שאלה לכל בעלי הרסיברים החדישים
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
לכל אילו שהתחדשו בזמן האחרון ברסיבר חדש מהשנה האחרונה.תתחדשו קודם כל.
השאלה היא.
הרי בנתנוי הרסיבר מופיע שהם מנגנים flac פורמט 2 ערוצים.ועוד כמה פורמטים.
האם בתצוגת הרסיבר מופיע PCM או FLAC בניגון קובץ FLAC?
השאלה היא.
הרי בנתנוי הרסיבר מופיע שהם מנגנים flac פורמט 2 ערוצים.ועוד כמה פורמטים.
האם בתצוגת הרסיבר מופיע PCM או FLAC בניגון קובץ FLAC?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
ברסיבר שלי (פיוניר) כתוב בתצוגה FLAC, או שם השיר, תלוי מה בוחרים שיוצג.
·Kermit כתב:מנצל את השרשור:
כשאני מנגן Flac אצלי ברסיבר אני לא רואה חיווי לפורמט (Denon X1000)
באיזה נגן אתם משתמשים? (כרגע הברירת מחדל אצלי ל FLAC זה media player)
תודה...
איך אתה מנגן את הקבצים? דרך הרסיבר עצמו (DLNA, USB) או דרך סטרימר/מחשב/נגן כלשהו שמחובר בHDMI או בחיבור דיגיטלי אחר? אם זה המקרה השני אתה תראה רק PCM כי הרסיבר עצמו לא מקבל את הFLAC כמו שהוא, הנגן שמחובר אליו מחלץ את הPCM מהFLAC ומזרים לרסיבר.
אה נכון!
שכחתי לציין, אני מנגן דרך לפטופ שמוחבר עם HDMI לרסיבר. (נגן Windows Media Player)
אני שם בריסבר מצב stereo ובעת ניגון קבצי FLAC אין חיווי של PCM או כל דבר אחר, למעט STEREO.
למשל כשאני מנגן סרט עם קודי (מצב passthrough מוגדר בקודי) גם אם הרסיבר נמצא כרגע על STEREO ינוגן הפורמט הרלוונטי של הסרט ויוצג על הרסיבר - DTS-MA, DD וכו'
שכחתי לציין, אני מנגן דרך לפטופ שמוחבר עם HDMI לרסיבר. (נגן Windows Media Player)
אני שם בריסבר מצב stereo ובעת ניגון קבצי FLAC אין חיווי של PCM או כל דבר אחר, למעט STEREO.
למשל כשאני מנגן סרט עם קודי (מצב passthrough מוגדר בקודי) גם אם הרסיבר נמצא כרגע על STEREO ינוגן הפורמט הרלוונטי של הסרט ויוצג על הרסיבר - DTS-MA, DD וכו'
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
·כוונתי היא רק בניגון 2 ערוצים .ולא רב ערוצי.Kermit כתב:אה נכון!
למשל כשאני מנגן סרט עם קודי (מצב passthrough מוגדר בקודי) גם אם הרסיבר נמצא כרגע על STEREO ינוגן הפורמט הרלוונטי של הסרט ויוצג על הרסיבר - DTS-MA, DD וכו'...
בניגון סרטים תמיד יופיע הפורמט DD/DTS.
·Kermit כתב:אה נכון!
למשל כשאני מנגן סרט עם קודי (מצב passthrough מוגדר בקודי) גם אם הרסיבר נמצא כרגע על STEREO ינוגן הפורמט הרלוונטי של הסרט ויוצג על הרסיבר - DTS-MA, DD וכו'...
אז לא, הוא לא יציג ניגון של FLAC באותיות גדולות כמו DTS או DD, אבל בעיקרון אמורה להיות נורות חיווי קטנה מאד של PCM.