המלצה לסאונדבאר
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- שם מלא: אסף
שלום,
האם לדעתכם תיהיה בעיה להזמין את אחד משני הסאונדבארים האלו (מבחינת וויפי או תכונה אחרת ):
1:
https://www.amazon.fr/gp/product/B00UIA ... FK5RDHNB96
2:
https://www.amazon.co.uk/Sony-HT-NT3-Mu ... s=sony+nt3
והאם הייתם ממליצים על משהו אחר (תקציב: 2000 ש"ח חריגה: 600 ש"ח), נשתמש בו לרדיו (מהממיר), ממיר (ערוץ 2, 10), ומוזיקה.
האם לדעתכם תיהיה בעיה להזמין את אחד משני הסאונדבארים האלו (מבחינת וויפי או תכונה אחרת ):
1:
https://www.amazon.fr/gp/product/B00UIA ... FK5RDHNB96
2:
https://www.amazon.co.uk/Sony-HT-NT3-Mu ... s=sony+nt3
והאם הייתם ממליצים על משהו אחר (תקציב: 2000 ש"ח חריגה: 600 ש"ח), נשתמש בו לרדיו (מהממיר), ממיר (ערוץ 2, 10), ומוזיקה.
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

רק אוסיף שהסלון דיי פתוח, ומול לסאונדבאר יש חלונות. כך שמקרן קול יורד מהאפשרויות.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
בדוק JBL SB400
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

תודה, הבנתי מאחד השרשורים שנפתחו פה שYamaha yas203 עדיף על הJbl, ומההתרשמות שלי דגמי הסוני שאני שואל עליהם עדיפים על הYamaha.istarmini כתב:בדוק JBL SB400...
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

עצה מישהו? אני על סף קנייה ואני לא בטוח איזה אחד מהשניים ואם בכלל אחד מהשניים.
- morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 480
Jbl sb400
צריך פיס בחיים 
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
גם אני אהבתי תדגמים של סוני אגב אני שוקל לרכוש תדגם הזה יש עליו ביקורות טובות מחיר שלו 288$ באמזון Sony HT-CT770
ממליצים פה הרבה על Jbl sb400 תפריט שלו לא אהבתי הסוני ניראה לי עדיף!
אגב אתה יודע מה עלות המיסים להזמין את זה לארץ? הבנתי שזה %34.6 נכון?
השאלה עם הזמנת כבר? כיוון? מה החולט?
השאלה עם הזמנת כבר? כיוון? מה החולט?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
·לא הבנתי מה לא אהבת ב JBL ?חמימומלכה כתב:גם אני אהבתי תדגמים של סוני אגב אני שוקל לרכוש תדגם הזה יש עליו ביקורות טובות מחיר שלו 288$ באמזון Sony HT-CT770
השאלה עם הזמנת כבר? כיוון? מה החולט?...
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

·אני לא מבין כזה גדול ולא בכלל כן.. אבל תשווה רגע בינו לבין הדגם שפרסמתי.מה שפרסמתי עולה עליו במחינות מפהנחים וכו' וזול מימנוistarmini כתב:·לא הבנתי מה לא אהבת ב JBL ?.........
אז בשבילי הוא עדיף
לדוגמא: אשמח גם לידע בעניין אולי ככה אני הצא מהסרט שאני חיי בו..
למשל jbl תומך מפענח Dolby Digital.
וסוני תומך את זה ובנוסף גם DTS-HD and Dolby TruHD 3d זה נחוץ בכלל ? זה תוסף משמעותי? עוד..
סתם שואל לחדד תידע שלי
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

·כעיקרון כל עוד הjbl אמור להישמע יותר טוב מהסוני זה לא משנה באילו פורמטים הסוני תומך (אני מאמין) ואת הפורמטים האילו תמצא בעיקר בסירטי בלורי או בסרטים מסויימים וקצת כבדים באינטרנט, הפורמטים האלה אמורים להיות באיכות גבוהה ולא דחוסים, שמעתי את הJBL באלמ ובאמת שהוא נשמע טוב אבל זה מרגיש כאילו חסר לו פירוט (חיברתי אייפד, עם שירים שהעברתי מדיסקים בפורמט flac, דרך בלוטוס), אבל אולי זו טעות להגיד את זה כי אחרי הכל זו לא מערכת, והמחיר שלה נמוך מאחת (זה יוצא 1440 שם אחרי ההנחות) . השאלה האמתית היא אם בימאה גם ארגיש חוסר פירוט והאם הוא יהיה פחות מורגש מהJBL. כרגע ירדתי מהסוני כי לא מצאתי דעות ברורות לגבי האם הם יותר טובים מה Jbl או הימאה והם יותר יקרים. לגבי המיסים כשתגיע לשלב האחרון לפני התשלום באמזון יהיה רשום לך את המחיר הסופי, זה השלב שבו אני מגלה שבדרך כלל אמזון צרפת יותר זולה ולגבי הסוני דווקא שמתי לב שאמזון בריטניה יותר זולהחמימומלכה כתב:·אני לא מבין כזה גדול ולא בכלל כן.. אבל תשווה רגע בינו לבין הדגם שפרסמתי.מה שפרסמתי עולה עליו במחינות מפהנחים וכו' וזול מימנו......
אז בשבילי הוא עדיף
לדוגמא: אשמח גם לידע בעניין אולי ככה אני הצא מהסרט שאני חיי בו..![]()
למשל jbl תומך מפענח Dolby Digital.
וסוני תומך את זה ובנוסף גם DTS-HD and Dolby TruHD 3d זה נחוץ בכלל ? זה תוסף משמעותי? עוד..
סתם שואל לחדד תידע שלי...
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

התעלם
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

@asaf2298
מימה להתעלם חחח איך אני מקרין אותו לטלוזיה ולסטרימר דרך חיבור אחד מהטלויזה? עם הוא מספיק לסרטים 1080p אז ארכוש תjbl אין לי אין צורך בניגון מוסיקה
מימה להתעלם חחח איך אני מקרין אותו לטלוזיה ולסטרימר דרך חיבור אחד מהטלויזה? עם הוא מספיק לסרטים 1080p אז ארכוש תjbl אין לי אין צורך בניגון מוסיקה
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

חחח זה בטעות שלח לי פעמים, איך האזור שבו אתה שם אותו בנוי, כי אם זה לסרטים הייתי לוקח מקרן קול של ימאה ולא סאונדבר. הבעיה שמקרן קול לא מתאים לכל חלל.
וכעיקרון אתה יכול להעביר כבל אחד מהטלוויזיה, hdmi כ arc או אופטי, לסאונדבר/ מקרן קול ואז לשמוע אבל לא בטוח שתוכל לממש את כל הפורמטים בשיטה הזאת.
וכעיקרון אתה יכול להעביר כבל אחד מהטלוויזיה, hdmi כ arc או אופטי, לסאונדבר/ מקרן קול ואז לשמוע אבל לא בטוח שתוכל לממש את כל הפורמטים בשיטה הזאת.
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

כמה עולה מקרן קול של יאמה כל מה שראיתי יש להם תפריט מוזר 60 w משה כמו האלוזיה שלי שזה לא חזק בכלל ולא תומכים בהרבה.. אז לא התלהבתי. תלוי איזה דגם אתה מציע ובטח המחיר בשמיים! חשבתי כבר ללכת למחסני חשמל לקחת תמקרן גג מחר של jbl .
נטו סרטים מסטרימר . חדש שלי הוא כ 20 מטר . טלוזיה מולי כ 2 וחצי מטר מהמיטה ! סאונד טוב מספיק לי לא להתפרע ! פיצוצים שישמעו היטב חח יריות מכוניות וכדומה ! אז מה ממליץ במחיר סביר ! עם תגזים היה עדף כסר רסיבר יש אחלה מחירים בפשפשוק ולא בא לי על רסיבר ורמקולים מגושמים בחדר לקצר תהליך במקרן קול יספיק!
נטו סרטים מסטרימר . חדש שלי הוא כ 20 מטר . טלוזיה מולי כ 2 וחצי מטר מהמיטה ! סאונד טוב מספיק לי לא להתפרע ! פיצוצים שישמעו היטב חח יריות מכוניות וכדומה ! אז מה ממליץ במחיר סביר ! עם תגזים היה עדף כסר רסיבר יש אחלה מחירים בפשפשוק ולא בא לי על רסיבר ורמקולים מגושמים בחדר לקצר תהליך במקרן קול יספיק!
-
asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

·עזוב מה הבנת סתם חרטה כי זה יאמה אפילו אין לו חיבור hdmi דגם ישן מאוד ויקר מאוד..פה תמיד לא בכוונה רעה אתה בא מבקש איזה יעוץ קטן למשהו נחמד תמיד איך שהו אני מגיע לרמה הכי טובה חח איך זה הגיוני..בא עם סכום של 1500 נגיד יוצא בנזק 3000 חח..asaf2298 כתב: הבנתי שהוא טוב ואולי עדיף שתעשה בדיקה קטנה שזה מתאים למקום שתשים אותו, וגם אולי כדי שתקבל עוד דעה מאנשים עם יותר ידע וניסיון.
רק שתדע שמקרן קול מסתמך על החזר הצליל מהקירות וככה נותן תחושה שהסאונד בה מכמה מקומות בזמן שסאונדבאר הוא בעצם זוג רמקולים רגיל...
כמו שציינתי בדקתי במלא אתרים יש דירוגים לסוני ממש טובים Philips
יש דירוג טוב לא מספיק טוב אבל טוב לימאה הזה Yamaha YSP-4300
הjbl 400 עובר אותו !
ימאה הזה מדורג גבוה מחירו ממש יקר Yamaha YSP-2500
יש עוד כמה חברות..
כבר לא יודע מה לבחור חחח בא לך על דגם פאום יש פה ושם חיסרון ולדגם אחר יש תיתרון בזה ובזה אתה ניתקע חח
לא מבין גדול אבל תמיד אני אוהבל קנות משהו שיש בו חומרה טובה גם לכרגע וגם לעתיד מבין יבין..
חושב הjbl400 יספיק לי לסרטים ..
רציתי להזמין מאמזון סאונד בר הוא בקטגוריה רמקולים זה 34 אחוז מע http://62.219.95.10/misimmerukht/
עם כבר הייתי הולך על הסוני הזה שהופיע לי תמיד בדירוג גבוה בכמה אתרים
https://www.amazon.com/Sony-HT-CT770-Ch ... y+HT-CT770
הבנתי שיש כמה סוגים של אמזון אירופי אמריקאי גרמני והמיחירים שונים ידוע לך משהו כזה? ואיך אני בדיוק מגיע לזה?
- morgan
-
- חבר פעיל מאוד

אחי 1700 שח משלוח עד הבית !
תהנה מכשיר אליפות
http://www.halalit.co.il/Product/מקרן-ק ... bl-sb400-1
תהנה מכשיר אליפות
http://www.halalit.co.il/Product/מקרן-ק ... bl-sb400-1
צריך פיס בחיים 
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

אני יקנה אותו כבר ממחסני חשמל ליד הבית (קריות) אתה ממליץ עליו מנסיון?morgan כתב:אחי 1700 שח משלוח עד הבית !
תהנה מכשיר אליפות
http://www.halalit.co.il/Product/מקרן-ק ... bl-sb400-1...
סתם שאלה על הדרך להבין..טלוזיה סטרימר מקרן קול..איך לחבר? שבניגון בסטרימר ישמע מהמקרן?
ברגע שזה מחבורל טלוזיה בhdmi זה יזהה לבד בניגון מהסטרימר? ואיך מה עושים לגבי הרמקולים שבטלוזיה מבטלים?
- morgan
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מוזמן אלי ( תל אביב לשמוע ..)
ממליץ , הייתה התלבטות בינו לבין ההרמן קרדון sb26
איכות הצליל טובה עיצוב יפה ( טעם אישי )
לך לשמוע את שניהם ותחליט..
בהצלחה !
בהצלחה !
צריך פיס בחיים 
- חמימומלכה
-
- חבר פעיל מאוד

·מאמין לך אקנה אותו..תודה על הזמנה..עם תוכל להענות לי תגובה שלי מעל המשך למה שרשמתי בקשר לחיבורים תודה רבהmorgan כתב:אתה מוזמן אלי ( תל אביב לשמוע ..)
בהצלחה !...