top gear עונה 23
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
נחמד מאוד, מפתיעה לטובה שהם לא ממש ניסו להיות כמו קודמיהם.
הרבה דברים חדשים, הרבה דברים דומים מאוד, אבל לתחושתי, הם מבינים את גודל הסדרה ולא מנסים(כמו קודמיהם) להיות קטנים. זה טוב, כי ברגע שהסדרה הקודמת גדלה, היא גם איבדה הרבה מהיושר שלה, ופה, הם מתחילים בגדול וישארו גדולים, ואולי זה יעזור לפתח את טופ גיר בצורה ישירה ו"אמיתית" לגודל שלה.
הרבה דברים חדשים, הרבה דברים דומים מאוד, אבל לתחושתי, הם מבינים את גודל הסדרה ולא מנסים(כמו קודמיהם) להיות קטנים. זה טוב, כי ברגע שהסדרה הקודמת גדלה, היא גם איבדה הרבה מהיושר שלה, ופה, הם מתחילים בגדול וישארו גדולים, ואולי זה יעזור לפתח את טופ גיר בצורה ישירה ו"אמיתית" לגודל שלה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המגיש הבריטי כנראה בטוח שבלי צעקות שום דבר לא יזוז בתוכנית. בניגוד גמור לקולו השקט של ג'רמי ולדיבורם הנינוח של יתר המגישים. לי הקטע ההיסטרי גרם לכאב ראש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מתברר שאתה לא היחיד שחושב ככה. משהו שם הרגיש מאד מאולץ ובאופן אישי הכימיה בינו למאט לבלאנק היתה יבשה משהו. בכלל, כל מה שהם עושים פה זה שינויים קטנים לאותו הפורמט שהם לא עשו מאומה כדי להמציא ולטפח. במקומם הייתי משנה את הסגנון של התוכנית לחלוטין כדי להימנע כמה שיותר מהשוואה לתוכנית הקודמת. נכון לעכשיו, אני מוותר.Catskinner כתב:המגיש הבריטי כנראה בטוח שבלי צעקות שום דבר לא יזוז בתוכנית. בניגוד גמור לקולו השקט של ג'רמי ולדיבורם הנינוח של יתר המגישים. לי הקטע ההיסטרי גרם לכאב ראש....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
געגועים לקלרקסון .......כמות הפעמים שצחקתי ירדה פלאים
ההפקה משובחת כרגיל
ההפקה משובחת כרגיל
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·עשית בשכל, הפרק הראשון היה מאוד קשה לצפיה. הצילומים, הנהיגע, כל זה נשאר אותו הדבר, הרי צוות ההפקה או אחד, אבל השלישיה החדשהElad8 כתב:לא טרחתי בכלל להוריד את הפרק הראשון, שלישיית המגישים עשתה את התוכנית ולא שום דבר אחר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני באמת לא היחיד, גם ב Ars Technica לא אהבו והתגובות של הקוראים שם אפילו יותר שליליות.
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אולי הציפיות שלי היו שונות משלכם, אני פחדתי, ציפיתי לכלום, אבל אני חושב שסך הכל היה בסדר. תנו להם זמן, אני מאמין שהם ימצאו את הדרך שלהם מהר מאוד.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
הרייטינג ירד בצורה תלולה מפרק לפרק, ועיקר התלונות היו כלפי אוונס ככה שזה היה צפוי.ariel-ro כתב:ו... כריס אוונס פורש, ברוך שפטרנו.
http://www.topgear.com/car-news/top-gea ... hris-evans...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חחח פורש .....הפרישו אותו 
לא נכנסתי ללינק אבל שמעתי משהו עם מאט
לא נכנסתי ללינק אבל שמעתי משהו עם מאט
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לפי מה שהבנתי הציבו לו אולטימטום, או שהוא יהיה על בסיס הופעות אורח כמו שאר המגישים או שהוא יוצא לגמרי, הוא עשה חכם ויצא לגמרי..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Catskinner
- חבר במועדון HT

TG חייבת לעבור מהפך ולא רק מבחינת המגישים. להמשיך ולמחזר את אותו האולפן, אותה מתכונת הגשה וגם את אותו הסטיג, פשוט לא עובר את המסך כשצוות המגישים שונה. התוכנית התעייפה וגם ג'רמי, גיימס והמונד הבינו את זה כי מה שהם עושים באמזון זה כנראה יהיה שונה לחלוטין מ TG שהם עזבו.
לכריס אוונס יש הגשה שמבחינתי זה כמו להעביר צפורניים על לוח כתיבה: צורם, מעצבן ולא עושה חשק. טוב שהעזיבו אותו אבל כאמור, זה לא מספיק.
לכריס אוונס יש הגשה שמבחינתי זה כמו להעביר צפורניים על לוח כתיבה: צורם, מעצבן ולא עושה חשק. טוב שהעזיבו אותו אבל כאמור, זה לא מספיק.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש גם את אדי הזה, שפשוט לא מתאים לתוכנית, הוא ממש הרס את הפרק עם הג'יפונים כשהוא המשיך להרוס ולהרוס את המרסדס המסכנה...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2