PS4 - 1 טרה או 500 ג'יגה?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אחרי כ 8-9 משחקים מלאים, הכונן מלא.ozzz כתב:אהלן,
לקראת רכישה לילד בר מצווה. מה המשמעות של ההבדל בגודל האיחסון? כמה זה קריטי?
תודה מראש...
אם אתם מתכננים לרכוש משחקים על בסיס קבוע, ובעיקר לנצל מבצעים שווים מהחנות הדיגיטלית, אז כבר מראש לרכוש את ה 1TB.
לי יש 1TB ואני כבר פוזל להחליף ל 2TB.
בכל מקרה, לא להתפשר על מעט בנושא הנ"ל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
כן, גם משחק על דיסק מחייב התקנה.ozzz כתב:תודה על התגובה.
אני מניח שבעיקר נרכוש משחקים במדיה פיזית (CD). מה הכוונה בתשעה משחקים מלאים? האם גם כשמשחקים עם מדיה פיזית יש שימוש בכונן האיחסון?
שוב, סליחה על הבורות......
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לך על כמה שיותר גדול. (*למעט אתה מישהו סטייל כמו חבר טוב שלי שקונה כל כמה שנים את הקונסולה הכי חדשה שיש רק בשביל לשחק עליה PES פעם בכמה ימים.. ואז אין צורך במקום.)
אני עם גרסאת 500 גיגה וכל פעם שמתקין משחק צריך לבחור איזו התקנה קודמת אני מוחק. לא כזה ביג דיל אבל היה נחמד אם הייתי יכול להשאיר את הכל בעת ובעונה אחת במכשיר. (צריך לקחת בחשבון שכל משחק תופס בין 25-50 גיגה (ולפעמים יותר אחרי DLC וכו').
אני עם גרסאת 500 גיגה וכל פעם שמתקין משחק צריך לבחור איזו התקנה קודמת אני מוחק. לא כזה ביג דיל אבל היה נחמד אם הייתי יכול להשאיר את הכל בעת ובעונה אחת במכשיר. (צריך לקחת בחשבון שכל משחק תופס בין 25-50 גיגה (ולפעמים יותר אחרי DLC וכו').
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·jacko-il כתב:לך על כמה שיותר גדול. (*למעט אתה מישהו סטייל כמו חבר טוב שלי שקונה כל כמה שנים את הקונסולה הכי חדשה שיש רק בשביל לשחק עליה PES פעם בכמה ימים.. ואז אין צורך במקום.)
אני עם גרסאת 500 גיגה וכל פעם שמתקין משחק צריך לבחור איזו התקנה קודמת אני מוחק. לא כזה ביג דיל אבל היה נחמד אם הייתי יכול להשאיר את הכל בעת ובעונה אחת במכשיר. (צריך לקחת בחשבון שכל משחק תופס בין 25-50 גיגה (ולפעמים יותר אחרי DLC וכו')....
תודה על התגובה.
זאת אומרת שאפשר להתקין על גרסת ה 500 ג'יגה כ- 10 משחקים.
דווקא נראה לי די והותר. לדעתי הילד הולך לשחק במשהו כמו 4-5 משחקים.
בהפרש בין הגרסאות אפשר לרכוש שלט נוסף. נראה לי חיוני הרבה יותר.