חנות CrossOver - חווית מסחררת חושים :) + תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

ברשותכם, הייתי חפץ לשתף אתכם בחווית הרכישה האחרונה שביצעתי.
אומנם איני נמנה מאנשי האודיופוליה למיניהם ואף לא מתיימר, אך כפי שרובם טוענים "אין חכם כבעל ניסיון".
השלב הראשון:
לפני כשנה קיבלתי החלטה לשדרג את כל מערכת הקולנוע, כמובן שעד לאותה נקודת זמן נמנע(אשתי) ממני להיחשף למגוון האפשרויות העצום הקיים בשוק :wink:
עם זאת, יצאתי לדרכי ומבלי להתרברב יותר מידי רכשתי סט 5 רמקולים של ELAC סדרה 240.2
אני מודע שהרמקולים לא ממש נפוצים בארץ, אך כאשר שמעתי את ה-249 מחוברים להגברה של Audio Fidelity נשארתי פעור פה... - רגע אחד לפני שמעתי את ה-B&W 803D, נפל בשל תקציב.
השלב השני:
לפני כחודש החלטתי לרכוש רסיבר וסאב, בנוגע לסאב היה לי ברור JL-AUDIO ואכן בוצעה הזמנה ל-E112.
בנוגע לרסיבר הייתה לי התלבטות אך גם כאן גיבשתי החלטה ל-Top of the line.
מסקירה באינטרנט עלתה בי המחשבה לרכוש מחו"ל, אך עם זאת יצאתי להתרשם ופניתי לחנויות מתמחות(בשלב זה מתפתח רומן), אומנם ביקרתי במספר מועט של חנויות אך כבר היה ניצוץ והספקתי להתרשם לטובה מהחנות CrossOver שבדיעבד אין ספק שקיבלתי את ההחלטה הטובה ביותר ואסביר(חשוב לציין שגם שאר החנויות העניקו שירות טוב ומקצועי).
מניסיוני המר(לאחרונה שיפצתי את כל הבית) נכוויתי מאנשי מקצוע שבלשון המעטה יכולים לבייש את מקצוע ה-"נוכלות", לכן היה חשוב לי למצוא מישהו אמין שאוכל לסמוך עליו.
עכשיו אני רוצה לעצור לרגע ולהסביר מתוך השקפה שלי את המושג "לסמוך": מבחינתי כאשר אני נכנס לחנות ולא מנסים "לדחוף" לי מוצר זו כבר התחלה טובה, להקדיש לי מעט זמן להסברים ושאלות, לקבל הצעת מחיר, לתת לי לעשות סקר שוק ולהחליט ללא כל התחייבות.
ולגולת הכותרת אציין כמה נקודות שמיקמו את CrossOver בראש הרשימה:
1. ראשית כבר בשיחה הטלפונית שנערכה קרוב לחצי שעה ללא התחייבות לכלום והסבר מעמיק מהבחור רועי על מגוון האפשרויות העומדות בפני, יתרה מזאת הוא הקדיש דקות לרסיבר שחשבתי לרכוש יד שנייה ממקום אחר... - הסביר מדוע הוא טוב ואם הוא במחיר טוב שאחטוף, וואו נשארתי המום מרמת ההגינות וחשיבותו לשביעות רצונו של הלקוח.
2. הגעתי לחנות להאזין לאפשרויות השונות, אני חושב שחלפו כשעתיים, ואז קיבלתי מחיר ויצאתי לדרכי לבדוק בחנויות אחרות.
3. לבסוף חזרתי מאחר והבנתי שקיבלתי את המחיר הטוב ביותר, חשוב לי להדגיש שבחנויות אחרות קיבלתי מחיר X ואז כשעשיתי פרצוף קיבלתי הנחה ואז הרמתי גבה ועוד הנחה ואז שלפתי את קלף Amazon וקיבלתי עוד קצת הנחה...
ב-CrossOver המחיר הראשון שקיבלתי היה הנמוך ביותר, לא רק, אלא כאשר הרמתי גבה ועוד יותר מזה, שלומי הבעלים של החנות, התגלה כבחור משכמו ומעלה, הסביר שהמחיר שקיבלתי הינו אחרון ללא משחק מקדים(הזכיר לי קצת את אשתי :roll: ) מבלי שאני צריך לעשות דרמות, ותהיו בטוחים שדרמה הייתה...
מבחינתי זה מדהים לקבל מחיר ולהבין שהמוכר לא משחק אתך משחקים... מטורףףףף(לטובה)
5. כשביצעתי את ההזמנה לרסיבר Marantz sr7010 גיליתי את רצוני לרכישת סאב וקבילתי מחיר מעולה, שוב פעם מחיר ללא משחקים.
6. בתהליך הרכישה ל-TopOfLine של לא משנה איזו חברה כי יש לי איזה ג'וק בראש שרוצה את ה-הכי טוב גם אם אנצל 60% מיכולותיו, נאמר לי פעם אחר פעם שההוצאה מיותרת ואקח דגם נמוך שמתאים לצרכים שלי... - הבנתי שטובתו של הלקוח הייתה חשובה יותר מהרווחיות של החנות(במקרה של אשתי זהו ההפך הגמור) - מדהים!
7. החותמת של החנות: בתחילה הזמנתי את הסאב בעל הדגם הקטן והזול במקצת E110 אשר קיבלתי עליו ועל ה-E112 מחיר, לאחר מס' ימים החלטתי(לדברי אשתי לא נטלתי כדורים באותו היום :? ) לשנות את ההזמנה ולהוסיף את הכסף החסר...
מבחינתי זו נקודת מפנה, באופן מודע הייתי צריך לשדרג ב-XXXX ש"ח ובהסכמה, אבל קרה משהו יוצא דופן ומדהים, קיבלתי טלפון מרועי והוא אמר שהצליח לקבל מחיר טוב על הסאב ואני צריך להשלים רק עוד 60% מהסכום שהייתי צריך להוסיף!!! 8O
אז כמו שאתם מבינים לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, ראשית צבטתי את עצמי שאיני חולם, לבסוף אמרתי תודה רבה ונשארתי המום בעודי מחזיק את הסלולרי לאפרכסת ופה פעור... ואוו ועוד פעם וואו, אמרתי לעצמי מה זה היה לכל הרוחות(תזכרו, ללא כדורים) - חזון אחרית הימים, הייתכן שהחנות אמרה לא לכסף!!!
השלב השלישי:
אתמול חזרתי לחנות וקניתי עוד שני רמקולים של Morel sp2 להשלמת ה-Atmos בתקרה - מחיר ללא תחרות.

חנות CrossOver - תודה רבה תמשיכו בעבודתכם הנאמנה, לרועי המאסטר עם ידע עצום בתחום ה-Audio וסבלנות ללא גבולות, לשלומי המדהים על אמפתיה למגבלות הלקוח ובא לקראתו בדרכים אשר סותרות את ההיגיון...

אזהרה: אשתי חולקת עלי וכנראה בימים הקרובים החנות תעלה באש!! :twisted:
נערך לאחרונה על ידי matrix23 ב 30/05/2016 0:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה (f)
כל הכבוד לחנות על השרות (Y)
את ה 7010 רכשת בארץ ??????

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

matrix23, טוב לשמוע ותודה על השיתוף :אחלה:
מצפים לתמונות אחרי שהכל יותקן וחוות דעת לאחר השימוש.
תתחדש!

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

כל הכבוד לcrossover, לא הייתי שם מעולם מפאת המרחק אבל נראה שזה הולך להשתנות.
אגב, לא זוכר שראיתי תמונות של המערכת. לפרסם כזה פוסט בלי תמונות גובל בפשע.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

ת.ת.ת. (Y) 8)

matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה על התגובות.
הוספתי תמונות...

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה!
איך חווית הסאונד אצלך בסלון ביחס לחנות? והאם אתה מרוצה מהסאב??
כ"כ, האחוריים שלך על סטנדים?

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #8 

תתחדש, יופי של מערכת Sound יש לך שם, אבל תשמע יש בעיה, כזאת מערכת שמע עם כזו טלוויזיה -
לשדרג למקרן דחוף :D, יש לי הרגשה שצריך עוד ביקור בחנות.

matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

avilior כתב:תתחדש ותהנה!
איך חווית הסאונד אצלך בסלון ביחס לחנות? והאם אתה מרוצה מהסאב??
כ"כ, האחוריים שלך על סטנדים?
...
·
חווית סאונד משתבחת עם הזמן, לצערי האקוסטיקה בסלון(מרחק צפייה 2.5 מטר) גרועה בהשוואה לחנות, אך אני כל הזמן ממקם את הרמקולים בזווית שונה ומבצע כיול מחדש אבל גם מתערב בהגדרות של מערכת הכיול.
הרמקולים האחוריים תלויים על הקיר.
בנוגע לסאב, פששששוט וואוווו, בוקע בס מאד הדוק, צלול, חד ומאפשר לרמקולים הקדמיים להתמקד בגבוהים, מצד שני לא ערכתי השוואות מול אחרים, אך התחושה פשוט חלום - לא יודע איך הסתדרתי קודם...
כמובן שהורדתי את כל הסרטים מחדש ב-bluray.[/quote]
נערך לאחרונה על ידי matrix23 ב 30/05/2016 0:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

brillix כתב:תתחדש, יופי של מערכת Sound יש לך שם, אבל תשמע יש בעיה, כזאת מערכת שמע עם כזו טלוויזיה -
לשדרג למקרן דחוף :D, יש לי הרגשה שצריך עוד ביקור בחנות.
...
·
בוודאי :)
אבל לא למקרן אלא ל-LG OLED, אבל כנרה שבשנה הבאה - שיהיה קצת יותר תוכן ב-4K.

אגב, הטלוויזיה בסדר גמור, אומנם 46 אינצ' מלפני 4 שנים אבל סדרה 8000, תמונה מעולה וחדה.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #11 

תתחדש ושתהנה מהמערכת אחלה קניה (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9037
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #12 

תתחדש ותהנה... 8)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים

שליחה #13 

מחזק ומצטרף לכל מילה שנאמרה על Crossover.
בתחילה היה לי קשה "לעכל" את החנות, בגלל הקשר שלה ל"אבי סופר", שם שאני פשוט לא מוכן לשמוע,
אבל רועי ושלומי פשוט נהדרים. רועי עזר לי גם בדברים מהצד, בידיעה שזה לא יניב לחנות שום רווח.

תהנה
...

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #14 

יפה מאוד! תתחדש!
תמיד טוב לשמוע סיפורים על שירות טוב.

ממליץ בחום לבדוק את מיקום הרמקולים במצב פיור דירקט. לדעתי הכיול של אודסי הורס את המוזיקה, כאילו מעמם את הרמקולים. אחרי שתגיע לתוצעה יפה בסטריו, ויהיה לך את המיקום של הרמקולים, תריץ כיול למען 5.1 ואז תשחק אם הערכים ותגיע לתוצעה טובה.
עכשיו אם יש לך זמן להשתעשע, תכייל, ותשנה את מצב הסטריו בצורה ידנית שישמע כמה שיותר קרוב למצב דירקט, ואז תתחיל לשחק אם המיקום של הסאב.

תהנה!!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4963
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #15 

תתחדש, אחלה רכיבים בחרת אני בטוח שתהנה (f)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #16 

מצטרף לכל מילה שכתבת על רועי האלוף ושלומי הבעלים של החנות,הם מעולים!
אומר גם שאת מסע הרכישות שלי התחלתי אצליהם,שם הבנתי מה אני רוצה בסאונד!
שאפו על הרכישה ומצטרף בתודה לחנות המדהימה!
כיף חיים.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6630
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 705 פעמים

שליחה #17 

matrix23 כתב:היה לי ברור JL-AUDIO ואכן בוצעה הזמנה ל-E112.
...
·תתחדש , כל הכבוד על הבחירה , אני בטוח שהשכנים שלך יהיו פחות מרו3ים :lol:

הרבה חבר'ה פה רכשו סאבים של SVS , ככל הנראה בגלל ההפרש העצום במחיר

(JL Audio מתחיל ב 7K למיטב זיכרוני)

יבוא יום וגם תורי יגיע...

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #18 

מעניין אותי אם הצלחת/ניסית להסביר לאישתך מה זה אטמוס בכלל ולמה לעזאזל 5 ספרות בשביל רמקולים חח ;) כולנו מגיעים למכשול הזה מתישהו.

אגב, אומנם לא ביקרתי שם אף פעם, אך מהמלצות של חברים כאן רכשתי טלויזיה של סוני מהחנות הנ״ל לפני כשנתיים, קיבלתי מחיר ושירות מעולים לזמנו, אני סבור שמרועי.
מצטרף להמלצות.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #19 

כל הכבוד לחנות הזאת ,רכשתי פעמיים מהם בסכומים גבוהים,פעמים קיבלתי מחיר מצויין במייל בלי משחקים ופעמיים באותו יום בוצע העיסקה.
עדיין לא ממש ביקרתי בחנות פיזית!!!
מחירים מצויינים בלי משחקים

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7440
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #20 

matrix 23

תתחדש ותהנה - בנית יופי של מערכת (b)

שמעתי את האח הקטן של הסאב שלך וממש הופתעתי לטובה אין לי ספק שאתה תהנה משלך.

לגבי רועי
גם לי יש מילים טובות

לא מעט פעמים אנחנו משוחחים בפרטי, ומצאתי לא מעט עצמי מתייעץ עימו, הבחור עונה לעניין ובסובלנות, מנסה לעזור איפה שאפשר.
אז לא מפתיע אותי, הסופרלטיבים ובצדק. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”