בעיה בערוץ הסנטר ברסיבר Denon W2200X
שלום,
ברשותי כחצי שנה הרסיבר שבנדון ומערכת רמקולים Energy Take Classic.
לפני מספר ימים הבחנו שערוץ הדיבור בסרטים חלש מאוד וכמעט ולא שומעים את הדוברים ביחס למוזיקת הרקע.
ניסיתי לבצע כיול מחדש בעזרת מערכת האודיסי שברסיבר אך התוצאות שקיבלתי הן זהות, כמעט ולא שומעים בווליום נמוך/רגיל וחרחורים של הרמקול בווליום גבוה יותר. כדי לוודא שהבעיה היא לא במקום אחר החלפתי את אחד מהרמקולים הקדמיים עם הסנטר והתופעה חזרה גם בו, בנוסף החלפתי את הכבלים כדי לוודא שהבעיה לא שם.
האם מישהו נתקל במשהו דומה לעבר או יכול להמליץ על בדיקות או צעדים נוספים.
תודה
ברשותי כחצי שנה הרסיבר שבנדון ומערכת רמקולים Energy Take Classic.
לפני מספר ימים הבחנו שערוץ הדיבור בסרטים חלש מאוד וכמעט ולא שומעים את הדוברים ביחס למוזיקת הרקע.
ניסיתי לבצע כיול מחדש בעזרת מערכת האודיסי שברסיבר אך התוצאות שקיבלתי הן זהות, כמעט ולא שומעים בווליום נמוך/רגיל וחרחורים של הרמקול בווליום גבוה יותר. כדי לוודא שהבעיה היא לא במקום אחר החלפתי את אחד מהרמקולים הקדמיים עם הסנטר והתופעה חזרה גם בו, בנוסף החלפתי את הכבלים כדי לוודא שהבעיה לא שם.
האם מישהו נתקל במשהו דומה לעבר או יכול להמליץ על בדיקות או צעדים נוספים.
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·DSP: הכוונה היא לשינוי הסאונד על ידיד המגבר, כמו מצב "מוזיקה", "סרטים" "הופעות" כל מני מצבים שיש לך במגבר אשר מדמים כל מני עולמות ומקומות. "sound mode" במקרה שלך.amitshay כתב:המקורות הם מחשב וממיר של הוט.
לאחר הכיול החוזר הסנטר היה מכוון על +6.5 DB.
שבוע שעבר ראינו סרט פעם ראשונה אחרי הרבה זמן אז שמנו לב.
לגבי הDSP - לא כל כך מבין את השאלה. תוכל לפרט?...
הבעיה בשני המקורות הללו?
אני במקומך היתי מתחיל באיפוס מוחלט חזרה להגדרות היצרן ואז מכוון ידנית את הרמקולים. בודק איך הכל נשמע. אז מריץ כיול. בדוק. ומכוון ידנית מה שהכיול פיספס.
שכחתי לציין באמת שעשיתי איפוס חזרה להגדרות היצרן וניסיתי לכוון ידנית, הבעיה חוזרת על עצמה - בווליום נמוך לא שומעים כלום מהרמקול וכשמתחילים להגביר קצת הרמקול מחרחר.
זה קורה ב2 המקורות ועד כה ניסיתי גם במצב music וגם במצב movie.
זה קורה ב2 המקורות ועד כה ניסיתי גם במצב music וגם במצב movie.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·amitshay כתב:שכחתי לציין באמת שעשיתי איפוס חזרה להגדרות היצרן וניסיתי לכוון ידנית, הבעיה חוזרת על עצמה - בווליום נמוך לא שומעים כלום מהרמקול וכשמתחילים להגביר קצת הרמקול מחרחר.
זה קורה ב2 המקורות ועד כה ניסיתי גם במצב music וגם במצב movie....
מאחר ואתה אומר שהחלפת רמקול והתופעה חוזרת יש רק אופציה אחת והיא תקלה בערוץ ההגברה של הסנטר.
הפתרון ? לגשת לשרות.
בהצלחה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדקת שהכבלים אל הרמקול תקינים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.