65pus7120 או 65pus7600
-
Avishayabr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לצערי אני מכור לפיליפס בגלל איכות תמונה שיש בעוד טלויזיות אבל בעיקר האמבלייט שהיתמכרתי . לא יכול לראות טלויזיה ללא .
כרגע לפני קניית מסך חדש ומתלבט בין השניים . האם מכירים או מכירים אחר של פיליפס באותו סכום של כסף . כ 15 k
כרגע לפני קניית מסך חדש ומתלבט בין השניים . האם מכירים או מכירים אחר של פיליפס באותו סכום של כסף . כ 15 k
-
Avishayabr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נשמע מעניין . אישית אני לא אוהב לקנות מוצרים יד 2 ..
אפשר לקבל חוות דעת על המסך ?
אפשר לקבל חוות דעת על המסך ?
התמונה ממש טובה טיפה עננות אבל לא נורא בכלל... סמארט לא טוב גורם להקפאת תמונה או ריסטארט אם לא משתמשים בו הטיוי עובדת חלק אין תמיכה ב4k בusb שזה מרגיז התמונה ב4k עוצרת נשימה רמקולים נחמדים לא יותר האמבילייט מהמם שלט ממש על הפנים כעיקרון מה שחשוב שזה התמונה היא טובה מאוד
@Avishayabr
·
לא יאומן!!! כימעט קניתי את הדגם הזה היום!!!! 7600, לצערי לא נשארה בארץ אחת כזו סגורה, יש רק תצוגה ואני לא אשלם 10 אלף על תצוגה.
האיכות מדהימה האמבילייט בדגם הזה מטורף! הביאו לי לשחק איתה עם שלט אבל של פיליפס אחר. וכמו שאלירן אומר השלט זוועה. פעם קולט פעם לא. חשבתי שזה בגלל שזה לא השלט המקורי של פיליפס. כנראה שזה גם בשלט המקורי.
אני עדיין להוט לקנות אותה ב דגם 55.
אם אלירן יוכל לתת פה את החסרונות בטלויזיה זה מאוד יעזור !
·
לא יאומן!!! כימעט קניתי את הדגם הזה היום!!!! 7600, לצערי לא נשארה בארץ אחת כזו סגורה, יש רק תצוגה ואני לא אשלם 10 אלף על תצוגה.
האיכות מדהימה האמבילייט בדגם הזה מטורף! הביאו לי לשחק איתה עם שלט אבל של פיליפס אחר. וכמו שאלירן אומר השלט זוועה. פעם קולט פעם לא. חשבתי שזה בגלל שזה לא השלט המקורי של פיליפס. כנראה שזה גם בשלט המקורי.
אני עדיין להוט לקנות אותה ב דגם 55.
אם אלירן יוכל לתת פה את החסרונות בטלויזיה זה מאוד יעזור !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"55 ל-3 מטר זה גבולי-קטן למרחק. עדיף "60 ומעלה.
כמובן שהכל תלוי בתקציב ובאיכות שאתה רוצה לקבל.
כמובן שהכל תלוי בתקציב ובאיכות שאתה רוצה לקבל.