42PX4 RV .\ב-7000 שקל?!
יש לי שאלה חשובה מאוד.. התכוננתי כבר לרכישת פלזמה 42 פנסוניק PWD8 פתאום עכשיו מתקשרים אלי ואומרים לי שזכיתי בLG 42PX4 RV ב-6999 ולא ידעתי בכלל השתתפתי במכרזים אבל הייתי בטוח שלא זכיתי .. בקיצור אמרתי לה שאני יחזיר לה תשובה ובאתי להתייעץ פה.. מה אתם אומרים??? לקחת? (תכלס כבר התכוננתי להוציא 9000 על הפנסוניק עם הובלה התקנה רמקולים והכל) בקיצור אני בדילמה קשה.. מה אתם מיעצים ? (רק אם אפשר כמה שיותר מהר)
תחשבו בבקשה גם על זה שזה באיזור ה-1500 הבדל (כי במכרז זה בלי התקנה הובלה מתקן וכל זה )
תחשבו בבקשה גם על זה שזה באיזור ה-1500 הבדל (כי במכרז זה בלי התקנה הובלה מתקן וכל זה )
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שתלך לראות את שני המסכים במקום שמציג
את שניהם אחד ליד השני ותבקש לצפות גם בשידורי TV ולא רק באיזה סרט שהם נוהגים לשדר.
ואז תחליט מה טוב יותר בשבילך גם מבחינת איכות תמורת מחיר.
דרך אגב אם זכית ב -LG של היבואן הרישמי "ח.י " במחיר הזה תדע שזה מחיר מעולה.
לי יש את PWD8 ואני מאוד מרוצה אבל שמעתי שגם ל-LG יש פלזמות טובות.
את שניהם אחד ליד השני ותבקש לצפות גם בשידורי TV ולא רק באיזה סרט שהם נוהגים לשדר.
ואז תחליט מה טוב יותר בשבילך גם מבחינת איכות תמורת מחיר.
דרך אגב אם זכית ב -LG של היבואן הרישמי "ח.י " במחיר הזה תדע שזה מחיר מעולה.
לי יש את PWD8 ואני מאוד מרוצה אבל שמעתי שגם ל-LG יש פלזמות טובות.
כן זה מ-ח.י..
אני יודע שאני צריך לראות, העניין שכרגע אין לי זמן אני מטפל באיזה עניין משפחתי דחוף.. בגלל זה הקפאתי את העניין של הפלזמה אבל תכננתי תוך איזה שבוע ללכת לראות ולקנות רציתי אבל לפני לדעת מראש מה ההמלצה כדי לדעת על איזה דגמים לבדוק יותר בקפידה.. השאלה היא אם כדי לי לרדת מזה אני מפחד שזה מחיר שיהיה לי קשה לקבל שוב אתה מבין ..
יש משהו שמכיר את שתי הפלזמות ומבין ויכול להגיד לי מה כדי?
אני יודע שאני צריך לראות, העניין שכרגע אין לי זמן אני מטפל באיזה עניין משפחתי דחוף.. בגלל זה הקפאתי את העניין של הפלזמה אבל תכננתי תוך איזה שבוע ללכת לראות ולקנות רציתי אבל לפני לדעת מראש מה ההמלצה כדי לדעת על איזה דגמים לבדוק יותר בקפידה.. השאלה היא אם כדי לי לרדת מזה אני מפחד שזה מחיר שיהיה לי קשה לקבל שוב אתה מבין ..
יש משהו שמכיר את שתי הפלזמות ומבין ויכול להגיד לי מה כדי?
שם זה לא כולל הובלה התקנה מתקן אני מניח שכל זה יעלה עוד 600 גג...
הלכתי לראות למרות הכול בחנות ראיתי את הפנסוניק הטיפה יותר חדשה שהבנתי שאין בינהם הבדל פרט לחיבורים ואת האמת שיש הבדל באיך שרואים.. בפנסוניק רואים יותר טוב אבל אני לא מצליח להגיע להחלטה אם זה שווה את ההפרש (1500 בערך ) אני ממש בדילמה קשה..
הלכתי לראות למרות הכול בחנות ראיתי את הפנסוניק הטיפה יותר חדשה שהבנתי שאין בינהם הבדל פרט לחיבורים ואת האמת שיש הבדל באיך שרואים.. בפנסוניק רואים יותר טוב אבל אני לא מצליח להגיע להחלטה אם זה שווה את ההפרש (1500 בערך ) אני ממש בדילמה קשה..