אפשר המלצה לאוזניות סגורות, over ear, עד 600-700ש"ח?
אני מחפש המלצה לאוזניות סגורות, over ear, נוחות לשימוש ממושך, בלי כל מיני גימיקים של שן כחולה או אלחוטי.
עדיפות שיהיו ניתנות לקיפול כי היעוד שלהן הוא לטייל בין הבית לעבודה.
כבל נתיק דיי חובה באוזניות במחיר הזה.
קניה מאמאזון גם סבבה.
תודה מראש!
עדיפות שיהיו ניתנות לקיפול כי היעוד שלהן הוא לטייל בין הבית לעבודה.
כבל נתיק דיי חובה באוזניות במחיר הזה.
קניה מאמאזון גם סבבה.
תודה מראש!
יש לך בתקציב הזה את ה- audio-technica m50x שעונות לכל הדרישות שציינת.
כנראה שיש אלטרנטיבות נוספות כתלות בז'אנרים להם אתה מקשיב.
כנראה שיש אלטרנטיבות נוספות כתלות בז'אנרים להם אתה מקשיב.
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
אייל, אכן מסכים לגבי M50X. הן גם לא ממש טובות לשמיעת מוזיקה, אם כי למוניטורינג.
לגבי הסאונד מג'יק. הן מעולות, באמת. פתחתי review של zeos ופשוט התאהבתי בהן. בדיוק עד אותה הנקודה שבה הוא אמר שהן מגיעות עם כבל אחד ומנגנון נעילה מהתחת. חיפוש באינטרנט לרכישת כבל נוסף העלה 0 תוצאות.
לגבי הסאונד מג'יק. הן מעולות, באמת. פתחתי review של zeos ופשוט התאהבתי בהן. בדיוק עד אותה הנקודה שבה הוא אמר שהן מגיעות עם כבל אחד ומנגנון נעילה מהתחת. חיפוש באינטרנט לרכישת כבל נוסף העלה 0 תוצאות.
You can't compress an audiophile
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אתה מחפש משהו indestructible ?
בדוק דגמים של superlux , takstar...
אוזניות סגורות מתקפלות בלתי ניתנות להשמדה - לא מצאתי נוחות שכאלו.
אם הנוחות פחות חשובה -
http://www.ebay.com/itm/SUPERLUX-HD-562 ... Swu-BWOmww
בדוק דגמים של superlux , takstar...
אוזניות סגורות מתקפלות בלתי ניתנות להשמדה - לא מצאתי נוחות שכאלו.
אם הנוחות פחות חשובה -
http://www.ebay.com/itm/SUPERLUX-HD-562 ... Swu-BWOmww
Takstar pro 80 שמעתי שהן טובות. אבל יש לי Headset של HyperX שלפי הבנתי זה בעצם Takstar pro 80. ולכן אני מעדיף משהוא שונה.
לגבי נוחות, אם כבר אני מעדיף לוותר על האפשרות לקפל אותן מאשר לוותר על הנוחות. נוחות סופר חשובה לי כי אני מתכוון להשתמש בהן 4-5-6-7 שעות רצוף.
לגבי נוחות, אם כבר אני מעדיף לוותר על האפשרות לקפל אותן מאשר לוותר על הנוחות. נוחות סופר חשובה לי כי אני מתכוון להשתמש בהן 4-5-6-7 שעות רצוף.
You can't compress an audiophile
תרשה לי לחלוק עליך...eyal1983 כתב:M50X לא נוחות לשימוש ממושך... מי שטוען שכן - אני מקנא בו. באמת.
ה- Soundmagic HP150 מתקפלות, נוחות, סגורות, לא חסר להן באס, במה גדולה יחסית לסגורות
- שווה לבדוק....
אחרי החלפת פדים הן נוחות לשימוש ממושך, לפחות לי.
·
היו בבעלותי soundmagic hp100 - אלה אותן האזניות רק עם גימור שונה מבחוץ (מראה במקום שחור מט) והן אכן מוצלחות מבחינת צליל ועונות על כל הדרישות פחות או יותר, אבל לי הן הכאיבו אחרי בערך שעתיים ואכן הכבל שלהן אמנם מתנתק אבל עם נעילה.
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
·בתור "fanboy" של AKG (בין היתר) הן באמת צעד בכיוון הנכון לצליל מדויק (ומנוכר). לא רואה דרך שתהפוך אותן לניידות. קודם כל תצטרך מגבר, דבר שני הן קצת גדולות (ועדינות) מדי להזזה ואריזה לעתים קרובות מדי.MasterDK כתב: עריכה: מה עם AKG סגורות? לדוגמא K271?...
@maladjusted
·
כן הבנתי כבר שרוב ה AKG דורשות מגבר. חבל אני דווקא אוהב את העיצוב שלהן וגם הכבל יחסית נגיש לרכישה
עריכה:
מה אם נגיד אני מוותר על portability ואולי אפילו על כבל נתיק (כל עוד אני לא מקבל כבל של 10מטר שלאורך כזה אין שום שימוש. 1-2 מטר זה יותר סביר). מה האופציות שלי?
·
כן הבנתי כבר שרוב ה AKG דורשות מגבר. חבל אני דווקא אוהב את העיצוב שלהן וגם הכבל יחסית נגיש לרכישה
עריכה:
מה אם נגיד אני מוותר על portability ואולי אפילו על כבל נתיק (כל עוד אני לא מקבל כבל של 10מטר שלאורך כזה אין שום שימוש. 1-2 מטר זה יותר סביר). מה האופציות שלי?