בהתחלה הכל היה נהדר; מחיר זול, שירות מצויין וכמובן מאה מגה יציב ואיכותי בחיבור קווי.
עד שבמהרה התחילו הבעיות והתחלתי לחוות ניתוקים רבים והמהירות הורדה צנחה בעשרות אחוזים.
בהתחלה שינו לי את הגדרות המודם ושלחו טכנאים לבדוק את התשתיות באיזור וכאשר זה לא צלח שידרגו לי את ההוטבוקס לדגם השני המשופר.
אך כל זאת ועוד לא עזרו וכל ניסיון של צפיה בסדרה או בסרט דרך הנטפליקס(חיבור קווי) העלו הודעות טעינה וירידות דרסטיות באיכות.
אחרי ניסיון נוסף של פניה למוקד הטכני הוסבר לי שאכן המודם שלי מרסט את עצמו פעמים רבות ויש צורך לשלוח טכנאי.
הטכנאי הגיע ואחרי בדיקה "מעמיקה" (ומאיימת) של סביבת המודם, התשתית והגדרות המודם הוא החליט שהתשתית לא תקינה.
למה? הכבל קואקסיאלי שמחובר למודם מוצמד לקיר לאורך 2 מטר ולא עובר דרך הקיר והוט לא לוקחים על זה אחריות(אותם הוט שהתקינו בביתי את התשתית).
אחרי שציינתי את זה לטכנאי ובקשתי שיעשה בדיקה נוספת הוא החליט שהכל תקין והלך.
שוב פניתי לחברת הוט ולאורך שבועיים קבלתי תשובות שהנושא בבדיקה ללא ניסיון שיפור זמני ושליחת טכנאי נוסף או ניסיון של החלפת המודם.
כעבור שבועיים קבלתי תשובות שונות ומשונות מחברת הוט
לאחר שציינתי שוב שהמכשירים בביתי מחוברים קווית למודם קבלתי את התושבה הבאה:לאחר בדיקה מול הטכנאי ומול מחלקת התשתיות התקבלה תשובה כי התשתית באזור ובבית תקינים. חשוב לציין כי החיבור האלחוטי מושפע מגורמים שונים שאינם נמצאים בשליטת החברה ולכן ייתכן ותחווה ניתוקים בחיבור...
ולאחר ששוב הסברתי שהמכשירים מחוברים כל הזמן קווית למודם ובקשתי התייחסות יותר מקצועית כי אם לא אין לי סיבה להשאר מנוי אצלהם הם ענו לי כךבדקתי את הנושא שוב מול מחלקת התשתיות וקיבלתי תשובה כי קיימת מערכת מולטימדיה בבית וכשאתה מחבר אותה לרשת המודם מבצע אתחולים...
וגולת הכותרת, כמובן שהוט לא פסחו על שיתת המצליח שלהם וגיליתי שחוייבתי על 125 שקלים נוספים בגלל הטכנאי שהגיע לביתי "לנסות" לסדר את הבעיה. ושוב הייתי צריך להתקשר לתמיכה שלהם בשביל לסדר את נושא החיוב.אמיר, הנושא נבדק לעומק ומכל הבחינות בהתאם לסוג החיבור הקווי שבוצע בביתך. בכירי התשתיות שלנו לא מזהים תקלה כלשהי הנובעת מהצד של התשתית, אחרת כמובן שהינו לוקחים אחריות ומטפלים בתקלה. במידה ותרצה להתנתק מאיתנו, כמובן שנכבד כל החלטה שלך...
בגלל שהדרך היחידה לזכות אותי היא רק באמצעות קיזוז החשבונית החודשית אני כוול אליהם לעוד חודשיים נוספים ללא יכולת לעבור למתחרים (שכרגע יכולים לתת באזורי 100 מגה).
כרגע אני מותש מהשירות שאני מקבל ושוב מוצא את עצמי מנסה לברוח מהם כמו לפני 5 שנים.
עדכון:
הוט כתבו לי שוב עקב הפרסום בפורום ואני אצטט
אז הפעם הוט החליטו שהכבל רשת שעובר מהמודם לטלוויזיה ארוך מדי וגורם לאיפוסים במודם (?!).אמיר שלום,
אני חוזרת אליך כאן בעקבות פרסומך בפורום שברשת.
חשוב לי להסביר שוב את המצב בנוגע לתקלה אותה הנך חווה.
כפי שכבר הוסבר לך על ידי מייסון בעבר, החיבור שקיים כרגע בביתך אינו תקין, ובעצם מחוברת מערכת מולטימדיה בחיבור ישיר למודם באמצעות כבל באורך חריג.
הנושא אומרת על ידי הטכנאי שביקר בביתך.
חיבור זה הוא בעצם זה שגורם לתקלה אותה הנך חווה.
לא מדובר כאן בתקלת תשתית כלשהי, אלא בחיבור לא סטנדרטי ולא תקין.
בדקתי את הנושא הזה שוב מול בכירי התשתיות, וזה המידע שנמסר לי.
ויקי....
נניח וזה היה הגיוני ובמעט ידע שיש יש לי בנושא אני יודע שזה בולשיט וצריך לפטר כל אחד מבכירי התשתיות שיש להם שם
הטכנאי אפילו לא הסתכל על הכבל רשת שמחובר לטלוויזיה ולא יודע את אורכו.
לסיכום, הכנתי תמונה שממחישה כנראה מה עובר במשרדי החברה-
[img2=500x649]http://i.imgur.com/r4PqSun.jpg[/img2]