כיצד מפצלים S-Video ל-2 מקורות?
אני מעוניין לחבר את מחשב ה-HTPC ל-2 טלוויזיות נפרדות. היציאה מהמחשב היא S-Video ולכן אני זקוק למעין מפצל שבכניסה שלו S-Video וביציאה 2 יציאות S-Video.
חשוב להדגיש - אני מעוניין ש-2 הטלוויזיות יהיו מחוברות בו זמנית, כך שמתגים שבוררים בין 2 היציאות, לא מתאימים במקרה הזה.
מישהו מכיר מפצל כזה?
תודה,
טל.
חשוב להדגיש - אני מעוניין ש-2 הטלוויזיות יהיו מחוברות בו זמנית, כך שמתגים שבוררים בין 2 היציאות, לא מתאימים במקרה הזה.
מישהו מכיר מפצל כזה?
תודה,
טל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם ניתן להזמין בארץ?
תודה על התשובה המהירה.
האם ניתן להזמין משהו כזה גם בארץ? אין לי בעיה עם עצם ההזמנה מחו"ל, אולם זה בטח ייקח לא מעט זמן.
האם ניתן להזמין משהו כזה גם בארץ? אין לי בעיה עם עצם ההזמנה מחו"ל, אולם זה בטח ייקח לא מעט זמן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
צור קשר עם חיים אלעלוף מקרמר אלקטרוניקה בירושליים. תגיד לו ששלחתי אותך.
הם מייצרים מפצלים ומגברים בתחום הזה. לא סיפור זול.
הם מייצרים מפצלים ומגברים בתחום הזה. לא סיפור זול.
אני בהחלט אנסה, תודה
אני בהחלט אנסה לפנות אליו, תודה רבה.
אפשרות נוספת שאני בודק, היא שימוש במפצל שמגיע עם כרטיס המסך. מדובר בכרטיס מסך של Gigabyte והמפצל שמגיע איתו הוא:

לכאורה אני יכול לחבר טלוויזיה אחת לחיבור ה-Component וטלוויזיה שנייה לחיבור ה-S-Video, השאלה היא האם המפצל יעבוד עם שני החיבורים בו זמנית.
אפשרות נוספת שאני בודק, היא שימוש במפצל שמגיע עם כרטיס המסך. מדובר בכרטיס מסך של Gigabyte והמפצל שמגיע איתו הוא:

לכאורה אני יכול לחבר טלוויזיה אחת לחיבור ה-Component וטלוויזיה שנייה לחיבור ה-S-Video, השאלה היא האם המפצל יעבוד עם שני החיבורים בו זמנית.