שאלה לגבי סלקום TV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
yossilf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אני מתלבט אם לעבור לסלקום TV, ורציתי לברר על איכות האנטנה שמקבלים יחד עם הממיר שלהם...

* כרגע יש לי ממיר של עידן + ועם האנטנה הקטנה שמקבלים יחד איתה אני לא מצליח לקלוט את השידורים של עידן +... השאלה היא אם האנטנה שמקבלים יחד עם הממיר של סלקום TV נחשבת ליותר איכותית? כלומר, סביר להניח שאיתה , כן אצליח לקלוט את השידורים?

* במידה ואני לא מצליח לקלוט עם האנטנה שלהם, מה האלטרנטיבות? מה הטכנאי של סלקום (האם זה עולה תשלום נוסף?) יכול לעשות? האם הוא מתקין אנטנה חיצונית מחוץ לבית בתשלום נוסף או שיש אופציות אחרות?

yossilf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אני רואה שהיו כבר הרבה צופים להודעה הזאת, אבל לא הייתה תגובה...
אני אשמח אם חברי הפורום שיש להם סלקום TV, יגיבו מהניסיון האישי שלהם לגבי המוצר הזה...

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

כן יתקינו לך אנטנה חיצונית ללא עלות וב99%זה יפעל לך לגבי השירות יש תוכן מצוין אם זה סרטים סדרות ערוצי ספורט וערוצים לינארים (זה משתדרג כול חודשיים לערך) בקיצור אחלה מוצר אך לא חף מתקלות (כיבוי והדלקה של הממיר)
החיסרון היחיד הוא ערוץ תוכן לנוער (סדרות יש) ערוץ לינארי כרגע לא אך אני מאמין שבקרוב יהיה רק אל תשכח לעמוד איתם על 2 ממירים ב 99 (בהתחלה יגידו לך לא אפשרי וכדומה) אבל עם קצת עקשנות תחסוך 30 שקל כול חודש
הטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת לך הוא לדרוש מתאמים קווים (קופסה שחורה קטנה) גם לעידן פלוס וגם לאינטרנט אצלי זה קווי מהארון חשמל
זה יחסוך לך הרבה תקלות (בשום פנים אל תסכים למתאם הלבן) הם לא ששים לשים את זה אבל עם קצת עקשנות יתנו לך

yossilf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על התשובה.

אם אני לא מצליח לקלוט עם האנטנה שלהם, תוך כמה זמן הם מביאים טכנאי? עניין של יום-יומיים או עניין של כמה שבועות? זה טכנאי בעלות?

מה הכוונה בתקלה של כיבוי והדלקה של הממיר?

לא הבנתי את החלק האחרון של הדברים שלך...בעיקרון אני לא רוצה להצטרף לאינטרנט שלהם...מדובר רק על טלווזיה... שאם אני מבין נכון,

מומלץ לחבר עם כבל מהראוטר לטלווזיה ולא לבנות על ה-"WIFI".... מה הכוונה בזה שעדיף את השחור ולא את הלבן? על איזה ציוד מדובר?

cucamber
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
קיבל תודות: 2 פעמים

הסבר להודעה של פרפר

שליחה #5 

יש לסלקום מתאם WIFI בצבע לבן שמתחבר לחשמל והוא באמת על הפנים עם קליטה גרועה ולא כדאי לקחת אותו אם הממיר לא נמצא במקום עם קליטה טובה ל WIFI. יש אופציה להתחבר עם מתאם MOCA (קופסאות שחורות) שעובד על הכבל של הטלויזה כמו שנהוג ב YES. ככל מקרה העסק לא רלוונטי אם אתה לוקח ממיר אחד שיושב ליד המודם או שיש לך רשת ביתית קוית.

לגבי האנטנה של סלקום שמגיעה עם הממיר זאת אנטנה מוגברת שעובדת הרבה יותר טוב מכל אנטנה שמגיעה כסטנדרט עם ממיר עידן +
אבל עדיין צריך לחפש בסבלנות את הנקודה שבה תקבל את הקליטה הטובה ביותר ובדרך כלל עדיף להדביק את האנטנה לקיר עם דבק דו צדדי, אם אתה לא גר באיזה ישוב מרוחק בסוף העולם סביר להניח שתמצא את הנקודה.

כמה זמן לוקח לטכנאי להגיע וכמה זה עולה אלו דברים שתצתרך לברר במוקד, לדעתי אם בכלל לא תקבל קליטה הם יתנו לך את הטכנאי ללא תשלום כי האלטרנטיבה היא שתוותר על הממיר. כמה זמן לחכות לטכנאי זה כבר תלוי באזור שבו אתה גר ובשעות שאתה בבית אבל לא נראה לי שיותר משבוע.

NirIdit
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

@yossilf
·

א. כן, מתקינים לך אנטנה חיצונית במידה ואין קליטה וללא תוספת תשלום

ב. ערוץ 1 משודר על גבי הממיר ב-2 אופנים שונים , גם דרך העידן פלוס וגם בפורמט HD דרך האינטרנט
כך שגם ללא קליטת עידן פלוס תוכל לקלוט את ערוץ 1

ג. יחד עם המנוי לטלוויזיה אתה מקבל (ללא תוספת תשלום) את האפליקציה הנלוות , תכנים שאתה מתחיל לראות בממיר אתה יכול להמשיך לראות מאותה נקודה באפליקציה ולהפך..

מבחינת ערוצי העידן פלוס : האפליקציה כולל את ערוץ 10 , ערוץ 1

אך לא כוללת את ערוץ 2, חינוכית, כנסת ו-33

ד. יש שירות שנקרא "השבוע שהיה" שבו מעלים ל-VOD (המבוסס אינטרנט) את מיטב התכנים של ערוץ 2 ו-10 , ללא פרסומות ולעיתים אפילו בפורמט HD ; אז אל תדאג, גם בלי עידן פלוס לא תפספס אף פרק של "המרוץ למיליון"

ה. חיבור קווי לממיר פותר 90% מהבעיות , אין צורך במתאם שחור או לבן...

yossilf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבה על התשובות.

1) האם מקבלים כבל יחד עם הממיר בשביל החיבור האינטרנט(הקווי) בין הממיר לראוטר או שזה בתשלום נוסף?

2) מה אורך הכבל? (כדי שאדע אם הוא מספיק ארוך בשביל המרחק בין הראוטר שלי לממיר...)?
בעיקרון מדובר על אותו חדר שבו נמצא הראוטר, אבל אני צריך לוודא שהכבל מספיק ארוך...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #8 

yossilf כתב:תודה רבה על התשובות.

1) האם מקבלים כבל יחד עם הממיר בשביל החיבור האינטרנט(הקווי) בין הממיר לראוטר או שזה בתשלום נוסף?

2) מה אורך הכבל? (כדי שאדע אם הוא מספיק ארוך בשביל המרחק בין הראוטר שלי לממיר...)?
בעיקרון מדובר על אותו חדר שבו נמצא הראוטר, אבל אני צריך לוודא שהכבל מספיק ארוך...
...
לא בדיוק זוכר אם מקבליחם כבל, לדעתי כן,
אבל בכל אופן הוא לא יספיק בשביל לטייל איתו בחדר
...

yossilf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

בדקתי בסרטון שסלקום TV מפרסמים ומקבלים גם כבל רשת...
המרחק מהראוטר שלי לממיר צריך להיות בערך 2 מטר... מאמין שהאורך של הכבל אמור להספיק, לא? או מקסימום אקנה כבל יותר ארוך בתקווה שקיים דבר כזה?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”