באיזה כרטיס מסך וקול אני צריך להצטייד?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יש לי מחשב בעל מעבד 2.4 וזכרון 1 ג'יגה. הכרטיס מסך וקול שלי היום הם onboard ולא איכותיים. קבצי HD אני לא מצליח לשמוע כמו שצריך (אני שומע קטוע לגמרי). מבחינת תמונה אני דווקא רואה בסדר גמור. הייתי שמח מאוד לשדרג את שני הכרטיסים כדי להנות מחויה מושלמת. כמו כן אני רוצה לחבר אותם למקרן 720P.
אפשר המלצות בבקשה?
נ.ב.
המחיר לא מהווה בעיה.
תודה
אפשר המלצות בבקשה?
נ.ב.
המחיר לא מהווה בעיה.
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
bodedon:
אין לי שמץ של מושג. הייתי אמור לדעת את זה כשקניתי או שיש לי אפשרות באמצעות פקודה או תוכנה לדעת את זה היום?
aloni:
ניסיתי בכמה תוכנות. ניסיתי על מחשב מקביל עם אותם הנתונים אבל כנראה עם כרטיס קול אחר והסרט נוגן בסדר. ניסיתי על המחשב שלי בלי שום תוכנה נוספת שרצה על המחשב ואף ניסיתי גם אחרי פירמוט ועדיין אותה התוצאה.
תודה לשניכם
אין לי שמץ של מושג. הייתי אמור לדעת את זה כשקניתי או שיש לי אפשרות באמצעות פקודה או תוכנה לדעת את זה היום?
aloni:
ניסיתי בכמה תוכנות. ניסיתי על מחשב מקביל עם אותם הנתונים אבל כנראה עם כרטיס קול אחר והסרט נוגן בסדר. ניסיתי על המחשב שלי בלי שום תוכנה נוספת שרצה על המחשב ואף ניסיתי גם אחרי פירמוט ועדיין אותה התוצאה.
תודה לשניכם
- bodedon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
לפני כמה זמן רכשת את המחשב???
העיקרון עם זה AGP ואתה לא מתכנן להחליף את המחשב אז הייתי ממליץ לך על gforce
7600 או לחילופין אם יש לך PCI-E אז עוד מספר ימים יגיע לארץ כרטיסים חדשים שתומכים
ב- dx10 וזה 8800gts 320mb שים לב שזו הגרסה החלשה של nvidia.
מקווה שעזרתי לך...
העיקרון עם זה AGP ואתה לא מתכנן להחליף את המחשב אז הייתי ממליץ לך על gforce
7600 או לחילופין אם יש לך PCI-E אז עוד מספר ימים יגיע לארץ כרטיסים חדשים שתומכים
ב- dx10 וזה 8800gts 320mb שים לב שזו הגרסה החלשה של nvidia.
מקווה שעזרתי לך...
גם אני לא רואה טעם בשדרוג לאחר 4 5 שנים.
ל HTPC במילא אתה תרצה מארז ומאוררים מיוחדים לתצוגה על המסך/מקרן ככה ששוה לקנות מחשב חדש מותאם.
ל HTPC במילא אתה תרצה מארז ומאוררים מיוחדים לתצוגה על המסך/מקרן ככה ששוה לקנות מחשב חדש מותאם.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -