בעלי אייפד פרו, על איזה אייפד אתם ממליצים מתוך ניסיונכם על הקטן או הגדול?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
morphy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בעלי אייפד פרו, על איזה אייפד אתם ממליצים מתוך ניסיונכם על הקטן או הגדול?
איזה אייפד פרו מומלץ יותר לקנות: הקטן (9.7") או הגדול (12.9")? אני בהתלבטות גמורה.
המכשיר נחוץ לי מאוד, אך קשה מאוד להחליט.
תודה על כל מידע, עזרה, ייעוץ וכו'.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

מה יהיה השימוש שלך במכשיר?
לטעמי יהיה עדיף לקנות את המקבוק שכן המחירים פחות או יותר דומים, ובמקבוק זה OS X ולא iOS..
אלא אם כן אתה צריך אותו כדי להשתמש בעט- במקרה זה הייתי הולך על הגדול..

morphy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

nati-va כתב:מה יהיה השימוש שלך במכשיר?
לטעמי יהיה עדיף לקנות את המקבוק שכן המחירים פחות או יותר דומים, ובמקבוק זה OS X ולא iOS..
אלא אם כן אתה צריך אותו כדי להשתמש בעט- במקרה זה הייתי הולך על הגדול..
...
·תודה על התגובה.
אכן, השימוש העיקרי שלי זה בעט. כתיבת הערות. טיוטות. הערות למאמרים.
אם היה לאייפד איר 2 תמיכה בעט יתכן שהייתי קונה אותו אפילו יד שניה.
זהו הטאבלט הראשון שלי. יש לי נייד (ווינדוס. וגם נייח ווינדוס) ומחבר גרפי מקינטוש (בן כמה וכמה שנים והוא מצוין לצרכי הגרפיקה שלי). כך שהטאבלט הזה לא אמור להחליף לא נייד ולא נייח. המטרה היא באמת לצרכי כתיבה. קצת הקלדות. הרבה כתיבה בעיפרון. (אח"כ אעמד בנייד או נייח). הצורך בו נועד לניידות מרובה. כתיבה כמו בעט על דף עם ניידות מרובה, ואפשרות גלישה כמובן. והעיקר שעות סוללה רבות לכל יום. ההתלבטות קשה מאוד בין הפרו הקטן לגדול.
השאלה אם הגדול נוח להתניידות ולעבודה בספריות, אוניברסיטה וכו'. אני רוצה שיהיה מכשיר רציני אבל שלא יסרבל ולא יפגע בניידות ובחוויית משתמשת באחיזתו בידיים.

המון תודה לכל עצה ותושיה!

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #4 

העצה הכי טובה שאני יכול לתת- זה לקפוץ לאיידיגיטל ולהרגיש את שני המכשירים, לנסות לכתוב, להכניס ולהוציא מהתיק..לדמות שימוש יומיומי..

morphy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

nati-va כתב:העצה הכי טובה שאני יכול לתת- זה לקפוץ לאיידיגיטל ולהרגיש את שני המכשירים, לנסות לכתוב, להכניס ולהוציא מהתיק..לדמות שימוש יומיומי..
...
תודה.

האם איידיגיטל נותנים להתנסות חופשי בשני הטאבלטים של האייפד פרו הגדול והקטן כולל בעיפרון ובמקלדת?
מאחר שעדיין אין לי תיק בשבילו, אין לי מושג איזה תיק אקנה לו, שהרי עדיין לא החלטתי איזה מהם לקנות. ממילא לא אוכל להתנסות בפרמטר הזה.

חשבתי ללכת לאיישיר בפתח תקווה, האם אפשר להתנסות אצלם בשני האייפד פרו כולל העיפרון והמקלדת של אפל?
(אולי גם יש להם תיקים לדוגמה שמתאימים לכל אחד מהם, וזו בכלל תהיה חגיגה)

תודה מראש!

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”