נשרף לי פיקסל
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם זה מפריע לך, בהחלט כדאי לנסות לפעול למימוש אחריות בתנאי שהיא מכסה פיקסל בודד!
להבנתי, פיקסל בודד שרוף (לא תקוע!) בגודל הזה... לא ניתן להבחין בו בצפיה רגילה, אבל תקן אותי אם אני טועה.
להבנתי, פיקסל בודד שרוף (לא תקוע!) בגודל הזה... לא ניתן להבחין בו בצפיה רגילה, אבל תקן אותי אם אני טועה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה תת פיקסל הירוק ולא פיקסל כולו. וגם, נראה שחצי ממנו עדיין פעיל..
תבדוק עם פאטרן אפור כך תוכל לראות מה מצבם דל התת פיקסלים הכחול והאדום.
ובכל מקרה, לי אישית דברים כאלה לא מציקים ומעולם לא הבנתי על מה עושים מפיקסל או שניים מהומה. עדיין נשארו לך עוד 8,294,399 פיקסלים תקינים..חח
תבדוק עם פאטרן אפור כך תוכל לראות מה מצבם דל התת פיקסלים הכחול והאדום.
ובכל מקרה, לי אישית דברים כאלה לא מציקים ומעולם לא הבנתי על מה עושים מפיקסל או שניים מהומה. עדיין נשארו לך עוד 8,294,399 פיקסלים תקינים..חח
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר לתקן פיקסל שרוף.
אבל קורה שפיקסל נתקע, ואז זה מצב הפיך - לפעמים.
במקרה שלך נראה שחצי מהפיקסל הירוק "נשרף" או נתקע, שזה נראה לי קצת מוזר.
תריץ חיפוש בגוגל על stuck pixel fix, ותנסה להריץ את הסרטון או את התיקון באתר הראשון שמופיע בחיפוש.
במידה וזה לא עוזר, אין לך יותר מדי מה לעשות עם זה. רק ליצור קשר עם היבואן ולראות אם הם יהיו מוכנים להחליף לך מסך בגלל חצי תת-פיקסל שרוף...
אבל קורה שפיקסל נתקע, ואז זה מצב הפיך - לפעמים.
במקרה שלך נראה שחצי מהפיקסל הירוק "נשרף" או נתקע, שזה נראה לי קצת מוזר.
תריץ חיפוש בגוגל על stuck pixel fix, ותנסה להריץ את הסרטון או את התיקון באתר הראשון שמופיע בחיפוש.
במידה וזה לא עוזר, אין לך יותר מדי מה לעשות עם זה. רק ליצור קשר עם היבואן ולראות אם הם יהיו מוכנים להחליף לך מסך בגלל חצי תת-פיקסל שרוף...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@דניאלטרוס
·
התמונה מאד מטושטשת ולא מובנת. אולי נסה להעלות אותה מחדש באיכות סבירה יותר.
בכל אופן, כמו שגם נאמר פה, אין לך יותד מידי מה לעשות עם זה חוץ מלפנות ליבואן אם זה מפריע לך. לדעתי לא מכוסה באחריות אבל אם זה מציק לך אז שווה לבדוק. כפי שרשמתי גם קודם, לי למשל זה לא מפריע (כל עוד זה ברמה של פיקסל אחד או שניים ובהנחה שהוא לא מהבהב בצבע אחר מהשאר או תופעות דומות).
·
התמונה מאד מטושטשת ולא מובנת. אולי נסה להעלות אותה מחדש באיכות סבירה יותר.
בכל אופן, כמו שגם נאמר פה, אין לך יותד מידי מה לעשות עם זה חוץ מלפנות ליבואן אם זה מפריע לך. לדעתי לא מכוסה באחריות אבל אם זה מציק לך אז שווה לבדוק. כפי שרשמתי גם קודם, לי למשל זה לא מפריע (כל עוד זה ברמה של פיקסל אחד או שניים ובהנחה שהוא לא מהבהב בצבע אחר מהשאר או תופעות דומות).