מהירות הורדה נמוכה בממיר yes
נכנסנו לבית חדש ושמו לנו ממיר Yes Max HD ישן (מדבקה כחולה מאחור) + 2 ממירים נוספים. תשתית האינטרנט היא של בזק והספק הוא 018 (אקספון), 100MB
הראוטר הוא של בזק VTech NB403 וכל המכשירים מחוברים בכבלים דרך switch.
בצפיה בVOD הממיר כל הזמן עושה buffering. בבדיקת מהירות במחשב מול האתר של בזק אנחנו מקבלים 40/3MB אבל בבדיקה בממיר אנחנו מקבלים רק 3MB הורדה.
ניסיתי לחבר את הממיר ישירות לראוטר וזה לא עזר.
ניסיתי לעשות בדיקת מהירות על שני מממירים במקביל וכל אחד מהם קיבל 3MB בנפרד.
ניסיתי לנתק את כל הממירים ולכבות את הראוטר ואח"כ לחבר רק את אחד הממירים ולבדוק אבל עדיין רק 3MB.
בבדיקת פורטים בממיר הכל יוצא תקין.
היו אצלי כבר שני טכנאים של yes ואין להם מושג מה הבעיה. אז רגע לפני שאני מתייאשת ועוברת לHOT, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק/לעשות?
הראוטר הוא של בזק VTech NB403 וכל המכשירים מחוברים בכבלים דרך switch.
בצפיה בVOD הממיר כל הזמן עושה buffering. בבדיקת מהירות במחשב מול האתר של בזק אנחנו מקבלים 40/3MB אבל בבדיקה בממיר אנחנו מקבלים רק 3MB הורדה.
ניסיתי לחבר את הממיר ישירות לראוטר וזה לא עזר.
ניסיתי לעשות בדיקת מהירות על שני מממירים במקביל וכל אחד מהם קיבל 3MB בנפרד.
ניסיתי לנתק את כל הממירים ולכבות את הראוטר ואח"כ לחבר רק את אחד הממירים ולבדוק אבל עדיין רק 3MB.
בבדיקת פורטים בממיר הכל יוצא תקין.
היו אצלי כבר שני טכנאים של yes ואין להם מושג מה הבעיה. אז רגע לפני שאני מתייאשת ועוברת לHOT, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק/לעשות?
בבדיקה מול בזק מקבלים 40 מגה ,
זה הכי 2008 .
לא מבין למה מתעקשים לשלם הרבה ולקבל פחות , אני לא בא מצד כלשהו ,אבל אני אף פעם לא
אתחבר לחברה כמו בזק שמה שהיא יכולה להציע זה פחות מגה והרבה כסף שאני משלם
מ 2012 על 100 מגה אמתיים 70-80 שקל תשתית כמובן ב HOT מעולם לא היה לי בזק
ולא אהיה כי היא תמיד מציעה מוצר עלוב , בשביל 40 מגה צריך לשלם 40 שקל תשתית
ועל 100 מגה 80 שקל .
לא מבין למה מתעקשים לשלם הרבה ולקבל פחות , אני לא בא מצד כלשהו ,אבל אני אף פעם לא
אתחבר לחברה כמו בזק שמה שהיא יכולה להציע זה פחות מגה והרבה כסף שאני משלם
מ 2012 על 100 מגה אמתיים 70-80 שקל תשתית כמובן ב HOT מעולם לא היה לי בזק
ולא אהיה כי היא תמיד מציעה מוצר עלוב , בשביל 40 מגה צריך לשלם 40 שקל תשתית
ועל 100 מגה 80 שקל .
·תציע לי מחר מאנלימטד 200 מגה במחיר 50 שקל ואני אצלם , אבל אנלימטד לא זזהElad8 כתב:לא, אתה לא בא מצד כלשהו......
ולכן אולי סלקום תקח את העניינים ליידים שלה .
עד אז אני תמיד ב HOT כי יש להם את המוצר הכי תמורה לתשלום , זה האמת .
למה שמישהו בבזק יירצה להזיז משהו אם אתה אלעד לקוח שבוי שלו ב 40M עלובים ,
הרי למה HOT עשתה מהפכה בשירות , כי עזבו אותם ב 2014 הרבה לקוחות רק ככה מבינים
ואז ראו שהם צריכים לענות עד 4 דק' ולא חצי שעה ואכן עונים עד 4-5 דק' והשירות יעיל וטוב כיום התחיל ב 2015 .
אני לא ראש בקיר , אני עושה מה טוב לי לצרכים שלי שורה תחתונה ,פחות חשוב לי הדיאלוג עם שירות לקוחות אלא
המוצר והתשלום ולכן אם לדוגמא מישהי הרגזיה אותי בשירות לקוחות אני אל אגיד לה בגללך השירות שלכם
אני עוזב, אם אני מקבל הכל במחיר סביר וערוצים פתוחים ו 100 מגה השגתי את שלי , מה ייתן לי לעבור
לבזק שלא מסוגלת לספק 60 מגה ביותר כסף .
נערך לאחרונה על ידי orenbar ב 03/06/2016 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: ומה לגבי רעיון לפתרון?
·irit כתב:וחוץ מלזרות מלח יש לך איזה רעיון מועיל לבעיה?...
הפתרון אם רוצה להזיז משהו מטעם YES ,זה להגיד להם שאת מתנתקת ואז ישלחו לך מהנדס ראשי מבזק עד הבית
ולא את אותה גברת בשינויי אדרת שגידו לך תסתדרי עם מה שיש וילכו ללקוח הבא .
ובכלל למה 40 מגה ולא 100 מגה בתקופה של סמארטפון ומחשבים ניידים ועוד VOD ב YES .
ואם זה לא נפתר ,אז את יכולה לנסות את HOT ,
או את סלקום שאת בטוחה שהתשתית טובה כי סלקום עובד על אינטרנט .
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·Elad8 כתב:לא, אתה לא בא מצד כלשהו......
זה עד כדי כך ברור אה
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
האם פנית ל yes? נשמע שמשהו לא תקין והיות והכל אצלך של בזק לא יהיה להם את מי להאשים.
דבר נוסף, אני מצטער לקרוא ש yes מתקינים בבית חדש ממירים ישנים כמו max hd עם מדבקה כחולה.
מדובר בממיר מדור ראשון עם מעבד חלש ונפח 320gb בלבד.
דבר נוסף, אני מצטער לקרוא ש yes מתקינים בבית חדש ממירים ישנים כמו max hd עם מדבקה כחולה.
מדובר בממיר מדור ראשון עם מעבד חלש ונפח 320gb בלבד.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
על מנת לקבל ממיר חדש כיום בייס יש לבקש ממיר קואטרו, כל ממירי ה-HD המקליטים כיום הם בד״כ כאלו שהיו אצל לקוחות אחריםMistoffelees כתב:האם פנית ל yes? נשמע שמשהו לא תקין והיות והכל אצלך של בזק לא יהיה להם את מי להאשים.
מדובר בממיר מדור ראשון עם מעבד חלש ונפח 320gb בלבד....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עדיין הייתי מצפה שבהתקנות חדשות היו משתמשים בממיר דור שני
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
העברתי את אימי ליס באוקטובר האחרון והייתי נוכח בהתקנה, איך שהותקן הוציא ממיר משומש עצרתי את התהליך ובסוף בתוספת של 10 ש"ח לחודש קיבלה ממיר קוואטרו. אימי לא מקליטה ואין לה מושג בנושא אך על מנת לא לקבל טלפונים שאין טלוויזיה וכד' רציתי שיותקן לה ציוד חדש
צריך לדרוש מייס להחליף את הממיר ולנהוג בצעדים מתאימים באם לא יעשו זאת, והיה צריך לעשות זאת במעמד ההתקנה
כאשר הציוד תקין ועובד אין מניעה להתקין אותו ללקוח, מניח שליס יש נהלים להשבתה וגריטה של ציוד
צריך לדרוש מייס להחליף את הממיר ולנהוג בצעדים מתאימים באם לא יעשו זאת, והיה צריך לעשות זאת במעמד ההתקנה
כאשר הציוד תקין ועובד אין מניעה להתקין אותו ללקוח, מניח שליס יש נהלים להשבתה וגריטה של ציוד
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
@irit
·
היי
אני עובד בחברת yes ואשמח לבצע בדיקה מעמיקה בנושא
אכן נראה לי מוזר הנושא
במידה ועדיין התקלה קיימת אשמח שתפני אלינו ישירות בהודעה אישית בעמוד הפייסבוק של yes
עם פרטים אישיים של בעל המנוי (ת.ז+ 4 ספרות אחרות של אמ"ת+ טלפון שלך לצורך המשך טיפול והתקשרות טלפונית במידת הצורך)
המשך יום נעים.
נדב
·
היי
אני עובד בחברת yes ואשמח לבצע בדיקה מעמיקה בנושא
אכן נראה לי מוזר הנושא
במידה ועדיין התקלה קיימת אשמח שתפני אלינו ישירות בהודעה אישית בעמוד הפייסבוק של yes
עם פרטים אישיים של בעל המנוי (ת.ז+ 4 ספרות אחרות של אמ"ת+ טלפון שלך לצורך המשך טיפול והתקשרות טלפונית במידת הצורך)
המשך יום נעים.
נדב
@carmonle
·
היי
בתור עובד בחברת yes חשוב לי להגיב לטענותיך אלו
אנו בחברת yes מחויבים להתקין ציוד תקין בבית לקוח, אין מחויבות להתקין ציוד חדש ויצוין שכל ממיר במותקן בבית לקוח עובר בדיקות מעבדה לצורך בדיקת איכות ותקינות הממיר.
כמו כן לכל לקוח יש את הצרכים שלו ואת הרגלי הצפייה שלו. במידה ואין לאמך צורך בשירותי ההקלטה, פריים טיים וכו', כלומר אין לה צורך בממיר זה, הינך מוזמן לפנות אלינו בהודעה אישית בעמוד הפייסבוק הראשי שלנו עם פרטים אישיים של בעל המנויים ונשמח לתת לך מענה בהתאם ככל הניתן.
המשך יום נעים
נדב
·
היי
בתור עובד בחברת yes חשוב לי להגיב לטענותיך אלו
אנו בחברת yes מחויבים להתקין ציוד תקין בבית לקוח, אין מחויבות להתקין ציוד חדש ויצוין שכל ממיר במותקן בבית לקוח עובר בדיקות מעבדה לצורך בדיקת איכות ותקינות הממיר.
כמו כן לכל לקוח יש את הצרכים שלו ואת הרגלי הצפייה שלו. במידה ואין לאמך צורך בשירותי ההקלטה, פריים טיים וכו', כלומר אין לה צורך בממיר זה, הינך מוזמן לפנות אלינו בהודעה אישית בעמוד הפייסבוק הראשי שלנו עם פרטים אישיים של בעל המנויים ונשמח לתת לך מענה בהתאם ככל הניתן.
המשך יום נעים
נדב