חנות CrossOver - חווית מסחררת חושים :) + תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 879
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 294 פעמים

שליחה #41 

evgenetic כתב:לא אמרתי שזה לא זכותו, רק רציתי לפזר את הערפל מהמושג "משתלם" כדי לברר למה בדיוק הכוונה. זה הרבה יותר מועיל למשתמש אתר ממוצע ממעשיות פרסומיות אודות crossover, לא?
...
·
טוב אני בדרך כלל משתדל לא להתערב בהאם כדאי או לא כדאי להזמין מחו"ל בצורה ציבורית - אבל בעניין המדובר יש דוגמא בשטח שהיתה יכולה לגרום להרבה עוגמת נפש אם הוא היה כן בוחר להזמין את המוצר מאמזון (זה לא דבר שיצאתי נגדו נחרצות אגב אני בטוח שהוא יכול להעיד בעצמו שהזמנת המוצר מחו"ל תמיד נשארה על הפרק עד לרגע ההחלטה הסופית)

הרסיבר עשה עידכון - דיי בסיסי ורגיל שכל רסיבר עושה

העידכון הקפיא את המכשיר למצב לא שמיש כלל

המכשיר הוחלף לחדש יום לאחר מכן.

אומנם לאמזון יש שירות טוב - באופן יחסי למחיר זה אולי משתלם לחלק מהאנשים

אבל הסחבת שבטיפול - והעובדה שמדובר בשנה אחת בלבד ולא 3 שנים כמו בארץ - יש לזה ערך שרוכשים מוצר ברמה כזו

תמיד יהיה מישהו יותר זול או אופציה יותר נוחה כלכלית אבל מעבר לנושא המחיר יש גם את נושא השירות לפני ואחרי הרכישה...
:D
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #42 

תתחדש ותהנה (Y)
כל הכתבות שלי
עמית לגו

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #43 

Crossover-Shop כתב:
...
...
·
טוב אני בדרך כלל משתדל לא להתערב בהאם כדאי או לא כדאי להזמין מחו"ל בצורה ציבורית - אבל בעניין המדובר יש דוגמא בשטח שהיתה יכולה לגרום להרבה עוגמת נפש אם הוא היה כן בוחר להזמין את המוצר מאמזון (זה לא דבר שיצאתי נגדו נחרצות אגב אני בטוח שהוא יכול להעיד בעצמו שהזמנת המוצר מחו"ל תמיד נשארה על הפרק עד לרגע ההחלטה הסופית)

הרסיבר עשה עידכון - דיי בסיסי ורגיל שכל רסיבר עושה

העידכון הקפיא את המכשיר למצב לא שמיש כלל

המכשיר הוחלף לחדש יום לאחר מכן.

אומנם לאמזון יש שירות טוב - באופן יחסי למחיר זה אולי משתלם לחלק מהאנשים

אבל הסחבת שבטיפול - והעובדה שמדובר בשנה אחת בלבד ולא 3 שנים כמו בארץ - יש לזה ערך שרוכשים מוצר ברמה כזו

תמיד יהיה מישהו יותר זול או אופציה יותר נוחה כלכלית אבל מעבר לנושא המחיר יש גם את נושא השירות לפני ואחרי הרכישה...
:D
...
·

בהפרש המחירים תוספת 2 שנות אחריות לדעתי מתגמדת.
במידה והיה נתקל בבעיה בעדכון הקושחה אמזון שולחים חדש ולפני זה שולחים מייל התנצלות ארוך. חחחחח
מעבר לשנה לא אמורות להתרחש בעיות ובמידה וכן (כרטיס hdmi נדפק) ישלם על התיקון בארץ ועדין נשאר עם עודף.
שוב, כל הכבוד על השרות שנתתם (למרות שלהבנתי זה הבסיס שצריך להיות ,ככה זה בכל העולם ), מאחר ולא פורסם כמה שולם קשה למקד את הויכוח אבל אני מניח שמחיר הרסיבר לא מתקרב למחירו באמזון אבל אולי אני טועה.(דרך אגב המחיר לא מתקרב לאמזון לא רק אצלכם ,אני מניח ,כנראה שזו מדיניות היבואן וחבל).

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #44 

להבדיל מרוב המגיבים כאן, יש לדעתי ערך מוסף ל"אמא ואבא" בייחוד למוצר כל כך יקר ועדין בארץ.
אני בפירוש מוכן לשלם פרמיה על זה ולא להזמין מחו"ל ו...לקוות לטוב שיגיע תקין ו/או שלא יתקלקל.
ושהיה ברור, הפרמיה הזו לא אמורה להיות 50%+ אבל 10-15% זה בסדר גמור לדעתי.
בנוסף לכך ומעבר למחיר, יש משמעות גם לעוד דברים שלא הוזכרו כאן.

רסיברים בכלל ורסיברים HI END בפרט, מפוצצים ברכיבים אלקטרונים עדינים ורגישים (כרטיסים/צ'יפים וכד'),
ושאני חושב על האריזה של רסיבר כזה, נזרקת ממקום למקום בהובלה מהמחסן למחסן בנקודת האיסוף וממנה לשדה ומהשדה למטוס ושוב אותו תהליך כאשר החבילה נוחתת בארץ היעד (בייחוד שארץ היעד היא ישראל), אני מקבל צמרמורת רק מהמחשבה על הזעזועים והמכות שרסיבר כזה חוטף.
לדעתי, מבחינה סטטיסטית, רסיברים שעברו תהליך שכזה סובלים לאחר מכן מיותר תקלות מרסיברים שלא עברו אותו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #45 

טלHD כתב:להבדיל מרוב המגיבים כאן, יש לדעתי ערך מוסף ל"אמא ואבא" בייחוד למוצר כל כך יקר ועדין בארץ.
אני בפירוש מוכן לשלם פרמיה על זה ולא להזמין מחו"ל ו...לקוות לטוב שיגיע תקין ו/או שלא יתקלקל.
ושהיה ברור, הפרמיה הזו לא אמורה להיות 50%+ אבל 10-15% זה בסדר גמור לדעתי.
בנוסף לכך ומעבר למחיר, יש משמעות גם לעוד דברים שלא הוזכרו כאן.

רסיברים בכלל ורסיברים HI END בפרט, מפוצצים ברכיבים אלקטרונים עדינים ורגישים (כרטיסים/צ'יפים וכד'),
ושאני חושב על האריזה של רסיבר כזה, נזרקת ממקום למקום בהובלה מהמחסן למחסן בנקודת האיסוף וממנה לשדה ומהשדה למטוס ושוב אותו תהליך כאשר החבילה נוחתת בארץ היעד (בייחוד שארץ היעד היא ישראל), אני מקבל צמרמורת רק מהמחשבה על הזעזועים והמכות שרסיבר כזה חוטף.
לדעתי, מבחינה סטטיסטית, רסיברים שעברו תהליך שכזה סובלים לאחר מכן מיותר תקלות מרסיברים שלא עברו אותו.
...
·

תעשה סקר פה בפורם ונדע כמה מאלו שקנו באמזון קיבלו מוצר פגום בגלל זעזועים בהובלה ???
ואני מסכים עם 10-15% הפרש אבל להערכתי לא זה המצב עם ה 7010 בארץ.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #46 

לא עושה הכללות, רק דיברתי על סטטיסטיקה.

http://www.hometheater.co.il/vt246072.html

http://www.hometheater.co.il/vt237330.html

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

http://www.hometheater.co.il/vp2427437.html

וסתם שמתי את הראשונים שנתקלתי בחיפוש....
לראות את האריזות המעוכות ולקרוא את זה ...כואב הלב.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #47 

טלHD כתב:לא עושה הכללות, רק דיברתי על סטטיסטיקה.

http://www.hometheater.co.il/vt246072.html

http://www.hometheater.co.il/vt237330.html

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

http://www.hometheater.co.il/vp2427437.html

וסתם שמתי את הראשונים שנתקלתי בחיפוש....
לראות את האריזות המעוכות ולקרוא את זה ...כואב הלב.
...
·

נו ואת הסיפורים על השרות קראת ????
כשמוכרים לי בארץ ב 12 ולמקורבים ב 11 ולמקורבים של המקורבים ב 10 ובאמזון ב 7300 אני לא חושב שיש בכלל מה לחשוב במיוחד כשאתה קורא את השרות שהם נותנים שכולל
מוצר חדש ושליחת הישן
מוצר חדש והשארת הישן
החזר כספי מלא

מי צריך יותר מזה ??

עזוב נו .......

סיפור אישי ברשותך.
רכשתי מאמזון צרפת סאונד בר
הגיע פיקס פוקס.
פתחתי וחיברתי החלקים (3 חלקים שיוצרים פס אחד)
תליתי על הקיר
לא נראה לי ישר בעין
שלחתי מייל לאמזון
תוך 20 דקות קיבלתי מייל התנצלות ומייל נוסף שאומר שהקימו לי הזמנה חדשה שכל העלויות עליהם.כל שנתבקשתי הוא לשלוח המוצר ה״דפוק״ על חשבונם.
הייתי המום מהשרות והחלטתי לוותר כי לא היה לי נעים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #48 

זה לא שרשור על מחירים וחבל שנסחפתי גם אני לעניין הזה...
כפי שציינתי לפני כן, האמור במידה וההפרש סביר והגיוני כי אז גם יש לו בפירוש הצדקה.
אני לא עושה הכללות ובפירוש צריך לבחון ולבדוק כל מוצר ומקרה לגופו.
ובכל מקרה, טוב שיש אלטרנטיבה נוספת לצורך התחרות החופשית.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #49 

טלHD כתב:זה לא שרשור על מחירים וחבל שנסחפתי גם אני לעניין הזה...
כפי שציינתי לפני כן, האמור במידה וההפרש סביר והגיוני כי אז גם יש לו בפירוש הצדקה.
אני לא עושה הכללות ובפירוש צריך לבחון ולבדוק כל מוצר ומקרה לגופו.
ובכל מקרה, טוב שיש אלטרנטיבה נוספת לצורך התחרות החופשית.
...
·

(Y)

vashdi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 208
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #50 

מבחינתי בכן או לא לקנות מהארץ / מאמזון לכל מוצר וכל מקרה יש שיקולים שונים.

הזמנתי לא מעט מוצרים מאמזון - ואכן המחיר בדרך כלל, השירות וכל שאר הדברים היו מצוינים.

אני יכול בפירוש גם להעיד שקניתי בחנות המדוברת קרוסאובר זוג רמקולים של golden ear דגם triton 7 במחיר מצוין, קרוב מאוד למחיר שהיה יוצא לי להביא אותם מארה"ב. השירות היה למופת, היחס האישי מצוין והכי חשוב - במיוחד במקרה של רמקולים יכולתי לבצע מבחן האזנה מקיף עם הדיסקים שלי ולהיסגר על המוצר (הגעתי עם דעה מאוד מגובשת על הרמקול בגלל סקירות שהראו התאמה טובה למה שחיפשתי). למרות שידעתי מה אני רוצה החבר'ה בחנות היו מאוד סבלניים לשעה שלמה של האזנה לסוגי מוסיקה שונים עד להחלטה הסופית.

בקיצור - בן אדם רוצה לפרט על חוויה טובה - בכיף. כל אחד יעשה את השיקולים שלו לגבי מכלול הדברים ויחליט בטוב בעיניו.

(דרך אגב, חודש לאחר מכן השלמתי את הסט עם רסיבר מרנץ שהוזמן מאמזון אנגליה ועדיין אין זה גורע מחווית הקנייה הטובה שהייתה לי בחנות).

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”