התאמת רמקולים לרסיבר של פיוניר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bmyonatan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

קניתי רסיבר של פיונייר: Pioneer VSX-1130-K למערכת קולנוע ביתית שתהיה בבית החדש שלי.

הסידור שלי הוא כזה - היציאה הראשית של הhdmi תהיה מחוברת לטלויזיה בסלון, ביחד עם מערכת שמע 5.1 (אני לא צריך יותר)

והחיבור השני של הhdmi יהיה מחובר למקרן בגינה ביחד עם זוג רמקולים שיהיו מחוברים לרסיבר (לzone 2/hdzone)

השאלה שלי היא איזה רמקולים אני יכול לחבר לרסיבר הזה? אני דיי חדש לכל העניין ולא מבין ממש

בנוסף, יש לי סט של 5.1 רמקולים ישנים מאוד, שבאו עם רסיבר ישן של פיונייר (pioneer xv dv 161 - בלי כניסות ובלי יציאות hdmi), והם מחוברים אליו עם חיבור מוזר, לא מוכר. על הרמקולים כתוב:

maximum power 60w

impendance 6 ohm

אוכל לחתוך את הבננה בקצה של הכבל של הרמקול ולחבר אותו לרסיבר בלי בעיות?

תודה

bmyonatan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אשמח אם למישהו יהיה משהו להגיד בנושא

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #3 

אתה יכול לחבר אליו אילו רמקולים שתרצה (בגבולות הסביר).
לגבי השאריות ממערכת משולבת, מומלץ לזרוק אותם ולקנות משהו נורמלי. גם ככה הסאב שלה פאסיבי ולא תוכל לחבר אותו לרסיבר.

הזוג חיצוניים צריכים להיות רמקולים בגודל מלא ולא סאטליטיים, (אלא אם אתה מתכנן להוציא החוצה סאב)
..

bmyonatan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

המטרה היא באמת לקנות רמקוליים טובים בעתיד (הלא רחוק), אך כרגע אני קצת לחוץ עם התקציב. אני יודע שהאיכות עם הרמקולים הישנים לא תהיה הכי טובה, אך זה מה שיש לי כרגע אז אני טועה אם אני יכול כרגע לחתוך את הבננות בקצה ולחבר אותם לרסיבר.
ולגבי בחוץ יש לי כבר רמקולים טובים (מלאים) שמתאימים לחוץ, הבעיה היא רק המערכת ק״ב
תודה

bmyonatan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

וכמובן שלא אחבר את הסאב את שאקנה אחד חדש נורמלי..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”