אלטרנטיבות לתשתית בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

אז בזק מציעים לי רק 15 מגה באיזור שזה בעייתי בעליל, בייחוד לאור ערוץ ההעלאה של 700k. עם כל המכשירים הסלולריים המגבים את עצמם לדעת, הגלישה בבית פשוט בלתי נסבלת.

אנלימיטד לא הגיעו אלי ולכן בצער רב אני נותר עם אפשרות להתקין תשתית של הוט.

האם למישהו ניסיון עם התשתית שלהם? האם הם יציבים? האם ישנם ניתוקים? האם בד"כ מקבלים את כל רוחב הפס?

תודה מראש על העזרה!

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

הדרך היחידה לדעת זה לנסות...... בכל איזור זה יכול להיות שונה. גם אם מישהו פה יגיד לך שהוט מדהימים והכל בסדר, לא אומר בהכרח שאצלך בבניין/בשכונה התשתית היא טובה.

תנסה ותדע.

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני הייתי על 12MB תשתית הוט במשך שנים (נס ציונה), לא היו בעיות כלל, אולי פעם באף פעם ניתוק של כמה דקות.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #4 

אני יכול להגיד לך שאצלינו בבאר שבע
תשתית הוט יציבה אני בחבילת 100/2 אם ספק הוטנט
נותן 101/2 קבוע בכל שעות היום

גם כשהיתי ב 200/5 גם נותן 200/5 כמעט בכל שעות היום
אבל זה בגלל הספק 014

אם אתה מתחבר לתשתית הוט אז תעבור לספק הוטנט
כי הוטנט הספק עובד הכי טוב בתשתית הוט בין הסתם
חברת בת של הוט

לעומת זאת על תשתית בזק לפעמים בשעות מסויימות יש
איטיות נוראית בדרך כלל בין שעות 16-21 בערב

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

יש להוטנט עכשיו מבצע 89 ש''ח לחודש על מאה מגה, התקנה וציוד עליהם. אני מתכוון לעבור אליהם שבוע הבא לאחר שהבנתי שאני לא אקבל יותר מ-25 הורדה על החבילה של 40 מ-012 ובזק.

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

@zilbermm
·
85 ש״ח אגב.
ההתקנה חינם בהחלט קורצת. אני החלטתי לנסות אותם בגלל המבצע הזה ובגלל שכבר נמאס לי לשלם מחיר של 145 שקל בערך לבזק ובזק בינלאומי על 100 מגה. בהתחלה היה נסבל, קיבלתי באיזור ה- 78 מגה. היום אני מקבל 68, והטכנאי של בזק שהיה אצלי אמר שזה בגלל שיותר אנשים מצטרפים למהירויות הגבוהות וזה יוצר עומס. בקיצור הזמנתי אותם ונקווה שהאינטרנט שלהם באיזור שלי יהיה טוב למרות שקצת מתבאס שמהירות העלאה היא 2 מגה ולא 3.

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

nirmitlamed כתב:@zilbermm
·
85 ש״ח אגב.
ההתקנה חינם בהחלט קורצת. אני החלטתי לנסות אותם בגלל המבצע הזה ובגלל שכבר נמאס לי לשלם מחיר של 145 שקל בערך לבזק ובזק בינלאומי על 100 מגה. בהתחלה היה נסבל, קיבלתי באיזור ה- 78 מגה. היום אני מקבל 68, והטכנאי של בזק שהיה אצלי אמר שזה בגלל שיותר אנשים מצטרפים למהירויות הגבוהות וזה יוצר עומס. בקיצור הזמנתי אותם ונקווה שהאינטרנט שלהם באיזור שלי יהיה טוב למרות שקצת מתבאס שמהירות העלאה היא 2 מגה ולא 3.
...
·אתה מתכוון לטורנטים?

orenbar
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 147
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #8 

כולם יודעים כבר 4 שנים שיש להוט תשתית טובה יותר ואני משלם יותר זול ממנויי בזק

אז למה מנוי בזק תקוע עם הראש בקיר , לא ברור לי ?.

יש לי 100 מגה בטריפל וזה עובד כבר 4 שנים 100 מגה

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

@orenbar
·

בדיקת מהירות דרך האתר של הוט לא תשנה גם אם יהיה לך 300 מגה. החלק החשוב יותר זה כשאתה מנסה להוריד קבצים משרתים בחו״ל. כרגע בזק טובה יותר בוודאות מהוט, בזה אין שום ספק. השאלה היא מה השימוש העיקרי שלך. אם אתה נוהג להשתמש בסטרימינג, טורנטים, גלישה ומדי פעם קבצים גדולים אז הוט תספק אותך. אבל אם אתה מוריד קבצים גדולים לעיתים קרובות ומשתמש בשירותים מחו״ל שמצריך חיבור יציב ומהיר אז אין ספק שבזק עדיפה. כמובן בתנאי שהתשתית ברחוב שלך סבירה.

בקיצור, אני חושב שזאת הזדמנות למי שלא היה אי פעם בהוט להצטרף אליהם לכמה ימים ולבדוק אם האנטרנט יציב ומהיר, מקסימום מתנתקים.

orenbar
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 147
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

nirmitlamed כתב:@orenbar
·

בדיקת מהירות דרך האתר של הוט לא תשנה גם אם יהיה לך 300 מגה. החלק החשוב יותר זה כשאתה מנסה להוריד קבצים משרתים בחו״ל. כרגע בזק טובה יותר בוודאות מהוט, בזה אין שום ספק. השאלה היא מה השימוש העיקרי שלך. אם אתה נוהג להשתמש בסטרימינג, טורנטים, גלישה ומדי פעם קבצים גדולים אז הוט תספק אותך. אבל אם אתה מוריד קבצים גדולים לעיתים קרובות ומשתמש בשירותים מחו״ל שמצריך חיבור יציב ומהיר אז אין ספק שבזק עדיפה. כמובן בתנאי שהתשתית ברחוב שלך סבירה.

בקיצור, אני חושב שזאת הזדמנות למי שלא היה אי פעם בהוט להצטרף אליהם לכמה ימים ולבדוק אם האנטרנט יציב ומהיר, מקסימום מתנתקים.
...

אני לא מוריד קבצים מחו"ל ,זה תלוי בספק לא בתשתית .
·

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”