BYE BYE KODI בקרוב תתבעו על סטרימינג והורדת תוכן פיראטי.
http://www.themarker.com/technation/1.2948068
"שרת המשפטים איילת שקד מקיימת דיונים לקידום הצעת חוק ממשלתית שתחייב את חברות האינטרנט לחשוף אילו משתמשים מורידים תוכן פיראטי. לאחר חשיפת זהותם יוכלו בעלי התוכן להגיש תביעות כספיות נגד משתמשים ביתיים שצרכו תוכן פיראטי בגין פגיעה בזכויות יוצרים."
תודה רבה למצביעי בנט וביבי.
תהנו...
"שרת המשפטים איילת שקד מקיימת דיונים לקידום הצעת חוק ממשלתית שתחייב את חברות האינטרנט לחשוף אילו משתמשים מורידים תוכן פיראטי. לאחר חשיפת זהותם יוכלו בעלי התוכן להגיש תביעות כספיות נגד משתמשים ביתיים שצרכו תוכן פיראטי בגין פגיעה בזכויות יוצרים."
תודה רבה למצביעי בנט וביבי.
תהנו...
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
היה על זה שרשור לא?
ונראה לך שענקית האינטרנט בזק תתן לזה לקרות.
כמו שלא נמכרת מריחואנה ברחובות בגלל שחברת "טבע" יודעת לשחד/להעביר כספים למקומות הנכונים,
ככה אין סיכוי שבזק תוותר על לפחות 50% מהלקוחות שלה (לפי דעתי)
שעיקר השימוש שלהם הוא הורדות פיראטיות וצפייה בתכנים לא חוקיים.
או במילים אחרות למה שמישהו ירכוש חבילות למעלה מ15 מגה.
- עדיטו
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הורדת ואיחסון תוכן נחשב גם היום לעברה על החוק לעומת זאת סטרימינג אינו נחשב עברה על החוק מצד הצופה.. וזה ע"פ פסק דין של בית המשפט העליון...
אז יותר נכון להגיד שמי שבסכנה פה הם מורידי תוכן ולא אלה שצופים דרך קודי או תוכנות דומות.
כרגיל כותרות מפחידות שלא אומרות שום דבר.
אז יותר נכון להגיד שמי שבסכנה פה הם מורידי תוכן ולא אלה שצופים דרך קודי או תוכנות דומות.
כרגיל כותרות מפחידות שלא אומרות שום דבר.
נערך לאחרונה על ידי עדיטו ב 03/06/2016 9:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
·אם לא מוצאת חן בעינך הכותרת אז סימן שצריך למחוק את השרשור?DeNiro כתב:כותרת מטעה ולא רלוונטית.
למנהלים - נא למחוק את השרשור בבקשה....
אין ספק שהניסוח מעט פרובוקטיבי (אני מניח שזה בכוונה) אבל לא עד כדי כך שצריך למחוק את השרשור.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·razserv2010 כתב:היה על זה שרשור לא?...
כן.
לנושא: שום ביי ביי. לא יקרה כלום. מה שהיא יכולה לעשות זה רק לעשות רעש.
kodi זו תוכנת נגן ואירגון סרטים/סדרות. לכן כותרת שמקשרת אותו לתוכן פירטי מטעה בדיוק כמו להגיד ביי ביי טלויזיה או ביי ביי מחשב.
לא שאכפת לי מכותרות הזויות אבל קשר קודי = פירטיות בדיוק מה שמפתחיו ביקשו להפסיק אחרת ישקלו אם להמשיך בפיתוח. פורום ק"ב אמור לכבד בקשה כזו
לא שאכפת לי מכותרות הזויות אבל קשר קודי = פירטיות בדיוק מה שמפתחיו ביקשו להפסיק אחרת ישקלו אם להמשיך בפיתוח. פורום ק"ב אמור לכבד בקשה כזו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תוכנת קודי היא אומנם נגן סטרימינג ונגן גם של סרטים שכן הורדנו פירטי , הריי איך הוא משמש כתוכנת אירגון סדרות וסרטים ?
מאיפה הוא מייבא ומשדר סרטים וסדרות בתוכנה , הריי אם לא יהיו יותר קבצים של סרטים וסדרות בהרדיסק שלנו אז איך בדיוק הוא יארגן זאת?
זה לא כל כך נעים לצפות בסרטים דרך סטרימינג בלבד , אם באמת לא ניתן יהיה לצפות בסרטים באיכות HD אמיתי אז זהו זה, כבר לא נראה איכות מדהימה וחבל.
מאיפה הוא מייבא ומשדר סרטים וסדרות בתוכנה , הריי אם לא יהיו יותר קבצים של סרטים וסדרות בהרדיסק שלנו אז איך בדיוק הוא יארגן זאת?
זה לא כל כך נעים לצפות בסרטים דרך סטרימינג בלבד , אם באמת לא ניתן יהיה לצפות בסרטים באיכות HD אמיתי אז זהו זה, כבר לא נראה איכות מדהימה וחבל.
·rony1234 כתב:תוכנת קודי היא אומנם נגן סטרימינג ונגן גם של סרטים שכן הורדנו פירטי , הריי איך הוא משמש כתוכנת אירגון סדרות וסרטים ?
זה לא כל כך נעים לצפות בסרטים דרך סטרימינג בלבד , אם באמת לא ניתן יהיה לצפות בסרטים באיכות HD אמיתי אז זהו זה, כבר לא נראה איכות מדהימה וחבל....
כלומר, אתה רק מכיר דרך אחת (ופירטית) שסרט יכול להגיע להרד דיסק שלך.
אתה פירט אמיתי.
אני העברתי את כל ה-DVD ים שלי להארד דיסק ו-KODI מארגן אותם, אוסיף פוסטרים ומידע על כל סרט.
הסטרימינג נעשה ע"י תוספים שלא קשורים למפתחים של KODI
סתם כותרת פופוליסתית
·רק אני פירט אמיתי?mark13 כתב:·......
כלומר, אתה רק מכיר דרך אחת (ופירטית) שסרט יכול להגיע להרד דיסק שלך.
אתה פירט אמיתי.
אני העברתי את כל ה-DVD ים שלי להארד דיסק ו-KODI מארגן אותם, אוסיף פוסטרים ומידע על כל סרט.
הסטרימינג נעשה ע"י תוספים שלא קשורים למפתחים של KODI
סתם כותרת פופוליסתית...
נראה שלא
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שילכו על קודי ויתבעו את כל המשתמשים. בית המשפט יזרוק אותם מכל המדרגות.
זה רק מראה שהאנשים במשרד המשפטים לא מבינים דבר וחצי דבר בפיראטיות ברשת.
זה רק מראה שהאנשים במשרד המשפטים לא מבינים דבר וחצי דבר בפיראטיות ברשת.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא הייתי מזלזל ביכולות של שרת המשפטים להביא לתיקון החוק בצורה שבהחלט תפגע גם במשתמשי הקצה. אמנם במצב הקיים בית המשפט העליון פירש את החוק כך שמשתמשי הקצה אינם עומדים תחתיו, אבל זה בהחלט יכול להשתנות. אף אחד לא רוצה שנגיע למצב של תביעות רנדומליות הרתעתיות נגד משתמשי קצה שצפו בסטרימינג וספקית האינטרנט שמרה ודיווחה על כך.
כמובן שהאינטרנט מצא כבר את הפתרון - חיבורי פרוקסי או vpn קבועים. זה יוסיף עוד עולי כלכלי על המשתמשים ויפגע בכאלה שלא מבינים במיחשוב.
הממשלה ממשיכה להוכיח שאין להם מושג איך להתמודד עם קידמה ומחאות שעולות מהעם. הנדידה לסטרימינג היא מחאה חברתית לכל דבר. במקום להבין את זה ולפתוח את השוק לתחרות בצורה שבאמת תשבור את הדואופול ותביא לירידת מחירים דרסטית, רוצים לאכוף חוקים מנדטוריים בשביל לשמר את כוח הדואופול. מביך.
כמובן שהאינטרנט מצא כבר את הפתרון - חיבורי פרוקסי או vpn קבועים. זה יוסיף עוד עולי כלכלי על המשתמשים ויפגע בכאלה שלא מבינים במיחשוב.
הממשלה ממשיכה להוכיח שאין להם מושג איך להתמודד עם קידמה ומחאות שעולות מהעם. הנדידה לסטרימינג היא מחאה חברתית לכל דבר. במקום להבין את זה ולפתוח את השוק לתחרות בצורה שבאמת תשבור את הדואופול ותביא לירידת מחירים דרסטית, רוצים לאכוף חוקים מנדטוריים בשביל לשמר את כוח הדואופול. מביך.