הורדתי סרט DVD ובאחד אתרי התרגומים מצאתי תרגום שמתאים לאותה גירסה.
עכשיו בהבעיה היא שאני לא יודע איך לשלב בין התרגום ל DVD .
הסיומת של התרגום היא srt.
חיפשתי מדריכים , אבל במדריכים האלה היה צריך להוריד בערך 5 תוכנות ,
ועבודה של שעות.
תוכלו להסביר לי איך עושים את זה בדרך הקצרה מהמהירה?
תודה
ofiras
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
שליחה
באיזה נגן אתה משתמש?
אם זה מכשיר סטנדרטי כמו פיוניר למשל, אז פשוט לצרוב את שני הקבצים (הסרט והתרגום) שרק הסיומת שונה. ובזמן ההקרנה לבחור תרגום דרך השלט.
אם זה מהמחשב , למשל דרך מדיה פלייר, אז צריך להגדיר פילטר מתאים שיציג את התרגום ושוב שני הקבצים באותה ספרייה בשמות כנ"ל. ומאוד יכול להיות שפילטר כזה כבר מותקן אצלך.
ofiras כתב:באיזה נגן אתה משתמש?
אם זה מכשיר סטנדרטי כמו פיוניר למשל, אז פשוט לצרוב את שני הקבצים (הסרט והתרגום) שרק הסיומת שונה. ובזמן ההקרנה לבחור תרגום דרך השלט.
אם זה מהמחשב , למשל דרך מדיה פלייר, אז צריך להגדיר פילטר מתאים שיציג את התרגום ושוב שני הקבצים באותה ספרייה בשמות כנ"ל. ומאוד יכול להיות שפילטר כזה כבר מותקן אצלך.
...
ofiras,
עד כמה שידוע לי זה עובד רק בסרטי DIVX ולא DVD
תרגום סרטי DVD הוא הליך מורכב הרבה יותר (לפחות מניסיון של חברים שלי)
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
אפשר להפוך אותם ל-DVD-RIP, כלומר ל-DIVX, ואז לחבר את התרגום, אבל כמובן שמדובר בירידה באיכות...
אני לא מכיר דרך אחרת...
Silence speaks louder than words
ofiras
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
שליחה
יש דרך אחרת, אבל זה מחזיר אותנו כנראה לנק' ההתחלה של zovirax, מדריכים ושימוש במספר תוכנות.
למשל מחיפוש קטן בגוגל: http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=245188
נראה לי ממש מפורט , אבל שוב , מחזיר אותי לימים קשים של קידוד...
הערה בקשר למה שנכתב קודם:
בכל שינוי קידוד ישנה ירידה באיכות. היא אולי מזערית, אבל לקרוא לתוצאה של הקידוד "זהה ב- 100%" זה פשוט לא נכון.
אף אחד ממקודדי הוידאו שבשימוש היום הוא lossless כמו FLAC באודיו.
באופן מעשי כמובן יתכן שקידוד H.264 בחצי מה-bitrate של ה-MPEG2 המקורי כנראה יהיה בלתי ניתן להבחנה באופן מעשי.
דבר נוסף - הוספת תרגום ע"י העברה ל-DIVX כמובן הורסת את המבנה המקורי של ה- DVD הכולל תפריטים.
aloni
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
שליחה
לא התכוונתי שהתוצאה שווה ב- 100% אלא שאני מכוון את פרמטר האיכות בתוכנה (auto gk) ל- 100%. התוצאה היא טובה מאוד לדעתי.
HiFiMusic IL
lito
חבר ותיק
תגובות: 1129
שליחה
פיתרון עתיק ומסורבל וציון תוכנות חדשות שעושות את העבודה בדרך פשוטה יותר