חוות דעת: ימאהה או אונקיו?
שלום לכולם, אני מחפש מגבר למישן אמ-34. את שניהם עוד לא קניתי, אבל כבר בכמה מקומות ושילובים העדפתי אותם על אחרים.
הרמן קרדון? מתומחרים יקר מידי לדעתי
NAD? בעיות רציניות באמינות הטכנית
ימהה - הוצע לי לקנות את ה vrx650 ב2700-2800, האם מישהו יכול לומר לי אם זה מחיר סביר ואיך המגבר הזה (מבחינת איכות טכנית) לעומת אונקיו 502-503? במשך הרבה שנים היה לי הרושם שימאהה הם "סובארו" של המגברים, האם טעיתי?
הרמן קרדון? מתומחרים יקר מידי לדעתי
NAD? בעיות רציניות באמינות הטכנית
ימהה - הוצע לי לקנות את ה vrx650 ב2700-2800, האם מישהו יכול לומר לי אם זה מחיר סביר ואיך המגבר הזה (מבחינת איכות טכנית) לעומת אונקיו 502-503? במשך הרבה שנים היה לי הרושם שימאהה הם "סובארו" של המגברים, האם טעיתי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
באמת מאיפה???NAD? בעיות רציניות באמינות הטכנית...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תודה על התגובות
כשאני אומר בעיות טכניות, זה לא אומר שכל המגברים שלהם לא טובים, , אלא שאחוז התקלות בהם גבוה יחסית - כמו לקנות רכב צרפתי ביחס ליפני - אישית אני מכיר שני מגברים מסדרת t740 שכל שנה פחות או יותר נזקקים לתיקון, ושמעתי את זה יותר מפעם אחת גם מאחרים.אני אישית מת על הסאונד שלהם בסטריאו - אבל מפחד להכניס כ 3500 שקל (t743) למגבר כזה.
בכל מקרה שאלתי הופנתה יותר לצד הטכני, ולמאפייני הסאונד של ימאהה ביחס לאחרים (גווני צליל, וכו') - למרות שברור שבסופו של דבר מבחן האוזן הוא שיקבע
אז מי יכול לומר משהו על זה?
בכל מקרה שאלתי הופנתה יותר לצד הטכני, ולמאפייני הסאונד של ימאהה ביחס לאחרים (גווני צליל, וכו') - למרות שברור שבסופו של דבר מבחן האוזן הוא שיקבע
ימאהה הם בהחלט לא סובארו של הרסיברים, כבר הרבה שנים שהרבה חברות ( אונקיו דנון וכו ) מוציאות רסיברים במחירים עממים ואם למשל יש את הדנון 1602 אז המקביל אצל אונקיו זה ה 502 ויש את המקבילים אצל מרנץ ימאהה וכו,הדגמים הפשוטים של הרמן קרדון לא יקרים בכלל ולגבי NAD גם אני מצטרף לשאלה מאיפה הבאת את זה, לי יש ניסיון מוצלח מאוד עם NAD.anonimi כתב: במשך הרבה שנים היה לי הרושם שימאהה הם "סובארו" של המגברים, האם טעיתי?...
מאחר והיום יש מבחר גדול ולכל רסיבר יש את היתרונות והחסרונות במוזיקה וקולנוע ביתי חשוב שאתה תשמע כל רסיבר עם הרמקולים שלך כדי שתגיע לתוצאות הטובות ביותר
תודה על התגובות
כשאני אומר בעיות טכניות, זה לא אומר שכל המגברים שלהם לא טובים, , אלא שאחוז התקלות בהם גבוה יחסית - כמו לקנות רכב צרפתי ביחס ליפני - אישית אני מכיר שני מגברים מסדרת t740 שכל שנה פחות או יותר נזקקים לתיקון, ושמעתי את זה יותר מפעם אחת גם מאחרים.אני אישית מת על הסאונד שלהם בסטריאו - אבל מפחד להכניס כ 3500 שקל (t743) למגבר כזה.