המלצה לרסיבר חדש עד 3000
שלום
ברשותי רסיבר Denon AVR1507
כבר כמעט 12 שנים והגיע הזמן להשתדרג
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של boston
2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים של 35w 8omhs
סנטר וסאבוופר שאני לא זוכר כמה וואט יש להם
אני רוצה לקנות רסיבר חדש ושמתי עין על הרסיברים של Denon
במיוחד על ה2100w אבל אני לא יודע מה האיכות שלו
האם יש למישהו המלצה כלשהי לרסיבר חדש?
תודה ויום טוב
ברשותי רסיבר Denon AVR1507
כבר כמעט 12 שנים והגיע הזמן להשתדרג
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של boston
2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים של 35w 8omhs
סנטר וסאבוופר שאני לא זוכר כמה וואט יש להם
אני רוצה לקנות רסיבר חדש ושמתי עין על הרסיברים של Denon
במיוחד על ה2100w אבל אני לא יודע מה האיכות שלו
האם יש למישהו המלצה כלשהי לרסיבר חדש?
תודה ויום טוב
@evgenetic
· תודה על התגובה המהירה
אני בעיקר מחליף רסיבר בגלל שאין לו את היציאות המתאימות וכמו כן אני צריך רסיבר עם תמיכה ב4k ויכולות UPSCALING
הכי חשוב שתהיה לו תמיכה בפורמטים החדשים למרות שלא חובה שיהיה תמיכה בATMOS ו DTS:X
אני אשתמש בו בעיקר לסרטים באיכות גבוהה
· תודה על התגובה המהירה
אני בעיקר מחליף רסיבר בגלל שאין לו את היציאות המתאימות וכמו כן אני צריך רסיבר עם תמיכה ב4k ויכולות UPSCALING
הכי חשוב שתהיה לו תמיכה בפורמטים החדשים למרות שלא חובה שיהיה תמיכה בATMOS ו DTS:X
אני אשתמש בו בעיקר לסרטים באיכות גבוהה
אתה מתכוון בעתיד לחבר לרסיבר נגן בלו ריי יעודי 4K או שאתה מזרים תכני 4K מורדים מהאינטרנט מהמחשב/סטרימר?
אני שואל כי ל2100 אין תמיכה בHDCP2.2, ול2200/2300 יש, אז אם תחבר ל2100 מקור שמוצפן עם HDCP2.2 אתה פשוט לא תראה כלום.
אני שואל כי ל2100 אין תמיכה בHDCP2.2, ול2200/2300 יש, אז אם תחבר ל2100 מקור שמוצפן עם HDCP2.2 אתה פשוט לא תראה כלום.
אז נראה לי זה לא קריטי במקרה שלך, אבל אני גם לא בטוח אם אפשר להשיג את 2100 עכשיו מאמזון ואם אפשר האם הוא יותר זול מ2200.
יש לי את 2200 ואין לי תלונות עליו, עושה את כל מה שהוא אמור לעשות (למעט כמה גליטצ'ים שהיו לי בהזרמה מהרשת) בצורה טובה.
יש לי את 2200 ואין לי תלונות עליו, עושה את כל מה שהוא אמור לעשות (למעט כמה גליטצ'ים שהיו לי בהזרמה מהרשת) בצורה טובה.
מאד כדאי לקנות באמזון, אל תפחד, יש להם שירות טוב מאד אם משהו כבר ישתבש. רק תעבור טוב טוב על המדריך הזה קודם: http://www.hometheater.co.il/vt237364.html
לגבי מה לקנות: ל1200W אין את כל יכולות הupscaling שכתבת שאתה צריך (האם אתה באמת צריך אותן? הטלוויזיה שלך לא יודעת לעשות upscaling?).
לגבי 2100 מול 2200 ההבדלים היחידים הם התמיכה בפורמטים חדשים וHDCP2.2 ב2200, אבל כבר אמרת שאתה לא צריך אותם אז תחליט לבד אם ההבדל במחיר יהיה שווה את הוויתור הזה.
אגב, אל תשכח שיש עוד חברות חוץ מדנון שמייצרים רסיברים...
לגבי מה לקנות: ל1200W אין את כל יכולות הupscaling שכתבת שאתה צריך (האם אתה באמת צריך אותן? הטלוויזיה שלך לא יודעת לעשות upscaling?).
לגבי 2100 מול 2200 ההבדלים היחידים הם התמיכה בפורמטים חדשים וHDCP2.2 ב2200, אבל כבר אמרת שאתה לא צריך אותם אז תחליט לבד אם ההבדל במחיר יהיה שווה את הוויתור הזה.
אגב, אל תשכח שיש עוד חברות חוץ מדנון שמייצרים רסיברים...
@evgenetic
סליחה על כל השאלות אבל מה בקשר לתאימות לשקע ישראלי אם אני מזמין מאמזון גרמניה?
והטלוויזיה שיש לי היא 55ju6400 של סמסונג
בנוסף תוכל להביא לי לינק לאמזון ל1200W?
תודה על התגובות המהירות אני מעריך את זה מאוד!
סליחה על כל השאלות אבל מה בקשר לתאימות לשקע ישראלי אם אני מזמין מאמזון גרמניה?
והטלוויזיה שיש לי היא 55ju6400 של סמסונג
בנוסף תוכל להביא לי לינק לאמזון ל1200W?
תודה על התגובות המהירות אני מעריך את זה מאוד!
כברירת מחדל כל המוצרים באמזונים האירופאים באים עם שנאים המותאמים לעבודה עם 220~ וולט, כמו בישראל. בנוגע לחיבור לטלוויזיה לרסיבר זה HDMI רגיל, אז אין פה איפה לטעות.
אתה יכול להשתמש באתר הזה לאיתור המוצר ולהשוואת המחירים בין האמזונים האירופאים השונים, יש לו ממשק קצת פשטני (נותן את תוצאות החיפוש בתמונות) אבל העיקר התוצאה. https://www.curiua.com
אתה יכול להשתמש באתר הזה לאיתור המוצר ולהשוואת המחירים בין האמזונים האירופאים השונים, יש לו ממשק קצת פשטני (נותן את תוצאות החיפוש בתמונות) אבל העיקר התוצאה. https://www.curiua.com
@evgenetic
·תודה כנראה שאזמין מאמזון גרמניה
ואכן אני מודע שיש עוד רסיברים אבל שמעתי שהכיול האוטומטי של דנון נחשב להכי טוב או שאני טועה?
אם יש לך עוד הצעות חוץ מדנון ברמה של ה1200w או ה2200w אני יותר מאשמח לשמוע
ואכן אני מודע שיש עוד רסיברים אבל שמעתי שהכיול האוטומטי של דנון נחשב להכי טוב או שאני טועה?
אם יש לך עוד הצעות חוץ מדנון ברמה של ה1200w או ה2200w אני יותר מאשמח לשמוע
@asafohana
·לאחרונה הזדמן לי לדגום את ה-Denon x1200 - חבר שלי התכוון לרכוש.
אני יכול לאמר שדי היינו נעולים על הדגם הנוכחי(לאור הביקורות ברשת), אך כאשר הגענו לחנות בכדי לבחון את הרסיבר, האזנו לרסיברים נוספים, ומיד הבנו שה-x1200 זה לא זה ואני מדגיש לאוזנים שלנו... - לבסוף ההתלבטות הייתה בין ה-Marantz ל-Pioneer הנבחר.
ממליץ בחום שתלך לחנות סטריאו הקרובה אליך ותבחן... לא תתחרט.
·לאחרונה הזדמן לי לדגום את ה-Denon x1200 - חבר שלי התכוון לרכוש.
אני יכול לאמר שדי היינו נעולים על הדגם הנוכחי(לאור הביקורות ברשת), אך כאשר הגענו לחנות בכדי לבחון את הרסיבר, האזנו לרסיברים נוספים, ומיד הבנו שה-x1200 זה לא זה ואני מדגיש לאוזנים שלנו... - לבסוף ההתלבטות הייתה בין ה-Marantz ל-Pioneer הנבחר.
ממליץ בחום שתלך לחנות סטריאו הקרובה אליך ותבחן... לא תתחרט.
·asafohana כתב:@evgenetic
אם יש לך עוד הצעות חוץ מדנון ברמה של ה1200w או ה2200w אני יותר מאשמח לשמוע...
כן, יש להם מערכת כיול של Audyssey שבאמת מחשבת מאד טובה. גם לרסיברים של Marantz יש אבל הם יותר יקרים.
לדעתי לשמוע רסיברים ומגברים בחנויות זה פשוט בזבוז זמן. אם אתה כבר רוצה לעשות השאווה רצינית, אתה, או יותר נכון איש המכירות, צריך לדאוג שכולם יהיו בווליום זהה (ולא סתם עם האוזן, אלא ממש השוואה מדויקת של הווליום עם מיכשור), שכל מערכות הכיולים ועיבודי אות למיניהם תהינה מכובים (לא תמיד ברור אם זה קורה באמת במצב DIRECT או PURE DIRECT), להשוואת אותם עם רמקולים זהים, לעשות את ההשוואה על עיוור ולהיות מוכן לאפשר מספר רב יחסית של ניסיונות עם האזנה לתכנים שונים ולתת למישהו שאין לו אינטרס כלכלי במכירה של רסיבר מסוים לערוך את מעבר בין רסיבר לרסיבר. ואת השילוב של כל אלה אף חנות בישראל לא תאפשר לך לעשות.
לגבי רסיברים מחברות אחרות אני פשוט לא בקיא, חוץ מMarantz שהם פשוט הגרסה היקרה יותר של דנון (2200 של דנון מאד דומה למארנץ 5010) עם כמה תוספות שאתה לא ממש צריך ממה שהבנתי. Marantz וDenon באים מאותה חברה אחרי הכל.
@evgenetic
אוקיי תודה נראה לי שבכל זאת אני אשקיע עוד טיפה ואקנה את ה2200w מכיוון שאם כבר אני קונה רסיבר אז שיהיה אחד שיש לו את הפונקציות הכי חדשות מבחינת חשיבה לטווח הרחוק.
אני לא בטוח אבל האם זה הלינק הנכון לרכישה?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B010PV9LN0/ref=mp_s_a_1_1?qid=1464801159&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=denon+avr-x2200w&dpPl=1&dpID=41kUIgKezBL&ref=plSrch
הרסיבר יתאים לרמקולים שציינתי ולסאב של 80w ?
אוקיי תודה נראה לי שבכל זאת אני אשקיע עוד טיפה ואקנה את ה2200w מכיוון שאם כבר אני קונה רסיבר אז שיהיה אחד שיש לו את הפונקציות הכי חדשות מבחינת חשיבה לטווח הרחוק.
אני לא בטוח אבל האם זה הלינק הנכון לרכישה?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B010PV9LN0/ref=mp_s_a_1_1?qid=1464801159&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=denon+avr-x2200w&dpPl=1&dpID=41kUIgKezBL&ref=plSrch
הרסיבר יתאים לרמקולים שציינתי ולסאב של 80w ?
נראה לי שנתת קישור לעמוד להדפסה או משהו, אבל זה נכון, זה אותו הדבר כמו מה שאני רואה בקישור הזה: https://www.amazon.de/Denon-AVR-X2200-C ... +AVR-X2200
רמקולים כתבת שהם 8 אום אז לא תהיה בעיה, וסאב, כל עוד הוא לא פסיבי או משהו זה ממש לא משנה מה הוא.
רמקולים כתבת שהם 8 אום אז לא תהיה בעיה, וסאב, כל עוד הוא לא פסיבי או משהו זה ממש לא משנה מה הוא.
@evgenetic
·תורה רבה על כל העזרה שלך
בסופו של דבר קניתי את ה2200w מאמזון
אך יש לי שאלה במגבר הישן avr1507 שהיה מחובר עם הרמקולים האלה שציינתי בכל פעם שהייתי רוצה לשמוע חזק הייתי צריך להגביר עד למינוס 30db האם זה נורמלי או שמשהו דפוק פה?
·תורה רבה על כל העזרה שלך
בסופו של דבר קניתי את ה2200w מאמזון
אך יש לי שאלה במגבר הישן avr1507 שהיה מחובר עם הרמקולים האלה שציינתי בכל פעם שהייתי רוצה לשמוע חזק הייתי צריך להגביר עד למינוס 30db האם זה נורמלי או שמשהו דפוק פה?
@poru4ikhttps://www.amazon.de/Denon-AVRX2200WBKE2-AV-Receiver-Bluetooth-steuerbar/dp/B010PV9LN0
·הנה ה2200w
מאמאזון גרמניה ובמשלוח לישראל
·הנה ה2200w
מאמאזון גרמניה ובמשלוח לישראל