נורות בסגנון פיליפס HUE

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

האם יש עוד מערכות תאורה חכמה עם לדים שעובדים ע"י אפליקציות וניתן לכוון אותם לפי טיימרים וכ"ו רק במחיר יותר זול?
היכן ניתן לרכוש את ערכת המתחילים של הפיליפס HUE או של המתחרים שלהם במחירים יותר זולים משאר יש בארץ?

solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

ראיתי גם נורות מסוג של Lifx Color 1000 -מישהו יודע מה ההבדל בינן לבין הפיליפס כי מבחינת המחיר הם יותר זולות אבל לא ראיתי באינטרנט את הגשר הזה שיש לנורות של הפיליפס ואני גם לא יודע אם ניתן לתזמן את הנורות שידלקו בזמן מסוים וכ"ו, האם הנורות האלו בריאות כמו שפיליפס מצהירים שהנורות שלהם בריאות וכ"ו
אשמח אם מישהו שהתנסה באחת מסוגי הנורות יגיד לי את חווייתו

sata
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני רכשתי נורת Lifx Color 1000 מהאתר שלהם, יצרתי איתם קשר לפני והם עשו לי הנחה של 5 או 10 אחוז וייצא בדיוק מתחת ל 75 דולר כולל המשלוח, כך שלא היה סיכון לשלם מכס וכו

יש לי אותה מספר ימים והיא עובדת... עוצמת 1055 לומן והייתי שמח אם הייתה מעט יותר חזקה, אך אני הייתי רגיל לנורת CFL 40W, או אפילו 32W שנדמה לי שהייתה חזקה במעט מנורת הלד הזו.

אתה לא צריך מגשר כמו בנורות של פיליפס. בגלל זה בחרתי את זו, וגם מפני שהיא יוצאת יותר זולה ואפילו יותר חזקה בעוצמה.

אך אתה צריך ראוטר עם רשת אלחוטית בקרבת מקום של הנורה. אם העוצמה חלשה הנורה לא תמיד תזהה את הרשת ולא בטוח שיהיה נח כל פעם להתחבר מחדש / לנסות להתחבר לנורה.

ההתקנה פשוטה, מתקינים את הנורה (סוג E27 שמתאים לארץ) ומתקינים את האפליקציה בפלאפון, ומשם זה אמור לזהות את הנורה שמזהה את הרשת האלחוטית.

באפליקציה יש דיי הרבה אפשרויות, ואין ממש בעיה להבין איך היא עובדת. גם נראה שהחברה עושה מאמצים בכדי לשפר את החוויה בעדכונים של
האפליקציה. הם גם מאוד נחמדים ועונים לי במייל על כל השאלות :)

אני אוהב את האפשרות של יצירת לוח זמנים; ביום ושעה מסויימים הנורה תידלק ממצב כבוי (למשל בבוקר) והעוצמה תעלה בהדרגה עד 100% וזה אמור להעיר אותך במקום שעון מעורר :)

אני לא יודע אם הנורה היא 'בריאה' או לא.

אני בעיקר משתמש באור לבן ותמיד על 100 אחוז.
אם אני משנה לאור אחר אז אני מנמיך את העוצמה.

אם יש לך עוד שאלות...

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”