שלום,
יש ברשותי טלוויזיה של סמסונג, smart tv 6400 דגם אירופאי.
חוץ מזה שמדובר בטלוויזיה מדהימה בעלת המון פונקציות אני לא מרוצה מעוצמת הרמקולים.
מרגיש קולנוע בסלון אך בלי סאונד.
רציתי לדעת, יש לי הזדמנות להביא את הlogitech z906 במחיר של 800 שקלים במצב טוב.
1)אני רוצה לדעת, יש לי אפשרות לחבר אותם לטלוויזיה ושאשמע בעוצמה טובה, איכותית וב5.1?
2)האם כדאי ללכת על רסיבר + רמקולים?
אם כן אשמח להמלצה על מוצר איכותי שיעשה את העבודה עד 1200 שקלים נגיד.
3) אני ראיתי את זה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888829
אני לא מבין בכל מה שקשור למערכות אבל זה נראה לי טוב.
אני שואל על הZ906 כי אני יודע שמדובר במערכת עוצמתית למרות שהייעוד שלה הוא לGAMING/מחשב.
תודה רבה על העזרה!
נתנאל.
שאלה| חיבור מערכת 5.1 לטלוויזיה
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
ראשית הקישור שהבאת מזאפ... רד ממערכות מהסוג הזה חבל על הכסף.
אם טיפה תמתח את התקציב אתה יכול להביא מהדיוטי פרי מגבר של פיוניר ו 5 רמקולים + סאב של jbl
זו קפיצה בכמה דרגות ממה שחשבת לקנות ויתן לך פתרונות לעוד דברים כמו מיתוג כל המקורות שלך למכשיר אחד עם אופציה לחיבור למחשב צפייה בסרים עם הפורמטים החדשים ואיכות שתשמע בה הרבה יותר טוב מהחלופות שחשבת עליהם
אם טיפה תמתח את התקציב אתה יכול להביא מהדיוטי פרי מגבר של פיוניר ו 5 רמקולים + סאב של jbl
זו קפיצה בכמה דרגות ממה שחשבת לקנות ויתן לך פתרונות לעוד דברים כמו מיתוג כל המקורות שלך למכשיר אחד עם אופציה לחיבור למחשב צפייה בסרים עם הפורמטים החדשים ואיכות שתשמע בה הרבה יותר טוב מהחלופות שחשבת עליהם
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא בטוח שיעבוד לך הסידור עם ה-Z906, כי ממה שאני יודע, היציאה האופטית של הסמסונג תומכת ב-5.1 באופן חלקי ביותר.... עדיף לך לחבר סאונדבר משולב עם סאב דרך HDMI - משהו של LG עם תמיכה ב-HDMI אמור להיכנס לתקציב שהגדרת לעיל.
השלב הבא הוא כאמור לדלג מעל מערכות משולבות כמו הלינק שהבאת מזאפ ולעבור לרסיבר קולנוע ביתי + סט רמקולים 5.1. סביר להניח שזה עסק של $200 לרסיבר ו-$200 לרמקולים או בערך 1,500 ש"ח בפעם הבאה שאתה בדיוטי פרי, אז לשיקולך...
השלב הבא הוא כאמור לדלג מעל מערכות משולבות כמו הלינק שהבאת מזאפ ולעבור לרסיבר קולנוע ביתי + סט רמקולים 5.1. סביר להניח שזה עסק של $200 לרסיבר ו-$200 לרמקולים או בערך 1,500 ש"ח בפעם הבאה שאתה בדיוטי פרי, אז לשיקולך...