כמות הלקוחות של YES ירדה ב 6,000 לקוחות
להזכיר לכם הוט 1,000 לקוחות נטשו .
אכן סהר גביראל מטעה אמר שמספר הלקוחת של YES גדל ולא אמר אמת אף על פי שגם ברבעון הקודם
יירד מספר הלקחות והתווכח איתי סתם .
yes דרמה: ירידה חסרת תקדים במספר הלקוחות - "הפיראטיות פוגעת בנו"
הסיבות לירידה: שיפור ברמת השירות של HOT, כניסת סלקום TV וכן פיראטיות בשירותי תוכן
http://www.themarker.com/technation/1.2956032
.
אכן סהר גביראל מטעה אמר שמספר הלקוחת של YES גדל ולא אמר אמת אף על פי שגם ברבעון הקודם
יירד מספר הלקחות והתווכח איתי סתם .
yes דרמה: ירידה חסרת תקדים במספר הלקוחות - "הפיראטיות פוגעת בנו"
הסיבות לירידה: שיפור ברמת השירות של HOT, כניסת סלקום TV וכן פיראטיות בשירותי תוכן
http://www.themarker.com/technation/1.2956032
.
נערך לאחרונה על ידי orenbar ב 26/05/2016 10:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@orenbar
·
זה דוח חדש מהיום - והתוצאות אכן דרמטיות
אתה לא מצפה ממני לדעת לפני שבוע את תוצאות הדוח של היום, נכון? כי אם כן הייתי עושה הרבה כסף בבורסה
לתוכנם של דברים:
מדובר בירידה חסרת תקדים, לאחר 10 רבעונים של גיוס לקוחות ועליה במספר המינויים אובדן כל כך ברור של לקוחות...
אני יכול לספר רק על עצמי, לפני מספר שבועות נטשתי בזעם את הוט.
יס בעיניי החברה הטובה בארץ אבל בכל זאת בחרתי בסלקוםTV מהסיבה שכל תוכן הפרימיום של יס אכן נמצא בחינם ברשת (כפי שהחברה טוענת שזו הסיבה לנטישה) והמחיר של סלקום היה יותר אטרקטיבי
הוט בכל מקרה אינה אופציה
·
זה דוח חדש מהיום - והתוצאות אכן דרמטיות
אתה לא מצפה ממני לדעת לפני שבוע את תוצאות הדוח של היום, נכון? כי אם כן הייתי עושה הרבה כסף בבורסה
לתוכנם של דברים:
מדובר בירידה חסרת תקדים, לאחר 10 רבעונים של גיוס לקוחות ועליה במספר המינויים אובדן כל כך ברור של לקוחות...
אני יכול לספר רק על עצמי, לפני מספר שבועות נטשתי בזעם את הוט.
יס בעיניי החברה הטובה בארץ אבל בכל זאת בחרתי בסלקוםTV מהסיבה שכל תוכן הפרימיום של יס אכן נמצא בחינם ברשת (כפי שהחברה טוענת שזו הסיבה לנטישה) והמחיר של סלקום היה יותר אטרקטיבי
הוט בכל מקרה אינה אופציה
@orenbar
·
"זה הכלכלה טמבל"
הוט ויס - יס והוט
הן כמו סלקום/פלאפון/אורנג' בזמן מהפכת הסלולר
עוד לא הפנימו שהשוק משתנה.. שהיום כבר לא משלמים 300 ש"ח בחודש על טלוויזיה
בעולם של קודי
בעולם בו מציעים לך טריפל ב-150 ש"ח, בעולם של נטפליקס ב-12 דולר או ISRAVOD ב-30 ש"ח (למי שרוצה תוכן חוקי בלבד)
אין סיבה לשלם כל כך הרבה על טלוויזיה
גם הוט וגם יס יאבדו לקוחות מידי רבעון , הסנונית של הרבעון הקודם הפכה למבול ברבעון הנוכחי
הן יהנו מ"ההרגל" של האנשים, מהפחד משינוי, מ"טכנופוביה" של לקוחות
כמו שאנשים לא מחליפים בנק במשך שנים ולא בודקים מידי חצי שנה את התנאים ככה אנשים עדיין נשארים בהוט ויס
אבל מי שבאמת בודק - נוטש
·
"זה הכלכלה טמבל"
הוט ויס - יס והוט
בעולם של קודי
בעולם בו מציעים לך טריפל ב-150 ש"ח, בעולם של נטפליקס ב-12 דולר או ISRAVOD ב-30 ש"ח (למי שרוצה תוכן חוקי בלבד)
גם הוט וגם יס יאבדו לקוחות מידי רבעון , הסנונית של הרבעון הקודם הפכה למבול ברבעון הנוכחי
כמו שאנשים לא מחליפים בנק במשך שנים ולא בודקים מידי חצי שנה את התנאים ככה אנשים עדיין נשארים בהוט ויס
אבל מי שבאמת בודק - נוטש
סהר גבריאל אתה לא דובר אמת
בדו"ח הלפני האחרון שפורסם בחודש מרץ לגבי רבעון אחרון 2015
נכתב במפרש ירידה של 2,000-3,000 מנויים ב YES .
ואתה כתבת פוסט לפני יומיים פה שעלה מספר המנויים לא אמרת אמת .
23.5 שעה 11:48 כך כתב סהר גבריאלי באחד האשכולים .
אגב.. גם יס מעידה על גידול במצבת הלקוחות ככה שזה לא עניין של מחיר בלבד, כשאתה עושה טלוויזיה נכונה וטובה אתה מצליח
בדו"ח הלפני האחרון שפורסם בחודש מרץ לגבי רבעון אחרון 2015
נכתב במפרש ירידה של 2,000-3,000 מנויים ב YES .
ואתה כתבת פוסט לפני יומיים פה שעלה מספר המנויים לא אמרת אמת .
23.5 שעה 11:48 כך כתב סהר גבריאלי באחד האשכולים .
אגב.. גם יס מעידה על גידול במצבת הלקוחות ככה שזה לא עניין של מחיר בלבד, כשאתה עושה טלוויזיה נכונה וטובה אתה מצליח
תשמעי בטריפל אני משלם 180 שקל על טלווזיה וכל הערוצים פתוחים , אם כל הכבוד ל 30 שקל ,NirIdit כתב:@orenbar
·
"זה הכלכלה טמבל"
הוט ויס - יס והוט
בעולם של קודי
אבל מי שבאמת בודק - נוטש...
התרגום לא תמיד טוב ואין איכות צפייה ואין שידורי ספורט בעברית .
והכי חשוב אי אפשר לגנוב כל היום אם כל המנויים של YES ו HOT לא יהיו ,איך יהיה ערוץ הספורט או הפקדות מקור
אז את רוצה לגנוב תגנבי בשקט ,אני לא גונב .
המחשבה שלך היא מקבילה ללמה לשלם מס ??? שהממשלה תסדר לבד ,אני רק אקח וזה מה את עושה .
·
·יש לך רק טעות אחת קטנה אם החברות יפסיקו להתעשר על חשבוננו לא נצטרך לגנובorenbar כתב:תשמעי בטריפל אני משלם 180 שקל על טלווזיה וכל הערוצים פתוחים , אם כל הכבוד ל 30 שקל ,......
התרגום לא תמיד טוב ואין איכות צפייה ואין שידורי ספורט בעברית .
והכי חשוב אי אפשר לגנוב כל היום אם כל המנויים של YES ו HOT לא יהיו ,איך יהיה ערוץ הספורט או הפקדות מקור
אז את רוצה לגנוב תגנבי בשקט ,אני לא גונב .
המחשבה שלך היא מקבילה ללמה לשלם מס ??? שהממשלה תסדר לבד ,אני רק אקח וזה מה את עושה .
...
איך פעם לקחו 700-1000 שח בחודש על סלולר והיום 29-49 ועדיין החברות מרוויחות והמנכלים
שלהם מתעשרים
אז 120 על טריפל עדיין יתעשרו וכנראה שכמות ה"גונבים" תרד משמעותית
איזה מתעשרות
YES מפסידה 350 מיליון שקל בשנה , המזל שלה שהיא סניף של בזק שהיא נבלעת בו .
הוט מרוויחה בקושי 50-100 מיליון שקל לשנה גרושים .
תראה מי שלוקח את רוב הכסף זה ערוצי הספורט , הוט ויס לא יכולים לבטל את ערוצי הספורט .
YES מפסידה 350 מיליון שקל בשנה , המזל שלה שהיא סניף של בזק שהיא נבלעת בו .
הוט מרוויחה בקושי 50-100 מיליון שקל לשנה גרושים .
תראה מי שלוקח את רוב הכסף זה ערוצי הספורט , הוט ויס לא יכולים לבטל את ערוצי הספורט .
@orenbar
·
היחידים שגונבים כאן הם הוט..
הרי אם תשלם על סלקום+נטפליקס+אמאזון = שלושתם ביחד לא מגיעים למחיר של הוט
וכל אחד מהם בנפרד עדיף...
אתה קולט ש-3 תכנים חוקיים , עשירים, מפוצצים בתוכן, כולל ספורט בעברית (לבקשתך) לא מגיעים למחיר של הוט?
תוסיף לזה קודי (חוקי כתוכנה) תתקין עליה רק אפליקציות חוקיות (יו-טיוב, MAKO, ערוץ 10, וואלה VOD וכ"ו) הכל חוקי ויש לך יותר תוכן ממה שאתה יכול אי פעם לראות ובמחיר נמוך מזה של הוט
אם עדיין נשמע לך הגיוני לשלם להוט (או ליס).. שיהיה לך בהצלחה
רוב האנשים כבר הבינו שזה יקר שלא לצורך והם נוטשים (גם את הוט וגם את יס)
·
אתה קולט ש-3 תכנים חוקיים , עשירים, מפוצצים בתוכן, כולל ספורט בעברית (לבקשתך) לא מגיעים למחיר של הוט?
תוסיף לזה קודי (חוקי כתוכנה) תתקין עליה רק אפליקציות חוקיות (יו-טיוב, MAKO, ערוץ 10, וואלה VOD וכ"ו) הכל חוקי ויש לך יותר תוכן ממה שאתה יכול אי פעם לראות ובמחיר נמוך מזה של הוט
רוב האנשים כבר הבינו שזה יקר שלא לצורך והם נוטשים (גם את הוט וגם את יס)
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@orenbar
·
תגיד אתה אמיתי?
הוט מאבדת לקוחות במשך 12-13 רבעונים האחרונים
על מה אתה שמח? שעזבו "רק" 2,000 ולא 10,000 ?
אנשים נוטשים את הוט בהמוניהם
מזמין אותך להצטרף לתנועת המחאה:
https://www.facebook.com/Loweringprices ... S/?fref=ts
·
תגיד אתה אמיתי?
הוט מאבדת לקוחות במשך 12-13 רבעונים האחרונים
על מה אתה שמח? שעזבו "רק" 2,000 ולא 10,000 ?
אנשים נוטשים את הוט בהמוניהם
מזמין אותך להצטרף לתנועת המחאה:
https://www.facebook.com/Loweringprices ... S/?fref=ts
נערך מחדש ,את לא אומרת אמת סלקום 230 שקל +אמזון 40 שקל +NirIdit כתב:@orenbar
·
רוב האנשים כבר הבינו שזה יקר שלא לצורך והם נוטשים (גם את הוט וגם את יס)...
נטפלקיס 40 שקל זה מעל 300 שקל ובלי תרגום .
נערך לאחרונה על ידי orenbar ב 29/05/2016 14:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
·orenbar כתב:·......
בקיצור את גונבת תוכן על חשבון כאלה שמשלמים ,אתה גם לא אומרת אמת סלקום 230 שקל +אמזון 40 שקל +
נטפלקיס 40 שקל זה מעל 300 שקל ובלי תרגום , לי יש מוצר טוב ,מחיר טוב ואני שקט ....
איפה בדיוק ראית שהיא גונבת תוכן? היא הדגישה כמה פעמים שהיא מדברת רק על תוכן חוקי.
Batnun
.
·Batnun כתב:
·......
איפה בדיוק ראית שהיא גונבת תוכן? היא הדגישה כמה פעמים שהיא מדברת רק על תוכן חוקי.
Batnun
....
מסתבר שטעיתי וערכתי את התגובה מחדש , אבל באזכור קודם שלה הזכירה את קודי .
לעניין עצמו
איזה תכנים יש בנטפליקס ואמזון בלי תרגום ואיזה ישראלים יש להם זמן להתעסק עם חיבורים ותכנים כאלה ,
אתם מדברים איתי על עצמכם ,רוב אנשים לא מבינים בזה ואין להם זמן לזה וזה לא קשור לטכנופוביה
זה קשור לנוחות ,רוצים לבוא ללחוץ על השלט ולראות 5 HD או ספורט 1 או ערוצי ילדים בעברית
מה שכולם רואים בגן או גאליס וכדומה ,ויש לאנשים כסף לשלם ,אתה לא תשלול מילד כבלים ותכנית כמו גאליס
ותגיד לו לך תצפה בנרקוס ,
מי שאין לו כסף או מתקמצן ואין לו ילדים ולא אוהב ספורט שייאמץ את הרעיון שלה
בסופו של דבר בגלל התוכן ושידורי ספורט , סלקום תעלה כמו חיבור רגיל ל YES ו HOT ולכן אין טעם בסלקום
ולדעתי אין טעם בתשתית איטנרט +נטפליקס +אמזון זה כבר 200 שקל או סלקום זה עוד 150 -200 שקל.
מי שרוצה לגרד את צד שמאל עם יד ימין שיהיה לו לבריאות .
קודי היא תוכנה חוקית לחלוטין. היא גם זמינה להורדה באופן חוקי בחנות האפליקציות של גוגל או באתר הבית.orenbar כתב: מסתבר שטעיתי וערכתי את התגובה מחדש , אבל באזכור קודם שלה הזכירה את קודי ....
אז מי שיש לו כסף מיותר, או אוהב לבזבז בלי חשבון, ויש לו ילדים ואוהב ספורט צריך לשמוע בעצתך?orenbar כתב: מי שאין לו כסף או מתקמצן ואין לו ילדים ולא אוהב ספורט שייאמץ את הרעיון שלה.
...
Batnun
.
אני מנתח את המציאות ,רוב העם מחובר ל YES ו HOT ואנשים לא חושבים כל היום
לחסוך 50-100 שקל על כבלים שיש להם כסף ילדים והם אוהבים ספורט .
מי שרוצה לחסוך יכול לבוא לתחנת דלק שלי לחסוך 40 שקל לתדלוק לטנק מלא ולחסוך 100 שקל
בסופור ולחסוך כסף בחנות בגדים ליד שלי .
לחסוך 50-100 שקל על כבלים שיש להם כסף ילדים והם אוהבים ספורט .
מי שרוצה לחסוך יכול לבוא לתחנת דלק שלי לחסוך 40 שקל לתדלוק לטנק מלא ולחסוך 100 שקל
בסופור ולחסוך כסף בחנות בגדים ליד שלי .