קניתי , הרכבתי ואז הבנתי שאין לי ממש צורך בו כי אני משתמש רוב הזמן בנגן הפנימי של הטלוויזיה וזה מספק אותי ב - 99% מהזמן.
בגדול - המחיר אותו אני דורש הוא המחיר ששילמתי עבור הספק וה-SSD - כל שאר המחשב "בחינם"...
מפרט :
128 GB SSD של KINGSTON
ספק סופר איכותי של FSP , 500 WATT SILVER
DDR 2 - 4 giga RAM
Intel Core2 Duo E6320
לוח של MSI מדגם G41M4
כרטיס מסך עם יציאת HDMI ואודיו HDMI ATI HD5450
צורב DVD של SAMSUNG - חדש לחלוטין לא שומש מעולם
מארז - HTPC גנרי
יש גם HDD של כמה מאות גיגה עם OPEN ELEC מותקן עליו שנמצא בפנים - יינתן חינם למי שלא יעשה יותר מידי כאבי ראש בתהליך הקנייה...
המחשב עושה הכל כולל הכל - OFFICE , אינטרנט , תוכן וידאו ואודיו מכל סוג ואיכות - ומריץ WIN 10 ללא שום בעייה.
מחיר - 650 ש"ח סופי לחלוטין - או החלפה על סאב ביתי איכותי.
איזור - חיפה \ נתניה
יניב - 0544-939-930
למכירה - מחשב HTPC עם מפרט מושלם לקולנוע ביתי.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.