צפיה בתוכניות מוקלטות ברשת+כבל מוצלב - שיתוף
מה אתם אומרים
להוסיף כרטיס רשת PCI ב שתי המחשבים
מיהו יודע איזה רוחב פס אני זקוק לניגון קבצי הקלטה כבדים
ממחשב אחד לשני
בכבל מוצלב אורך 15 - 20 מטר
האם מספיק לי 100 MB לניגון רציף ואיכותי ללא בעיות
או אני צריך לחשוב על כבל מוצלב של GB 1
המלצות ופיתרונות
תודה
ממחשב אחד לשני
המלצות ופיתרונות
תודה
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לקבצי HD כבדים 1080 בד"כ יש מצב שתצטרך יותר ממה שיכול לספק החיבור של 100MBבד"כ 100MB אומר בפועל 9-10 מגה .
השאלה מה אתה מגדיר כבדים? גודל הקובץ הוא לא בהכרח פונקציה של קצב התעבורה לשניה שלו... כבד זה גדול או כבד זה בעל ביט רייט גדול..
אני הצלחתי ברשת 100 דרך ראוטר וסוויץ עם 4 מחשבים להעביר 720P ללא בעיות (לא זכורה לי שיטת קידוד אם אני לא טועה ניסיתי גם H וגם X )
בכל אופן, בכבל רשת רגיל ולא מוצלב משתמשים רק ב4 גידים כאשר הכבל עצמו מגיע עם 8 כאשר רוצים לחבר רשת 100, כאשר רוצים רשת 1000 צריך 8.
לדעתי בכבל מוצלב גם ל1GB צריך 8 ובמקרה שלך אין בעיה כי אין לך ציוד חיצוני נוסף שצריך.
לכן תמתח את החוטים ובמקרה הגרוע כשיגיעו הימים שתוכן HD באייכות גבוהה יהיה משהו בשגרה והורדת 20GB סרט תהיה כמו הורדת 1G אז תוכל לחווט עם SWITCH של 1GB רשת של 1000 ... אבל עוד רחוק היום.
השאלה מה אתה מגדיר כבדים? גודל הקובץ הוא לא בהכרח פונקציה של קצב התעבורה לשניה שלו... כבד זה גדול או כבד זה בעל ביט רייט גדול..
אני הצלחתי ברשת 100 דרך ראוטר וסוויץ עם 4 מחשבים להעביר 720P ללא בעיות (לא זכורה לי שיטת קידוד אם אני לא טועה ניסיתי גם H וגם X )
בכל אופן, בכבל רשת רגיל ולא מוצלב משתמשים רק ב4 גידים כאשר הכבל עצמו מגיע עם 8 כאשר רוצים לחבר רשת 100, כאשר רוצים רשת 1000 צריך 8.
לדעתי בכבל מוצלב גם ל1GB צריך 8 ובמקרה שלך אין בעיה כי אין לך ציוד חיצוני נוסף שצריך.
לכן תמתח את החוטים ובמקרה הגרוע כשיגיעו הימים שתוכן HD באייכות גבוהה יהיה משהו בשגרה והורדת 20GB סרט תהיה כמו הורדת 1G אז תוכל לחווט עם SWITCH של 1GB רשת של 1000 ... אבל עוד רחוק היום.
אחי - אין קשר בין כבל מוצלב ליכולת המהירות שהכבל יספק.midan1 כתב:מה אתם אומרים
ממחשב אחד לשני
המלצות ופיתרונות
תודה...
כבל בעל 4 גידים יכול לתת מקסימום 100 וכבל 8 גידים יתן לך עד ג'יגה (אתה צריך מוצלב כמובן כי זה רשת בין שני מחשבים)
בכדי לנצל את יכולות הכבל כאשר מדובר על 8 גידים אז אתה צריך כרטיס עם יכולת להעביר ג'יגה - בכול מקרה אם לא מדובר על חומר ממש כבד (HD) במקביל לעבודות נוספות על הרשת (העברת נתונים) אז אתה לא צריך ג'יגה - אתה לא צריך רשת של ג'יגה ומהירות של 100 תספיק בהחלט - אני עובד בבית עם 100 מגה למרות שיש לי כרטיס של ג'יגה ולמרות שהכבל יכול לבעביר ג'יגה (לי זה מספיק ואני רואה סרטים בלי בעיה.
נ.ב - אני עובד גם באלחוטי ומריץ סרטים שנמצאים במחשב אחר ואין שום בעיה.
אשמח לענות על שאלות נוספות