http://www.crystalio.com
הקריסטליו II הגיע, עדכון: הותקן
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רשמים על ההתקנה והשואת איכות תמונה יחסית ל-DVDO בימים הקרובים. יכול להיות שהפורום המתאים הוא HTPC ועיבוד תמונה, אבל זה הרגיש לי כמו extension של המקרן
נערך לאחרונה על ידי Highendman ב 18/02/2007 0:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

לבד ברגע שיום העבודה יגמר, למרות שאולי עמי יבוא לתת יד 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

אני יודע שזה ישמע מוזר... אבל הוא מונח על השולחן ליד המערכת, לא מחובר עדין.
אין לי תירוצים
מחר....
אין לי תירוצים
מחר....
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

lito הפלת אותי. "מסדר מגני איכות התמונה" נשמע כמו מקום טוב
האמת שמה שמעכב אותי זה המחשבה על לדחוף את המזנון ששוקל שני טון עם כל הציוד בתוכו, להתחיל לזחול בתנוחות מוזרות לחרכים בתוכו כדי לדחוף את החוטים, לעקם את הצוואר כדי לנסות להכניס איברים ולראות דרך פתחים שהוביט צנום במיוחד היה מסרב לנסות להשתחל דרכם. כנראה הזדקנתי... העצלות כובשת כל חלקה טובה.
האמת שמה שמעכב אותי זה המחשבה על לדחוף את המזנון ששוקל שני טון עם כל הציוד בתוכו, להתחיל לזחול בתנוחות מוזרות לחרכים בתוכו כדי לדחוף את החוטים, לעקם את הצוואר כדי לנסות להכניס איברים ולראות דרך פתחים שהוביט צנום במיוחד היה מסרב לנסות להשתחל דרכם. כנראה הזדקנתי... העצלות כובשת כל חלקה טובה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Highendman,
חחח אין כמעט יום שאני לא מבלה על הגב מסדר או משנה משהו במערכת בדיוק כמו שאתה מתאר...
חחח אין כמעט יום שאני לא מבלה על הגב מסדר או משנה משהו במערכת בדיוק כמו שאתה מתאר...
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

טוב התקנתי אותו אתמול בלילה במקום ה-Dvdo, אחרי עדכון הקושחה ל2.01 שיצא לפני יומיים.
התרשמות ראשונית - התלהבתי בטירוף, התמונה ניראת ממקור SD אפילו טוב יותר מקודם. עם NR על low הכל יותר חלק אבל עדין חד. התמונה בתוך תמונה מגניבה (הקרנתי Yes ובתוך חלון קטן DVD כשאפשר לשלוט על השקיפות, גודל ומיקום של החלון הנפרד ועל יציאת הצליל). ויש לו עוד הרבה יכולות של DVDO לא היו.
אבל אני עדין לא בטוח, מתכון לשחק עוד עם הכיונים ולעשות "מבחן עיור" עם חברים לבדוק שזה לא רק אני שרוצה שזה יראה טוב יותר.
יש לי עוד הרבה עבודות הגדרה לעשות המרכזית היא חיבור המחשב דרכו, שגם ב-passthrough עדין לא עובד טוב - עיוותים מוזרים מאוד בתמונה וטישטוש. אח"כ להתקין NFS על הויסטה (כבר לפני שנים שנאתי את זה, בעסה שצריך להתעסק עם NFS שוב) בשביל נגן המדיה הפנימי שלו.
כשהכל יגמר, אכתוב סקירה יותר מפורטת עם השוואות ל-DVDO VP50 וצילומים. אבל התחושה הראשונית היא של ואללה מגניב, ניראה טוב!
התרשמות ראשונית - התלהבתי בטירוף, התמונה ניראת ממקור SD אפילו טוב יותר מקודם. עם NR על low הכל יותר חלק אבל עדין חד. התמונה בתוך תמונה מגניבה (הקרנתי Yes ובתוך חלון קטן DVD כשאפשר לשלוט על השקיפות, גודל ומיקום של החלון הנפרד ועל יציאת הצליל). ויש לו עוד הרבה יכולות של DVDO לא היו.
אבל אני עדין לא בטוח, מתכון לשחק עוד עם הכיונים ולעשות "מבחן עיור" עם חברים לבדוק שזה לא רק אני שרוצה שזה יראה טוב יותר.
יש לי עוד הרבה עבודות הגדרה לעשות המרכזית היא חיבור המחשב דרכו, שגם ב-passthrough עדין לא עובד טוב - עיוותים מוזרים מאוד בתמונה וטישטוש. אח"כ להתקין NFS על הויסטה (כבר לפני שנים שנאתי את זה, בעסה שצריך להתעסק עם NFS שוב) בשביל נגן המדיה הפנימי שלו.
כשהכל יגמר, אכתוב סקירה יותר מפורטת עם השוואות ל-DVDO VP50 וצילומים. אבל התחושה הראשונית היא של ואללה מגניב, ניראה טוב!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תהנה. ותעדכן את הכותרת. הוא כבר יצא מהקופסא 
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

טוב עדכונים נוספים: הצלחתי וגם המחשב עובד עכשיו דרכו, ולא ב-Passthrough. אחרי עוד משחקים/בדיקות גיליתי שהסיגנל שהקריסטליו מקבל מהמחשב בזמן ה-boot הוא 1920X1080 (כמו שצריך) רק שבאיזשהו שלב הסיגנל מתחרפן והקריסטליו מדווח שהוא מקבל פתאום 960X1080 או משהו בקירוב (למרות שויסטה ממשיכה להצהיר שהיא על 1080P) - כך שגם ב-Passthrough התמונה היתה מעוותת. כך שבברור הבעיה לא היתה בקריסטליו אלא כנראה בהגדרות של ויסטה / דריוור של Nvidia. אחרי עוד בדיקות, מה שגרם לסיגנל להנעל על 1920X1080 זה כשהעלתי את הריפרש ריט של הכרטיס מסך ל-63 הרץ. מאותו רגע הכל "ננעל", הקריסטליו קיבל סיגנל 1080P תקין מהמחשב תקין ויכולתי בכלל לבטל את ה-Passthrough ולתת לו לעבד גם את הסיגנל הזה. תמונה חדה ביותר. יש עדין משהו שלא ברור לי - הקריסטליו מקבל 1080P @ 63H מהמחשב, ואני יכול להגיד לו איזה תדר להוציא מה-Input הזה - כרגע זה על 1080P על 60Hz אז איזושהי המרה / איבוד פריימים אמורה לקרות. בעין על כל פנים לא ראיתי דבר, להפך נראה שעכשיו כשהקריסטליו מעבד גם את הסיגנל של המחשב הסרטים נראים טוב יותר דרכו (אבל זה עדין ללא השוואה ראש בראש עם/בלי קריסטליו, רק תחושה ראשונית אחרי שני פרקים של Depsrate housewives שאשתי ראתה ועברו דרכו ונראו חדים הרבה יותר מפרקים קודמים כשמהחשב היה מחובר ישירות למסך ולא דרך הקריסטליו, בהתחשב בזה שלא הורדתי אותם ב-HD). עוד אבחנה מעניינת זה שיש overscan בפלזמה כשהמקור הוא המחשב, אבל כשאני מעביר למצב 1080P Dot by dot את הפלזמה, הכל Snaps in לגמרי והתמונה בול. זה לא מפתיע. אני חושב שאין צורך לפתור את בעית ה-overscan כיון שממילא אשמור את המסך על dot by dot 1080P.
עוד רשמים שמצטברים מהקריסטליו זה שהוא לא לגמרי יציב, במהלך המשחקים התמונה "נשברה" כמה פעמים במהלך שינויי הגדרות וחייבה ריסטרטים. אבל בצפיה רגילה (אני אחרי שלוש שעות צפייה עכשיו) הכל עובד חלק. יכולתי לוותר על שני מפצלי סיגנל שהשתמשתי בהם קודם כי הקריסטליו (בניגוד ל-DVDO) מוציא output משתי יציאות ה- HDMI שלו בו-זמנית החוצה וכל הרכיבים עוברים דרכו לשתי התצוגות (מקרן + פלזמה).
עכשיו כל המקורות כבר ממותגים דרכו, מחר שלב הכיולים / שיפורים. כרגע רק הסאונד מ-Yes עובר דרכו, מחר אמתג את שאר ערוצי השמע גם דרכו (יש לו למצער רק כניסה אופטית אחת ושלוש קואקס, בניגוד ל-DVDO שהיה עם שתים + שתים) אז אצטרך להשיג ממיר מאופטי לקואקס אחד כי שנים מהמכשירים שלי מוציאים רק אופטי. אבל בגדול זה מתחיל להתכנס - למעט עדין הגדרות נגן המדיה הפנימיות שלו שיהיו די טרחה להגדיר עם סיפורי ה-NFS על-Vista. אבל אני מחכה לזה כדי לראות האם ממשק נגן המדיה שלו באמת נוח ובאמת שיפור התמונה בניגון סרטים מהסטורג' של המחשב יהיה משמעותי יחסית לישירות מהמחשב כמו ש-Pixel Magic טוענים.
לסיום - אני חייב להסיר את הכובע פעם נוספת לעמי מהעולם הדיגטלי. בשישי בלילה כשסוף שוף תפסתי ת'אנרגיה לדחוף את המזנון, לפרק את הציוד ולהתחיל לחבר את הקריסטליו, מצאתי את עצמי תקוע בלי מתאמי BNC ובלי מתאם DVI/HDMI שהיתי צריך בשביל הקריסטליו. עמי למרות שזה יום שישי בלילה עזר עם זה. אין מילים, פרט לתודה ולתת כבוד!
עוד רשמים שמצטברים מהקריסטליו זה שהוא לא לגמרי יציב, במהלך המשחקים התמונה "נשברה" כמה פעמים במהלך שינויי הגדרות וחייבה ריסטרטים. אבל בצפיה רגילה (אני אחרי שלוש שעות צפייה עכשיו) הכל עובד חלק. יכולתי לוותר על שני מפצלי סיגנל שהשתמשתי בהם קודם כי הקריסטליו (בניגוד ל-DVDO) מוציא output משתי יציאות ה- HDMI שלו בו-זמנית החוצה וכל הרכיבים עוברים דרכו לשתי התצוגות (מקרן + פלזמה).
עכשיו כל המקורות כבר ממותגים דרכו, מחר שלב הכיולים / שיפורים. כרגע רק הסאונד מ-Yes עובר דרכו, מחר אמתג את שאר ערוצי השמע גם דרכו (יש לו למצער רק כניסה אופטית אחת ושלוש קואקס, בניגוד ל-DVDO שהיה עם שתים + שתים) אז אצטרך להשיג ממיר מאופטי לקואקס אחד כי שנים מהמכשירים שלי מוציאים רק אופטי. אבל בגדול זה מתחיל להתכנס - למעט עדין הגדרות נגן המדיה הפנימיות שלו שיהיו די טרחה להגדיר עם סיפורי ה-NFS על-Vista. אבל אני מחכה לזה כדי לראות האם ממשק נגן המדיה שלו באמת נוח ובאמת שיפור התמונה בניגון סרטים מהסטורג' של המחשב יהיה משמעותי יחסית לישירות מהמחשב כמו ש-Pixel Magic טוענים.
לסיום - אני חייב להסיר את הכובע פעם נוספת לעמי מהעולם הדיגטלי. בשישי בלילה כשסוף שוף תפסתי ת'אנרגיה לדחוף את המזנון, לפרק את הציוד ולהתחיל לחבר את הקריסטליו, מצאתי את עצמי תקוע בלי מתאמי BNC ובלי מתאם DVI/HDMI שהיתי צריך בשביל הקריסטליו. עמי למרות שזה יום שישי בלילה עזר עם זה. אין מילים, פרט לתודה ולתת כבוד!
- MartinHSabag
- מנהל

- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל