התייעצות לגבי מערכת קולנוע ביתי + רמקולים לגינה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dsananes פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתי אשר תכלול:
1. רסיבר שיתמוך ב- WIFI וסטרימינג של שירים מאייפון/אנדרואיד, לפחות 4 יציאות HDMI
2. הרסיבר צריך לכלול 2 אזורים (Zones) כך שאוכל להשמיע בגינה בנפרד
3. לסלון אני ארצה 5 רמקולים + סאב
4. הרמקולים לגינה יהיו תלויים על הקיר ולא על האדמה (נראה לי שתהיה בעיה להעביר תשתיות ברצפה), אבל אם יש גם הצעות כאן אז אשמח

קראתי הודעות כאן בפורום ואציין גם את הפרטים הבאים:
1. אני לא מוזיקולוג רציני, השימוש שלי הוא יחסית לא גדול, רואה מעט סרטים ושומע מוזיקה באופן בינוני ולא מסיבי
2. אני כן רוצה לשמוע טוב כשאני כבר מפעיל את המערכת, אבל גם מוגבל בעוצמה בגלל המאפיונרים הקטנים שאישתי הביאה לעולם
3. אני רוצה שלום בית עם אשתי אז כדאי שהרמקולים (לפחות הקדמיים) יהיו אסתטיים ולא ענקיים, הצדדיים יהיו תלויים על הקיר והסנטר על המזנון
4. התקציב שלי יחסית גמיש, בערך עד 12,000 ש"ח אבל אני לא רוצה לנצל את כל התקציב אם אני לא חייב בהתאם לאופי השימוש שציינתי קודם

השאלות שלי:
1. בהתאם לתקציב ואופי השימוש שציינתי אילו רסיברים מומלצים?
2. האם כדאי לקנות סט או בחלקים?
3. רמקולים/סט מומלץ? לבית ולגינה.
4. הייתי מעדיף שהאחוריים יהיו שקועים בגבס ולא תלויים, יש המלצות לכאלה? האם הסאונד נפגע?
5. אפשרות נוספת היא גם לשים את הרמקולים הקדמיים בתוך המזנון, האם הסאונד יפגע קשות ואני מדבר שטויות וכדאי לי לזנוח את הרעיון ורק לתלות את הקדמיים?

תודה מראש!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מאיפה אתה בארץ?

בגלל שזוהי הודעתך ראשונה בפורום אינך יכול לקבל הודעות פרטיות ולכן אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים לך למייל ואתקשר ביום ראשון בכדי לתת לך ייעוץ והצעת מחיר
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

dsananes פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה לך Jexy על התגובה, אני רוצה לבדוק פה מה העצות מחבריי הפורום בכדי לראות עד כמה מורכב הנושא והאם אוכל לעשות זאת בעצמי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”