מישהו יכול להסביר בבקשה, מה הצורך להטצייד באוזניות שחייבים להטעין כל יום ?
מישהו יכול להסביר בבקשה, מה הצורך להטצייד באוזניות שחייבים להטעין כל יום ?
מה הצורך דווקה באוזניות אלחוטיות ? האם זה לא הרבה יותר קל פשוט לתקוע 3.5ממ לתוך המכשיר ?
במקום לחבר, לחפש, לאשר, להטעין, לנתק, עוד פעם להטעין. ועוד פעם להטעין ?
ואז להתבאס ולזרוק אותם לכל הרוחות לפח אשפה ?
כלומר יש דברים יותר מוזרים משימוש באוזניות שצריך להטעין כל יום, להטעין שעון למשל... האפל ווטש, זה בערך הדבר המיותר שקיים.
אבל להעמיס על עצמך עוד מכשיר שהוא חשוב כמו אוזניות, שחייבים לדאוג לו כאשר אין שום בעיה להשתמש באוזניות עם כבל, כאשר משקל כבל ממוצע הוא 20 גראם...
ודבר הכי חשוב, שום ATPX לא מבטיח איכות שמע גבוהה...
בלשון העדינה, איכות הציליל, נוראית... רדיו ותו לא.
למה ???
מה הצורך דווקה באוזניות אלחוטיות ? האם זה לא הרבה יותר קל פשוט לתקוע 3.5ממ לתוך המכשיר ?
במקום לחבר, לחפש, לאשר, להטעין, לנתק, עוד פעם להטעין. ועוד פעם להטעין ?
ואז להתבאס ולזרוק אותם לכל הרוחות לפח אשפה ?
כלומר יש דברים יותר מוזרים משימוש באוזניות שצריך להטעין כל יום, להטעין שעון למשל... האפל ווטש, זה בערך הדבר המיותר שקיים.
אבל להעמיס על עצמך עוד מכשיר שהוא חשוב כמו אוזניות, שחייבים לדאוג לו כאשר אין שום בעיה להשתמש באוזניות עם כבל, כאשר משקל כבל ממוצע הוא 20 גראם...
ודבר הכי חשוב, שום ATPX לא מבטיח איכות שמע גבוהה...
בלשון העדינה, איכות הציליל, נוראית... רדיו ותו לא.
למה ???
היום שמעתי MOMENTUM עם בלו-טוז... מקושר ל HUGO, שמקושר לאיפון...
זה גרוע מאוד יקר ולא נוח.
אפשר להבין צלמי עיתונות שחייבים מודול אלחוטי במצלמות , שחייבים בזמן קריטי , לעלות מהר תמונות לעיתון ...
אבל לשמוע מוזיקה ? ניתוקים, הטענות אינסופיות וסאונד גרוע. למה לעשות את זה לעצמך ?
כיצד הם מצליחים למכור אותם ?
זה גרוע מאוד יקר ולא נוח.
אפשר להבין צלמי עיתונות שחייבים מודול אלחוטי במצלמות , שחייבים בזמן קריטי , לעלות מהר תמונות לעיתון ...
אבל לשמוע מוזיקה ? ניתוקים, הטענות אינסופיות וסאונד גרוע. למה לעשות את זה לעצמך ?
כיצד הם מצליחים למכור אותם ?
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כי יש אנשים שהכבל מפריע להם ואיכות השמע פחות חשובה.
למשל אנשים שרוצים לשמוע מוזיקה בזמן שהם מתאמנים, מנקים את הבית, עושים כלים וכו'
אף פעם לא היה לי זוג של אלחוטי אבל זה גם יקרה, אולי כשתחום הסוללות יתפתח טיפה יותר ויאפשר חיי סוללה של שבוע או לפחות כמה ימים.
דרך אגב, סיפור מצחיק, יש מישהו שלומד איתי במכללה עם אוזניות אלחוטיות.
כשאנחנו יושבים ללמוד למבחנים הוא מחבר בBT את האוזניות שלו לפלאפון ולומד מול המחשב הנייד שלו, נחשו מה הוא עושה כנגמרת לו הסוללה באוזניות והוא צריך להטעין אותן? יש לו זוג אוזניות נוסף אבל חוטי בדיוק למקרים כאלו
אני גם לא מבין, לא יותר פשוט מלכתחילה לחבר את הזוג החוטי לפלאפון\מחשב נייד?
למשל אנשים שרוצים לשמוע מוזיקה בזמן שהם מתאמנים, מנקים את הבית, עושים כלים וכו'
אף פעם לא היה לי זוג של אלחוטי אבל זה גם יקרה, אולי כשתחום הסוללות יתפתח טיפה יותר ויאפשר חיי סוללה של שבוע או לפחות כמה ימים.
דרך אגב, סיפור מצחיק, יש מישהו שלומד איתי במכללה עם אוזניות אלחוטיות.
כשאנחנו יושבים ללמוד למבחנים הוא מחבר בBT את האוזניות שלו לפלאפון ולומד מול המחשב הנייד שלו, נחשו מה הוא עושה כנגמרת לו הסוללה באוזניות והוא צריך להטעין אותן? יש לו זוג אוזניות נוסף אבל חוטי בדיוק למקרים כאלו
אני גם לא מבין, לא יותר פשוט מלכתחילה לחבר את הזוג החוטי לפלאפון\מחשב נייד?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מי שנהנה ממוזיקה יכול להנות גם משמיעה דרך שתי קופסאות קוטג' וחוט ניילון.
אם אתה לא רוצה להבין שיש לאנשים אחרים צרכים שונים משלך זו לא סיבה להתלונן על מוצר שאתה ממילא לא תרכוש.
אם אתה לא רוצה להבין שיש לאנשים אחרים צרכים שונים משלך זו לא סיבה להתלונן על מוצר שאתה ממילא לא תרכוש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אכן.. ספורט, סבבה. מקובל.
חוץ מזה ? שימוש בתחבורה ציבורית (כולל מטוס) ? מה יותר פשוט מלחבר כבל זעיר ?
ההפרש בין מומנטום (סתם לדוגמה), חוטי\אלחוטי, 150$...
אני בדעה שעל טכנולוגיה שלא מצליחה להבשיל כבר איזה עשור,
הם צריכים לשלם לצרכנים , על העוגמת נפש.

חוץ מזה ? שימוש בתחבורה ציבורית (כולל מטוס) ? מה יותר פשוט מלחבר כבל זעיר ?
ההפרש בין מומנטום (סתם לדוגמה), חוטי\אלחוטי, 150$...
אני בדעה שעל טכנולוגיה שלא מצליחה להבשיל כבר איזה עשור,
הם צריכים לשלם לצרכנים , על העוגמת נפש.
נערך לאחרונה על ידי JuanVirgo ב 29/05/2016 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כרגיל אתה ממשיך לרדת עם כל מה שאתה לא מסכים איתו, ואללה יש אנשים שלא רוצים להתעסק עם חוטים,
אני מאותם ה"בעלים האלו של השעונים המטופשים" וואללה מה אני אגיד לך, להניח אותו בתחנת עגינה שלו דיי דומה ללהניח אותו במקום הקבוע ממילא שבו אתה שם את השעון כשאתה בא הביתה..
אולי אין לי את הנסיון, ההבנה והידע המוזקלי שלך, ובטח שלא גישה לציוד כה יקר, אבל בכנות שמהצד נראה שיש לך טעם מוזיקלי מאוד ספיציפי (שהHD800 עונים עליו) וכל מה שמחוץ לטווח הזה פשוט לא רלוונטי, לא איכותי, *** סיני...
להפעיל את האוזניות ולתת להם להתחבר אוטומטית לטפון לא נשמע כמו הרבה עבודה.. ולחבר X כשאתה מכניס את הטלפון לחשמל ממילא באותה הזדמנות נשמע לי כמו בכיינות לשמע..במקום לחבר, לחפש, לאשר, להטעין, לנתק, עוד פעם להטעין. ועוד פעם להטעין ?
ואז להתבאס ולזרוק אותם לכל הרוחות לפח אשפה ?...
אני מאותם ה"בעלים האלו של השעונים המטופשים" וואללה מה אני אגיד לך, להניח אותו בתחנת עגינה שלו דיי דומה ללהניח אותו במקום הקבוע ממילא שבו אתה שם את השעון כשאתה בא הביתה..
אין לי נסיון עם אוזניות אלחוטיות, ועד כמה הם "טובות" או "לא טובות" אני אני מבטיח שרוב האנשים שקונים אותם נהנים מאוד למשך תקופה ארוכה ובוודאי לא מתבאסים שהם זורקים אותם לפח, כי הם לא."להתבאס ולזרוק אותם לכל הרוחות לפח אשפה ? "...
אולי אין לי את הנסיון, ההבנה והידע המוזקלי שלך, ובטח שלא גישה לציוד כה יקר, אבל בכנות שמהצד נראה שיש לך טעם מוזיקלי מאוד ספיציפי (שהHD800 עונים עליו) וכל מה שמחוץ לטווח הזה פשוט לא רלוונטי, לא איכותי, *** סיני...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אוזניות אלחוטיות לא נועדו מלכתחילה לתת איכות "היי אנד" ללא פשרות - נתחיל מזה
ישנם טובות אגב שבהחלט מהנות בחוץ כדוגמא טובה שמאוד אהבתי B&O שלדעתי משלבות איכות ברמה גבוהה עם ניידות
כל דבר והייעוד שלו
לא תסתובב עם STAX SR009 מגבר וWOO AUDIO ומצבר של משאית מין הסתם בצ'ימידן כשאתה יוצא לטיולים
לכן הפתרון הפשוט הזול הממצה מתבקש וקומפקטי אלו האוזניות שאתה רואה היום
אגב לגבי התרשמותך,גם אני לא התרשמתי מהמומנטום,תנסה את הB&O ותגיד בעצמך אם לא היית לוקח אותם בכיף לבית מלון או כל יציאה ככה להרגע בכיף מול הים
ישנם טובות אגב שבהחלט מהנות בחוץ כדוגמא טובה שמאוד אהבתי B&O שלדעתי משלבות איכות ברמה גבוהה עם ניידות
כל דבר והייעוד שלו
לא תסתובב עם STAX SR009 מגבר וWOO AUDIO ומצבר של משאית מין הסתם בצ'ימידן כשאתה יוצא לטיולים
לכן הפתרון הפשוט הזול הממצה מתבקש וקומפקטי אלו האוזניות שאתה רואה היום
אגב לגבי התרשמותך,גם אני לא התרשמתי מהמומנטום,תנסה את הB&O ותגיד בעצמך אם לא היית לוקח אותם בכיף לבית מלון או כל יציאה ככה להרגע בכיף מול הים
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
לא צריך להטעין כל יום ולא נעליים.מישהו יכול להסביר בבקשה, מה הצורך להטצייד באוזניות שחייבים להטעין כל יום ?...
נוחות נטו. אין כבל שמסתבך בתיק, מושך את הראש ברגעים הלא נכונים או מפריע בפעילות. מה קשה להבין?מה הצורך דווקה באוזניות אלחוטיות ?...
דבר בשם עצמך. אוזניות תומכות aptX נשמעות מעולה באלחוטי, לא נוראי ולא בלשון עדינה.דבר הכי חשוב, שום ATPX לא מבטיח איכות שמע גבוהה...
בלשון העדינה, איכות הציליל, נוראית... רדיו ותו לא....
שום ניתוקים ושום קשקושים.ניתוקים, הטענות אינסופיות וסאונד גרוע. למה לעשות את זה לעצמך ?...
זה מדהים שאתה אשכרה שואל את זה...כיצד הם מצליחים למכור אותם ?...
אם אתה לא רוצה להבין שיש לאנשים אחרים צרכים שונים משלך זו לא סיבה להתלונן על מוצר שאתה ממילא לא תרכוש....
כרגיל אתה ממשיך לרדת עם כל מה שאתה לא מסכים איתו...
אבל בכנות שמהצד נראה שיש לך טעם מוזיקלי מאוד ספיציפי (שהHD800 עונים עליו) וכל מה שמחוץ לטווח הזה פשוט לא רלוונטי, לא איכותי, *** סיני......
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני זוכר בתקופתי בתיכון הייתי שומע מאוזניות כפתור פשוטות בווקמן עם קלטות חרושות, מעולם לא נהניתי ממוסיקה כפי שנהניתי אז, אודיופיליות לדעתי היא מחלה שגורמת לך להתעסק בתפל ולא בעיקר, מנסה לשמוע עוד שבריר צליל של כינור או כלי אחר אבל לא באמת נהנה מהמוסיקה.
אוזניות אלחוטיות זה סופר נוח כשמתניידים, אפילו במשרד הכבלים זה דבר שמפריע ולא נוח ואני מכיר לא מעט אנשים ששומעים באוזניות ללא כבל , האם הם נהנים פחות ממך או משאר החברים פה?
אוזניות אלחוטיות זה סופר נוח כשמתניידים, אפילו במשרד הכבלים זה דבר שמפריע ולא נוח ואני מכיר לא מעט אנשים ששומעים באוזניות ללא כבל , האם הם נהנים פחות ממך או משאר החברים פה?
·pup26 כתב: אני זוכר בתקופתי בתיכון הייתי שומע מאוזניות כפתור פשוטות בווקמן עם קלטות חרושות, מעולם לא נהניתי ממוסיקה כפי שנהניתי אז, אודיופיליות לדעתי היא מחלה שגורמת לך להתעסק בתפל ולא בעיקר, מנסה לשמוע עוד שבריר צליל של כינור או כלי אחר אבל לא באמת נהנה מהמוסיקה.
אוזניות אלחוטיות זה סופר נוח כשמתניידים, אפילו במשרד הכבלים זה דבר שמפריע ולא נוח ואני מכיר לא מעט אנשים ששומעים באוזניות ללא כבל , האם הם נהנים פחות ממך או משאר החברים פה?...
כמובן שכן. הם בכלל לא שמים לב מה מנגן אצלם בתוך האוזניות.
לרוב, זו מוזיקת רקע , אם תשאל ברגע נתון מה מנגן להם שם...
הם לא יצליחו להגיד לך בוודאות.
הבנתי. אוזניות אלחוטיות , זה עבור "באמת מבינים" במוזיקה. לאלו ... שמרגישים ושרוצים לחוות חוויות של פעם,
כאשר המוזיקה הייתה יותר מוזיקאלית והקלטות החרושות היו יותר מהנות וטעימות.
תודה על ההבהרה.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא נעים לי להגיד אבל אתה כותב דברים מוזרים בלשון המעטה, מנין לך מה הם שומעים? עצרת פעם מישהו ושאלת אותו? מי אמר לך שמי ששומע מוסיקה באיכות גבוהה נהנה יותר ממוסיקה?
למה נוחות האזנה היא לא פרמטר חשוב? ולמה אתה חושב ששומעים ככ גרוע באוזניות BT, זה הכל יחסי בחיים.
האם חייבים ציוד האזנה באלפי שקלים על מנת להנות ממוסיקה? האם האומנים הגדולים בשנות ה60/70 למדו מוסיקה בעודם מאזינים בציוד האזנה יוקרתי? לטעמי חלקם היו עניים מרודים.
אתה רושם המון הכללות שאין לי מושג מנין אתה מביא אותם, קצת קשה לי להבין למה אתה חושב שכולם צריכים לחיות באופן שאתה חי...
למה נוחות האזנה היא לא פרמטר חשוב? ולמה אתה חושב ששומעים ככ גרוע באוזניות BT, זה הכל יחסי בחיים.
האם חייבים ציוד האזנה באלפי שקלים על מנת להנות ממוסיקה? האם האומנים הגדולים בשנות ה60/70 למדו מוסיקה בעודם מאזינים בציוד האזנה יוקרתי? לטעמי חלקם היו עניים מרודים.
אתה רושם המון הכללות שאין לי מושג מנין אתה מביא אותם, קצת קשה לי להבין למה אתה חושב שכולם צריכים לחיות באופן שאתה חי...
קודם כל, כן. עצרתי ושאלתי. לא מצליחים להגיד בוודאות.pup26 כתב:מנין לך מה הם שומעים? עצרת פעם מישהו ושאלת אותו? מי אמר לך שמי ששומע מוסיקה באיכות גבוהה נהנה יותר ממוסיקה?
...
·וציטוט שלך
אודיופיל מנסה לשמוע עוד שבריר צליל של כינור או כלי אחר אבל לא באמת נהנה מהמוסיקה.
מי אמר לך שהוא נהנה פחות או לא באמת נהנה ?
בקיצור, אתה זה שמכליל.
אני מדבר עובדות.
1:
BT , (כולל APTX) נשמע גרוע יחסית לכבל , נקודה.
2:
אוזניות עם כבל, במחיר נמוך יחסית איכותיות משמעותית יותר מאוזניות יקרות יותר שהן BT.
(הבאתי דוגמה מצויינת עם מומנטום, שם ניתן לבדוק באופן מיידי מה טוב יותר)
3.
נוחות שימוש באוזניות BT, היא בספק גדול מאוד.
בגלל הצורך בהטענה תמידית של אוזניות.
כל השאר , זו פולמיקה בגרוש. במיוחד הסיפורים שלך, ממה לא נהנים אודיופילים.
נערך לאחרונה על ידי JuanVirgo ב 30/05/2016 11:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אגב להרבה מהאוזניות הנ"ל ישנה גם אפשרות לחבר חיבור קווי רגיל מה שפותר אותך מלהטעין כשאין אפשרות
לגבי האיכות עד כמה שידוע לי בבלוטות העיבוד מתבצע באוזניה עצמה ובחיבור קווי לא,למעשה מה שמפתיע זה שהרבה אנשים מדווחים שבחיבור האלחוטי הנ"ל דווקא שם האוזניות נשמעות במיטבם אגב
לגבי האיכות עד כמה שידוע לי בבלוטות העיבוד מתבצע באוזניה עצמה ובחיבור קווי לא,למעשה מה שמפתיע זה שהרבה אנשים מדווחים שבחיבור האלחוטי הנ"ל דווקא שם האוזניות נשמעות במיטבם אגב
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד