אני מבין בכלל? אני סתם לקוח.
בקיצור, אני אקח את הסיכון ואזמין שוב לבד, הפעם את ההרכבה כולה כמו שצריך. לא חושב שייקח לי יותר מחצי שעה עבודה. בינתיים אסתובב עם מסך סדוק, לא ביג דיל, הוא עדיין מתפקד כרגיל.

אגב, דברתי עם עוד כמה מעבדות. חלקן אמרו לי שלא מתעסקים עם זה ובמקום אחד אמרו שלוקחים 100 ש"ח על העבודה במידה ויש לי את ההרכבה. אמרתי שיש לי את המסך בלי ההרכבה ואמרו לי שאין להם מה לעשות עם זה. טכנאי אחד ביקש 150 ש"ח על העבודה ושאני אביא לו את המסך, אבל אני בלבטים עם עצמי עם אני סומך עליו עם זה, כי אני לא בטוח שהוא מבין לאיזה בארדאק הוא נכנס עם החלפה של מסך בלבד בלי ההרכבה כולה מוכנה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”