אני משתמש חדש, וגם לא מתמצא ממש בעולם הראוטרים/מודמים, אז קצת קשה לי עם השפה פה.
אני שדרגתי לאחרונה למודם-ראוטר הנ"ל, במסגרת היותי במסגרת TOP100 של בזק, כאשר בזק בינלאומי זה הספק, ומאז שהתקנתי את הנתב החדש יש לי בעיות גלישה איתו, בעיקר ברשת ה-2.4. כאשר אני מתחבר אליו ישירות אני מצליח להגיע למהירות גלישה עפ"י ספידטסט של כ60 מגה, שזה פחות או יותר מה שאפשר להגיע אליו באזור שלי (מרכז ת"א...) שזה בסדר מבחינתי כרגע, כאשר אני מתחבר דרך הפלאפון לרשת ה-5 הגלישה היא גם מהירה כ-40 מגה. אבל ברשת ה-2.4 (שחלק מהמכשירים שיש לי אינם תומכים ב-5, לדוגמא מחשב נישא ודוד שמש שמבוסס אינטרנט-"סוויצ'ר") הגלישה היא 0.5-1 מגה וגם לסירוגין.
אני דיברתי עם בזק אבל מבחינתם כל עוד המהירות הקווית טובה אז זה בסדר והם לא נותנים תמיכה בנתב (אפילו לא הגדרה ראשונית חד פעמית) אלא בתשלום חודשי.
כמובן שחיפשתי באינטרנט מדריכים ועזרה אבל בשום מקום אין את דגם הנתב הספציפי הזה, אפילו לא באתר של DLINK.
אם מישהו יכול להוביל אותי להגדרה נכונה של הנתב אני אשמח מאוד לעזרה! מזהיר מראש שאני לא מבין את כל המושגים אבל כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר
תודה מראש.