שאלה מראיון עבודה
אז אני מצריף את התמונה
אני לא זוכר מה המספרים המדויקים שהוא נתן אז כתבתי מספרים אחרים.
אבל הוא אמר לי בראיון למה אין תקשורת בין שני המחשבים
הסיבה היחידה שאני יכלתי לחשוב עליה זה בגלל שהיה שם IP רק עם 3 ספרות כמו שכתוב בתמונה...
למישהו יש הסבר אחר?
http://www.interload.co.il/upload/5901380.png
אני לא זוכר מה המספרים המדויקים שהוא נתן אז כתבתי מספרים אחרים.
אבל הוא אמר לי בראיון למה אין תקשורת בין שני המחשבים
הסיבה היחידה שאני יכלתי לחשוב עליה זה בגלל שהיה שם IP רק עם 3 ספרות כמו שכתוב בתמונה...
למישהו יש הסבר אחר?
http://www.interload.co.il/upload/5901380.png
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי הבנתי, כתובות 192.168.0.0-192.168.255.255 הן פרטיות, מוגבלות לרשת המקומית ואינן ניתנות ל routing. כך אם מחשב אחד נמצא בתחום של 192.168.1 והשני במרחב 192.168.2 שני המרחבים יוצרים רשתות נפרדות וכנראה שתצטרך proxy ביניהם.
אשמח אם יתקנו אותי.
אשמח אם יתקנו אותי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

חשבת אולי שהראוטר מבצע NAT ומשמש לך כ proxy? בשרטוט שהבאת יש שני מחשבים הנמצאים כל אחד מהם במרחב כתובות פרטי. מילא לו היית מצייר ענן באמצע המסמל את רשת האינטרנט הייתי יכול לשער שלפני כל אחד מהמחשבים יש ראוטר, אבל זה לא מה שציירת וזה אפילו לא דומה במקצת למה שאתה מתאר כרגע.
שוב, אם הידע שלך טוב ועדכני יותר אני אשמח לתיקון.
שוב, אם הידע שלך טוב ועדכני יותר אני אשמח לתיקון.
·אני יודע זה מה ששאלתי בהתחלה האם זו הסיבה....MrYair כתב:אתה כנראה באמת לא מכירא את המודל 7 שכבות
אם היתה מכיר לא היתה שואל שאלה כזאת
שני המחשבים נמצאים בטווח כתובות שונה
והמחשב מצד ימין לא הוספת אוקטטה אחרונה
לכן אין לו איפי חוקי בטווח אליו המחשב מחובר...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שרטטת שני מחשבים. הראשון מצד שמאל נמצא במרחב כתובות פרטית 192.168.1.0 השני מימין נמצא במרחב כתובות פרטית 192.168.2.0. באמצע יש "משהו". מה זה המשהו הזה? אם מדובר על ראוטר המחבר את שתי הרשתות הפרטיות אז חסר הפרוט של הרגל השניה - לאן היא מתחברת ועם איזה IP.
חוצמזה שכפי ש @MrYair ציין, אם נאמין שהציור משקף באמת את השאלה שנשאלת אז למחשב מצד ימין אין כתובת חוקית.
חוצמזה שכפי ש @MrYair ציין, אם נאמין שהציור משקף באמת את השאלה שנשאלת אז למחשב מצד ימין אין כתובת חוקית.
איזה רגל שניה?
אני לא מבין אותך.
לי בבית יש מחשב. הוא מחובר לראוטר. הראוטר נותן לי כתובת ציבורית. וככה אני גולש.
כמו שמוסבר בסרטון הבא:
ובפעם המיליון אני יודע שיש שם IP רק עם שלוש ספרות זה מה שחשתי שהבעיה מתלחתחילההההההההההההההההההההה
אשמח אם תיהיה קצת יותר מפורט וקונקרטי
תודה בכל זאת
אני לא מבין אותך.
לי בבית יש מחשב. הוא מחובר לראוטר. הראוטר נותן לי כתובת ציבורית. וככה אני גולש.
כמו שמוסבר בסרטון הבא:
ובפעם המיליון אני יודע שיש שם IP רק עם שלוש ספרות זה מה שחשתי שהבעיה מתלחתחילההההההההההההההההההההה
אשמח אם תיהיה קצת יותר מפורט וקונקרטי
תודה בכל זאת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה יודע מה זה מרחב כתובות פרטיות וכיצד הן מנותבות לרשת הציבורית?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ליתר דיוק Class C כי בכל רשת במרחב הכתובות הזה הזה יש רק 255 אפשרויות. אבל לא רק. כל התחום של 192.168.0.0 עד 192.168.255.255 נקבע כמרחב כתובות פרטי. הוא משמש רק ברשתות מקומיות שיושבות מאחרי NAT שדואג לנפק לאותה רשת כתובת IP ציבורית חוקית אחת.
לזה מתכוונים במונח "רגליים". לראוטר יש שתי רגליים. אחת יושבת ברשת הפרטית והשניה ברשת הציבורית. דרך הרגל הפרטית הוא בדרך כלל הכתובת המסתיימת ב 0 ואילו לרגל הציבורית יש כתובת חוקית שאותה מקבלים מה DHCP של ספק השירותים התפקיד של הראוטר זה להעביר את התחבורה הפרטית המופנית החוצה דרך כתובת חוקית, כי אי אפשר להעביר כתובות פרטיות.
זאת אומרת שבין שתי רשתות פרטיות המחוברות לאינטרנת יש שני ראוטרים, לא אחד. בגלל זה שאלתי אותך מה זה הקוביה ששרטטת ולמה היא מחוברת.
לזה מתכוונים במונח "רגליים". לראוטר יש שתי רגליים. אחת יושבת ברשת הפרטית והשניה ברשת הציבורית. דרך הרגל הפרטית הוא בדרך כלל הכתובת המסתיימת ב 0 ואילו לרגל הציבורית יש כתובת חוקית שאותה מקבלים מה DHCP של ספק השירותים התפקיד של הראוטר זה להעביר את התחבורה הפרטית המופנית החוצה דרך כתובת חוקית, כי אי אפשר להעביר כתובות פרטיות.
זאת אומרת שבין שתי רשתות פרטיות המחוברות לאינטרנת יש שני ראוטרים, לא אחד. בגלל זה שאלתי אותך מה זה הקוביה ששרטטת ולמה היא מחוברת.
הכתובת שלי לא מסתיימת ב 0... סתם ליידע..
והתחום שכתבת בשורה הראשונה זה לא כולל את האפסים וה 255 נכון?
"כל התחום של 192.168.0.0 עד 192.168.255.255 "
ושאלה נוספת..נניח שהIP בצד שמאל היה חוקי ומורכב מ4 שדות בניגוד למה שציירתי (שציירו בראיון עבודה)
אתה חושב שהבעיה היא במה בדיוק?
כי אני באמת לא מבין אם יש רשת שמחוברת לראוטר ולאותו ראוטר מחוברת עוד רשת..למה שהם לא יוכלו לתקשר אחד עם השניה?
אני אשמח אם תתן לי הסבר מעמיק על השאלה הזו....זה מאוד חשוב לי
כמובן שאני בינתיים כגם מחפש בגוגל ויוטיוב...
והתחום שכתבת בשורה הראשונה זה לא כולל את האפסים וה 255 נכון?
"כל התחום של 192.168.0.0 עד 192.168.255.255 "
ושאלה נוספת..נניח שהIP בצד שמאל היה חוקי ומורכב מ4 שדות בניגוד למה שציירתי (שציירו בראיון עבודה)
אתה חושב שהבעיה היא במה בדיוק?
כי אני באמת לא מבין אם יש רשת שמחוברת לראוטר ולאותו ראוטר מחוברת עוד רשת..למה שהם לא יוכלו לתקשר אחד עם השניה?
אני אשמח אם תתן לי הסבר מעמיק על השאלה הזו....זה מאוד חשוב לי
כמובן שאני בינתיים כגם מחפש בגוגל ויוטיוב...
http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/netwo ... r-3314779/
פה מוסבר על ראוטר אחד לשתי רשתות...
שזה נראה לי סותר את מה שאמרת...
פה מוסבר על ראוטר אחד לשתי רשתות...
שזה נראה לי סותר את מה שאמרת...