חוות דעת: ימאהה או אונקיו?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
anonimi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני מחפש מגבר למישן אמ-34. את שניהם עוד לא קניתי, אבל כבר בכמה מקומות ושילובים העדפתי אותם על אחרים.
הרמן קרדון? מתומחרים יקר מידי לדעתי
NAD? בעיות רציניות באמינות הטכנית
ימהה - הוצע לי לקנות את ה vrx650 ב2700-2800, האם מישהו יכול לומר לי אם זה מחיר סביר ואיך המגבר הזה (מבחינת איכות טכנית) לעומת אונקיו 502-503? במשך הרבה שנים היה לי הרושם שימאהה הם "סובארו" של המגברים, האם טעיתי?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #2 

במקרה יש לי אותו כבר שנה מגבר טוב מאוד והמחיר שנתנו לך טוב כי גם היום הוא עולה 3500 שקל.
Sony 1040
Monitor mass

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מאיפה הבאת את זה של-NAD יש בעיות אמינות?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

NAD? בעיות רציניות באמינות הטכנית
...
באמת מאיפה???
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

האמת שגם אני קראתי לפני שנה בערך (לא זוכר באיזה עיתון) שתקופה מסויימת היו להם בעיות של איכות שגרמו להרבה תלונות מצד הלקוחות, והם מטפלים בכדי לשפר את זה.

אני לא יודע מה המצב עכשיו.

bitton71
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
שם מלא: דודי ביטון
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

הרמן-קרדון מתומחרים יקר ?
אונקיו לא פחות.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school

anonimi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובות

שליחה #7 

כשאני אומר בעיות טכניות, זה לא אומר שכל המגברים שלהם לא טובים, , אלא שאחוז התקלות בהם גבוה יחסית - כמו לקנות רכב צרפתי ביחס ליפני - אישית אני מכיר שני מגברים מסדרת t740 שכל שנה פחות או יותר נזקקים לתיקון, ושמעתי את זה יותר מפעם אחת גם מאחרים.אני אישית מת על הסאונד שלהם בסטריאו - אבל מפחד להכניס כ 3500 שקל (t743) למגבר כזה.

בכל מקרה שאלתי הופנתה יותר לצד הטכני, ולמאפייני הסאונד של ימאהה ביחס לאחרים (גווני צליל, וכו') - למרות שברור שבסופו של דבר מבחן האוזן הוא שיקבע

אז מי יכול לומר משהו על זה?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

anonimi כתב: במשך הרבה שנים היה לי הרושם שימאהה הם "סובארו" של המגברים, האם טעיתי?
...
ימאהה הם בהחלט לא סובארו של הרסיברים, כבר הרבה שנים שהרבה חברות ( אונקיו דנון וכו ) מוציאות רסיברים במחירים עממים ואם למשל יש את הדנון 1602 אז המקביל אצל אונקיו זה ה 502 ויש את המקבילים אצל מרנץ ימאהה וכו,הדגמים הפשוטים של הרמן קרדון לא יקרים בכלל ולגבי NAD גם אני מצטרף לשאלה מאיפה הבאת את זה, לי יש ניסיון מוצלח מאוד עם NAD.
מאחר והיום יש מבחר גדול ולכל רסיבר יש את היתרונות והחסרונות במוזיקה וקולנוע ביתי חשוב שאתה תשמע כל רסיבר עם הרמקולים שלך כדי שתגיע לתוצאות הטובות ביותר

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

לגבי ה NAD T743 לעומת הדגם של ימהה שציינת בסטיראו אכן ה NAD לוקח בגדול ולדעתי בקולנוע ביתי שניהם עושים את העבודה השאלה היא מה היחס שלך בין השימוש לסטיראו ולקולנוע ביתי והאם ההפרש ביניהם הוא משמעותי בעינייך

anonimi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובות

שליחה #10 

כשאני אומר בעיות טכניות, זה לא אומר שכל המגברים שלהם לא טובים, , אלא שאחוז התקלות בהם גבוה יחסית - כמו לקנות רכב צרפתי ביחס ליפני - אישית אני מכיר שני מגברים מסדרת t740 שכל שנה פחות או יותר נזקקים לתיקון, ושמעתי את זה יותר מפעם אחת גם מאחרים.אני אישית מת על הסאונד שלהם בסטריאו - אבל מפחד להכניס כ 3500 שקל (t743) למגבר כזה.

בכל מקרה שאלתי הופנתה יותר לצד הטכני, ולמאפייני הסאונד של ימאהה ביחס לאחרים (גווני צליל, וכו') - למרות שברור שבסופו של דבר מבחן האוזן הוא שיקבע

אז מי יכול לומר משהו על זה?

dangolde
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה #11 

הכי טוב שתישמע לפני הקניה
ותישמע גם את DENON 2105

דן

שלח תגובה