מחקר שפורסם לאחרונה מספר לנו שישראל חזקה באינטרנט ובמיוחד בקניות. 1500 איש שהשתתפו במחקר, נותנים תמונה מעניינת ביותר על ישראלים, קניות, אינטרנט, ו - eBay.

·זה בכוונה, כדי של נקנה בחו"ל.pessik כתב:הכל טוב ויפה ,
רק חבל שהדואר בארץ מקרטע , תורים ארוכים , ובסה"כ תיסכול אחד גדול .
רק מהמחשבה שאני צריך לחכות חודש , ואז לעמוד 40 דקות בתור כבר מוציאה לך את החשק...

·מסכים ואם אפשר להוסיף....ולא בעדינותNir1 כתב:התשובה לשאלה מאוד ברורה - יוקר המחיה בישראל והמחירים המוגזמים והמופקעים של מוצרים שלחו את הישראלים לחפש פתרונות מעבר לים. גורם נוסף שמשפיע על הקניות באתרים בחו"ל הוא המחסור וחוסר הגיוון באפשרויות הקניה בארץ....

מסכים איתך, אך לדעתי שורש הבעיה נובע ממקומות ראשוניים יותר כמו מיסוי גבוה, שכר חודשי להשכרת חנות, חשבונות וכו'.jacko-il כתב:הרבה מהעסקים פה (יבואנים, רשתות שיווק וכו') הביאו את הירידה הזאת במכירות והנהירה של הציבור להזמין באינטרנט מחו"ל על עצמם.
ברגע שאתה לא מציע שום ערך מוסף כאן ביחס לחו"ל זו התוצאה. זה יכול להיות מחיר תחרותי, זה יכול להיות שירות ואחריות, זה יכול להיות חווית קניה ויכול להיות הכל יחד. הבעיה היא שבהרבה מקומות בארץ אין אף אחד משלושת הגורמים שציינתי - המחיר גבוה בהגזמה (ולא שקוף בכלל באינטרנט או בטלפון, צריך להגיע פיזית ולהתמקח וכו'), השירות חובבני ולעיתים מתנער מאחריות וגרוע וחווית הקניה די גרועה.
תאמינו לי שברגע שמקיימים שניים או שלושה מהגורמים שציינתי הלקוח הישראלי יקנה פה ובכיף....

·oferlaor כתב:בשנה האחרונה היה שינוי די דרמטי בביצועים של הדואר. שיטת הסמסים הורידה, לפחות באיזור שלי, את העומסים והתורים והפכו את החווייה להרבה פחות טראומטית....

·mark13 כתב:·......
deepspace, חבילות כלשהן, גם מ איבאי וגם מאתרים אחרים, שמסומנות היטב והמחיר הכולל לא עולה על כמה דולרים, מגיעות , לפחות , תוך חודש....
·deepspace כתב:·......
נו, אז מה?
משלוח מהמזרח לוקח הרבה זמן, זה חלק מעובדות החיים... ....