שלום,
אנחנו מיועדים לעבור לבית חדש בחצי שנה הקרובה תוך החלפת כל הציוד שלנו פחות או יותר (מקרר, מדיח חצי אינטגרלי, מכונת כביסה, מייבש, מיקסר, מיקרוגל, תנור built in, כיריים (גז)).
עשיתי סבב במספר חנויות, ובשורה התחתונה, נראה שמדובר על 15-25 אש״ח כתלות בחנות ובזהות המוצרים (אין לנו כוונה להתכוון למוצרי יוקרה אלא רמה סולידית ומכובדת).
אנחנו די סגורים על דגם המקרר - RF260 של סמסונג. מתאים לגודל הגומחה שיש לנו ובנפח מצוין. עם זאת, בחיפוש חוות דעת נראה שיש לא מעט שטוענים לבעיות אמינות וריבוי תקלות.
לגבי כל היתר, קיבלתי המלצה, מכיון שההבדלים בין מותגי הביניים לא מהותיים, פשוט ללכת באופן גורף על bosch\simens לאור איכות המוצרים, ייצור והרכבה בגרמניה (בהנחה שאתעקש על כך), איכות השירות שלהם בארץ של BSH ורמת מחירים טובה סה״כ.
אשמח לחוות דעתכם.
תודה.
סט מכשירי חשמל לבית חדש
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי erelb,
קח בחשבון שרק דגמי הקצה של Bosch/Siemens מיוצרים/מורכבים בגרמניה...
הייתי בסרט הזה בחודש האחרון...מכונת כביסה מייבש קניתי Bosch/Siemens, מקרר וטלווזיות Hisense.
שורה תחתונה לדעתי אחרי 20 שנה+ של בעלות על מכשירי חשמל, הרבה מזל משחק פה, לא רק שכל וסקר....או 'איך הרגיש באותו בוקר הפולני שהרכיב לי את המייבש'
דורון.
קח בחשבון שרק דגמי הקצה של Bosch/Siemens מיוצרים/מורכבים בגרמניה...
הייתי בסרט הזה בחודש האחרון...מכונת כביסה מייבש קניתי Bosch/Siemens, מקרר וטלווזיות Hisense.
שורה תחתונה לדעתי אחרי 20 שנה+ של בעלות על מכשירי חשמל, הרבה מזל משחק פה, לא רק שכל וסקר....או 'איך הרגיש באותו בוקר הפולני שהרכיב לי את המייבש'
דורון.