סטרימר טוב שמכיל גם עידן פלוס או לפחות אפשרות של קליטה של ערוצים מקומיים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

בשעה טובה ( או לא .. עקב אילוצים כספיים ) התנתקתי מ YES ועכשיו אני מחפש ממיר DVBT2 כדי לראות את הערוצים הישראליים. אנח מעדיף מכשיר שיתמוך גם ב HD ( אפשרויות לעתיד) . האים יש מכשיר מומלץ ?? האים יש סטרימר שיודע גם לנגן סרטי MKV ותרגום לעברית שתומך ב DVBT2?? צודה מראש לכל העונים .
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #2 

@haifaboy
·יש המון שירשורים כאלו בפורום. כל מכשיר שיכול להריץ קודי (אנדרואיד, ווינדוס או oe) שאתה תוסיף לו דונגל לעידן + יעמוד בדרישות שלך. באופן אישי אני משתמש בopenelec box של wetek אני מרוצה ממנו והוא בא מוכן. לא צריך להתקין כלום ולא לחבר כלום רק להגדיר שאתה בישראל ואפשר לקלוט עידן +. המכשיר הזה קצת ישן אבל יש כבר קטלוג עם דגם חדש שצריך לצאת ולא חסרים מכשירים אחרים שיעשו את עבודה חפש קצת בפורום
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #3 

נוקי כתב:@haifaboy
·יש המון שירשורים כאלו בפורום. כל מכשיר שיכול להריץ קודי (אנדרואיד, ווינדוס או oe) שאתה תוסיף לו דונגל לעידן + יעמוד בדרישות שלך. באופן אישי אני משתמש בopenelec box של wetek אני מרוצה ממנו והוא בא מוכן. לא צריך להתקין כלום ולא לחבר כלום רק להגדיר שאתה בישראל ואפשר לקלוט עידן +. המכשיר הזה קצת ישן אבל יש כבר קטלוג עם דגם חדש שצריך לצאת ולא חסרים מכשירים אחרים שיעשו את עבודה חפש קצת בפורום
...
·

או בקיצור:
http://webshop.openelec.tv/shop/wetek-o ... t-t2-tuner

היתרון במכשירים של WeTek זה שהם נתמכים רשמית על ידי OpenELEC.

Batnun

.

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

@Batnun
·תמיכה רשמית זה אכן יתרון, אבל ביחד עם זה גם בא מחזור עדכונים דיי איטי :/.

בנוסף המכשיר הספציפי שבלינק (כמו שיש לי) הוא כבר קצת ישן וגם כשהיה חדש החומרה שלו נחשבה חלשה יחסית (למרות שלי אין תלונות עליו)

כמו שכבר אמרתי צריך לצאת דגם המשך למכשיר הזה עם חומרה יותר טובה ושלט עם מקלדת מלאה שזה מבחינתי יתרון עצום.

וגם לא חסרים מכשירים אחרים שאפשר להתקין עליהם openelec/libreelec או קודי על אנדרואיד או ווינדוס ככה שברגע שהבחור ידע בדיוק מה שהוא רוצה אין גבול למבחר של המכשירים שאפשר לבחור מהם.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

ItMo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

בתור אחד שממש מכיר את המכשיר הזה, הטונר של העידן+ ממש ממש חלש ואם אתה גר באיזור של קליטה חלשה לא תוכל להפעיל את העידן,
ולמי שיש את המכשיר אני ממליץ להתקין את הגרסת אנדרואיד שלו, ככה אפשר גם להשתמש ביכולות cast (Screen mirroring) גם בקודי גם בכרום לגלישה באינטרנט ואפילו להפעיל Popcoren
ואם רוצים להשאר ב OE יש גרסה 6.95.3 אומנם לא רישמית אבל עובדת טוב

איציק

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”