Integra הכריזו על 4 רסיברים חדשים.
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
הרסיברים הם מסידרת DRX החדשה וכולם מכילים 7.2 ערוצים.
ATMOS מותקן ו DTS-X יעודכן בעתיד הקרוב.
הרסיברים הם . DRX-2 ($800), DRX-3 ($1,000), DRX-4 ($1,300), and DRX-5 ($1,700)
ויש בינהם הבדלים בעוצמות לערוצים החל מ 80W ועד 130W . כמו כן הדגמים 4/5 הם THX SELECT .
ובנוסף . Zone 2 HDMI + matrix switching, + HDBaseT output. בין היכולות המשותפות לכולם יש.
384k/32-Bit (AKM 4458) DAC, Vector Linear Shaping Circuitry (VLSC) for noiseless signal processing, and the latest generation of Integra’s AccuEQ featuring AccuReflex Phase Alignment Technology. HDMI 2.0a connections with HDCP 2.2 compliancy, Ultra HD 4:4:4@4K/60 pass through, HDR (high dynamic range) support, and 4K upscaling for 1080p sources are included as well. In addition,
הרסיברים כבר עכשיו מוצעים למכירה.
http://www.highdefdigest.com/news/show/ ... dtsx/32435
ATMOS מותקן ו DTS-X יעודכן בעתיד הקרוב.
הרסיברים הם . DRX-2 ($800), DRX-3 ($1,000), DRX-4 ($1,300), and DRX-5 ($1,700)
ויש בינהם הבדלים בעוצמות לערוצים החל מ 80W ועד 130W . כמו כן הדגמים 4/5 הם THX SELECT .
ובנוסף . Zone 2 HDMI + matrix switching, + HDBaseT output. בין היכולות המשותפות לכולם יש.
384k/32-Bit (AKM 4458) DAC, Vector Linear Shaping Circuitry (VLSC) for noiseless signal processing, and the latest generation of Integra’s AccuEQ featuring AccuReflex Phase Alignment Technology. HDMI 2.0a connections with HDCP 2.2 compliancy, Ultra HD 4:4:4@4K/60 pass through, HDR (high dynamic range) support, and 4K upscaling for 1080p sources are included as well. In addition,
הרסיברים כבר עכשיו מוצעים למכירה.
http://www.highdefdigest.com/news/show/ ... dtsx/32435
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
ונשארו עם אותה מערכת כיול מחורבנת ?
מזה אני מסיק שגם החדשים של אונקיו ישארו עם אותה מערכת כיול.
עצוב
עצוב
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
·istarmini כתב:ונשארו עם אותה מערכת כיול מחורבנת ?
עצוב...
מבין אותך גם אני חושב ככה,
אבל אפשר לנסות להסתכל על חצי הכוס המלאה. אם הם לא מוותרים על מערכת הכיול שלהם משמע הם מאמינים בה.
כל מערכת מתפתחת עם השנים בתהליך אבולוציוני. מי יודע, אולי בעוד 3 שנים נגלה שזו מערכת שעשתה קפיצת מדרגה והיא נותנת בראש למערכת כמו אודיסי. יש מצב.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מה רע במערכת הכיול שלהם? זה לא שאלה קנטרנית, אני באמת לא מכיר אותה. האם יש לה גם כן את ההרגל המגונה של הנחתת ערוץ הסנטר ב 5dB כמו שיש לאודיסיי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

·istarmini כתב:ונשארו עם אותה מערכת כיול מחורבנת ?
עצוב...
זאת הגירסה המשופרת והחדשה. אבל עדיין לא בדיוק מספקת. היות ו ONKYO
הם המחליטים אז גם הם כרגע ישתמשו באותה מערכת. הם עדיין עובדים בניסיון
לבנות מערכת טובה אבל יתכן מאוד שאם בנתיים אודיסי או DIRAC יצאו עם מערכת
תואמת לפורמטים החדשים ONKYO/INTEGRA יחליטו לעבור למערכת החדשה.
ברגע ש DIRAC יצאו עם המערכת החדשה תמיד קיימת האפשרות לרכוש אותה
ולצרף לכל רסיבר/פרוססור באופן חיצוני. [קצת יותר יקר]
http://accueq.integrahometheater.com/
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·mbd כתב:·......
http://accueq.integrahometheater.com/...
זו גישה מעניינת כי אם אני צריך לבחור היום רסיבר או פרוססור אני בוחר אותו לפי מערכת הכיול.
את כל השאר כולם עושים אותו דבר,כך שאם אתה הולך מראש על מערכת כיול חיצונית זה דיי משחרר אותך בבחירה של הפרוססור/רסיבר.
ףליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·mbd כתב:·......
זאת הגירסה המשופרת והחדשה. אבל עדיין לא בדיוק מספקת. היות ו ONKYO
הם המחליטים אז גם הם כרגע ישתמשו באותה מערכת. הם עדיין עובדים בניסיון
לבנות מערכת טובה אבל יתכן מאוד שאם בנתיים אודיסי או DIRAC יצאו עם מערכת
תואמת לפורמטים החדשים ONKYO/INTEGRA יחליטו לעבור למערכת החדשה.
http://accueq.integrahometheater.com/...
אני התנסיתי עם מערכת הכיול של אונקיו , פשוט קטסטרופה של מערכת.
אתה אומר שזו משופרת? נמתין לסקירות שלה.
מה שכן ,סוף סוף הוסיפו זכרונות ,כבר התקדמות .
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

·istarmini כתב:·......
אני התנסיתי עם מערכת הכיול של אונקיו , פשוט קטסטרופה של מערכת.
אתה אומר שזו משופרת? נמתין לסקירות שלה.
מה שכן ,סוף סוף הוסיפו זכרונות ,כבר התקדמות ....
צודק הגרסה הראשונה באמת גרועה [כאילו לצאת ידי חובה] מנסים להתקדם ולשפר אבל זה לוקח זמן.
ד'א. אלו הם רק רמת הכניסה בעוד זמן קצר יצאו ה 9.2 וה 11.2 נמתין לראות אם הם ישפרו
עוד כמה דברים.
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

·Lior_M כתב:·......
זו גישה מעניינת כי אם אני צריך לבחור היום רסיבר או פרוססור אני בוחר אותו לפי מערכת הכיול.
את כל השאר כולם עושים אותו דבר,כך שאם אתה הולך מראש על מערכת כיול חיצונית זה דיי משחרר אותך בבחירה של הפרוססור/רסיבר.
ףליאור...
זה נכון . כמעט כל היצרנים מספקים בערך את אותם מרכיבים ברסיברים/פרוססורים בתמחור סביר.
אם רוצים לעלות רמה כולל מערכת כיול [כמו DIRAC ב ARCAM] המחיר כבר עולה לכ- 6.000$ .
היוצא מהכלל היחידי כרגע זה ANTHEM . אבל גם ה DIRAC המובנה כרגע לא נותן תשובה לכיול
מלא של הפורמטים החדשים.
לכן אם היום אפשר לרכוש MARANTZ 7010 דרך AMAZON במחיר זול ולהשתמש כרגע באודיסי
וברגע ש DIRAC [לדוגמא] יצאו עם מערכת חדשה במחיר של כ 500$ מקבלים מכשיר מצוין עם
מערכת כיול מעולה [נתון לבדיקות] ועדיין המחיר מצוין ובחסכון גדול לעומת מכשירים אחרים.
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
מערכת כיול, בפעם המי יודע כמה, לא יודעת איזה פורמט היא מכיילת, היות והיא לא מכיילת פורמטים, אלא רמקולים.
כרגע יש מגבלה טכנית של **מספר** הרמקולים שמערכות מסוימות יכולות לכייל, קרי עד 7.1 או 5.1.2 לדוגמא , או כל קונפיגורציה אחרת.
רן
כרגע יש מגבלה טכנית של **מספר** הרמקולים שמערכות מסוימות יכולות לכייל, קרי עד 7.1 או 5.1.2 לדוגמא , או כל קונפיגורציה אחרת.
רן
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·RanMoyal כתב:מערכת כיול, בפעם המי יודע כמה, לא יודעת איזה פורמט היא מכיילת, היות והיא לא מכיילת פורמטים, אלא רמקולים.
רן...
כן אבל זאת בדיוק הבעיה.
כשמדובר בפורמטים החדשים יש חשיבות למיקום של הרמקולים כי ההמלצה של dolby למיקום רמקולים שונה מההמלצה של dts וגם, כמעט אף אחד גם בחדרים ייעודיים לא יכול למקם את הרמקולים בדיוק לפי ההמלצה.
היתי מצפה לראות מערכת כיול עם מיקרופון שיודע להעביר מידע על גובה הרמקול והזווית שלו.
לדעתי ל trinnov יש מערכת כזו כמובן שהמחיר שלה בשמיים.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
היי ליאור.
אוזכר דירק, אז אני אתייחס לאותה מערכת כיול.
המיקרופון שמשתמשים בו עבור דירק ה- UMIK 1 מגיע עם קובץ של 90 מעלות. אין משמעות לגובה הרמקולים או המיקום שלהם בחלל.
דירק באופן ברור (ואף הגיבו בתמיהה על גבול הגיחוך...לשאלתי..) מוגבלים אך ורק למספר הרמקולים ואין כאן שום מגבלה של מיקום הפורמטים או פורמטים ישנים, או חדשים של סאונד.
מעבר לכך, צריך גם לקחת בפרופורציה כיול של רמקולים שמיועדים לאטמוס והאינפורמציה שעוברת בהם "והנזק " האקוסטי שיכול להגרם.
ברור שאני רוצה שהמערכת תכייל את הכל כולל הכל וגם תכין לי קפה, אך כל עוד הכיול הוא ברמה מאוד גבוהה של הקדמיים והסאב, כל יתר הרמקולים, לפחות בעיני, זה בשוליים, לאור האינפורמציה וסוג האינפורמציה שעוברת בהם.
להבחין בין רמקול קדמי מכויל ללא מכויל, או בין סאב מכויל לסאב לא מכויל זה דיי בקלות.
להבחין אם הרמקול Back סראונד שלך הימני מכויל או לא, זו משימה בלתי אפשרית.
כמובן שאפשר לטעון שכיול של כל רמקול גם יתרום להרמוניה הכוללת של המערכת וזו טענה לגיטימית, לא יודע מה האפקטיביות שלה במציאות.
רן
אוזכר דירק, אז אני אתייחס לאותה מערכת כיול.
המיקרופון שמשתמשים בו עבור דירק ה- UMIK 1 מגיע עם קובץ של 90 מעלות. אין משמעות לגובה הרמקולים או המיקום שלהם בחלל.
דירק באופן ברור (ואף הגיבו בתמיהה על גבול הגיחוך...לשאלתי..) מוגבלים אך ורק למספר הרמקולים ואין כאן שום מגבלה של מיקום הפורמטים או פורמטים ישנים, או חדשים של סאונד.
מעבר לכך, צריך גם לקחת בפרופורציה כיול של רמקולים שמיועדים לאטמוס והאינפורמציה שעוברת בהם "והנזק " האקוסטי שיכול להגרם.
ברור שאני רוצה שהמערכת תכייל את הכל כולל הכל וגם תכין לי קפה, אך כל עוד הכיול הוא ברמה מאוד גבוהה של הקדמיים והסאב, כל יתר הרמקולים, לפחות בעיני, זה בשוליים, לאור האינפורמציה וסוג האינפורמציה שעוברת בהם.
להבחין בין רמקול קדמי מכויל ללא מכויל, או בין סאב מכויל לסאב לא מכויל זה דיי בקלות.
להבחין אם הרמקול Back סראונד שלך הימני מכויל או לא, זו משימה בלתי אפשרית.
כמובן שאפשר לטעון שכיול של כל רמקול גם יתרום להרמוניה הכוללת של המערכת וזו טענה לגיטימית, לא יודע מה האפקטיביות שלה במציאות.
רן