הדברים שאתם חייבים לטיסה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בשרשור זה, תרגישו חופשי להמליץ על מוצרים שיכולים לעזור לנו להעביר את הטיסה בנעימים, אם זו סוללה טובה למחשב הנייד או לטלפון\טאבלט, כרית צוואר נוחה במיוחד, כיסוי עיניים, ערכת תרופות קטנה ועוד.
-
- קרדיט תמונה: Boeing
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 26/05/2016 12:19, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כידוע, מאז 9/11, קיים נוהל נוזלים ברוב שדה"ת בעולם האוסר לקחת בתיק היד בקבוקי נוזלים ומשחות בנפח של מעל 100 מ"ל.
ואז, מה שעשינו בד"כ זה לאטום ולעטוף את דברי הרחצה שלנו בשקיות ולהתפלל שהם לא יישפכו וינזלו בגלל לחץ האוויר הגבוה הנמצא בבטן המטוס, מה שלא תמיד מצליח וגורם לטרחה מעיקה ומיותרת כל פעם שאנחנו אורזים לנסיעה.
ניתן להזמין באיביי בשקלים בודדים בקבוקים קטנים בנפחים של עד 100 מ"ל שאותם תוכלו לקחת בתיק היד בתוך שקית שקופה, כפי שנוהל הנוזלים מאפשר כיום. אמנם זה מצריך טיפה הכנות של העברת הנוזלים מהבקבוקים המקוריים אליהם כשאורזים ליציאה, אולם בסופו של דבר זה נוח מאוד גם בטיסה, ובחזרה הביתה האריזה מהירה למדי.
ואז, מה שעשינו בד"כ זה לאטום ולעטוף את דברי הרחצה שלנו בשקיות ולהתפלל שהם לא יישפכו וינזלו בגלל לחץ האוויר הגבוה הנמצא בבטן המטוס, מה שלא תמיד מצליח וגורם לטרחה מעיקה ומיותרת כל פעם שאנחנו אורזים לנסיעה.
ניתן להזמין באיביי בשקלים בודדים בקבוקים קטנים בנפחים של עד 100 מ"ל שאותם תוכלו לקחת בתיק היד בתוך שקית שקופה, כפי שנוהל הנוזלים מאפשר כיום. אמנם זה מצריך טיפה הכנות של העברת הנוזלים מהבקבוקים המקוריים אליהם כשאורזים ליציאה, אולם בסופו של דבר זה נוח מאוד גם בטיסה, ובחזרה הביתה האריזה מהירה למדי.
-
- בקבוקים קטנים לטיסות
@pixies
·
אבל למה להתעסק בהעברת נוזלים כאשר אפשר לקנות את החומרים מראש באריזת travel ?
http://www.sephora.com/travel-size-colo ... d=14000032
·
http://www.sephora.com/travel-size-colo ... d=14000032
משה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא תמיד יש.moco כתב:@pixies
·
http://www.sephora.com/travel-size-colo ... d=14000032...
וגם אם יש, לא תמיד לוקחים על זה מחיר הוגן (ראה, למשל, את המחירים בלינק שהבאת).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·pixies כתב:לא תמיד יש.......
וגם אם יש, לא תמיד לוקחים על זה מחיר הוגן (ראה, למשל, את המחירים בלינק שהבאת)....
ברור שיקחו פרמיה על האריזה הזו. הלינק שהבאתי הוא סתם מחיפוש. אני לא משתמש במותגים היקרים הללו ובעצם גם לא ברוב התכשירים הללו. אני די מסתפק לנסיעות בציוד הבא (העט לקנה מידה):
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מנסיון - תמצאו תמיד דרך לארוז חולצה, תחתונים, גרביים וערכת רחצה בתיק שאתם לוקחים אתכם למטוס. אתם תודו לי בפעם הבאה שהמזוודה תאבד או תעוכב בשדה תעופה אחר. כמובן - לא לשכוח את ה Kindle.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נכון, גם אני תמיד לוקח בתיק היד זוג אחד של תחתונים וגרביים למקרה כזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
BOSE QC 15
הייתי דייל שנתיים, אחרי זה נשוי לדיילת חמש שנים, אין ספק שזה המוצר ששינה לי את חווית הטיסה יותר מכל דבר אחר.
הדבר השני הוא מים, שיש במטוס, אם תשתו הרבה מים הכל יהיה יותר קל, הג'ט לג, הישיבה, התפסות השרירים. במטוס 5% לחות (באילת ביום רע 15%) וזה משפיע עלינו יותר מהכל.
אם אתם מאילו שלא נרדמים, אז אכן בידור עצמי עוזר המון, אני הייתי מאילו שלא נרדמים, כולל 15 שעות לLA (גרינדלד מדהימה ביופיה ואם אתם ערים תציצו למטה, לא תצטערו) ומאז שכניתי את האוזניות האלו (שתוכננו בדיוק לזה) אני ישן כמו חתול.
הייתי דייל שנתיים, אחרי זה נשוי לדיילת חמש שנים, אין ספק שזה המוצר ששינה לי את חווית הטיסה יותר מכל דבר אחר.
הדבר השני הוא מים, שיש במטוס, אם תשתו הרבה מים הכל יהיה יותר קל, הג'ט לג, הישיבה, התפסות השרירים. במטוס 5% לחות (באילת ביום רע 15%) וזה משפיע עלינו יותר מהכל.
אם אתם מאילו שלא נרדמים, אז אכן בידור עצמי עוזר המון, אני הייתי מאילו שלא נרדמים, כולל 15 שעות לLA (גרינדלד מדהימה ביופיה ואם אתם ערים תציצו למטה, לא תצטערו) ומאז שכניתי את האוזניות האלו (שתוכננו בדיוק לזה) אני ישן כמו חתול.
-
- תמונה גרועה.. אבל עדיין.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מסכים לגמרי עם ngold7. אני טס מספר רב של פעמים בשנה, ומאז שהשקעתי בQC20 שלי - מדובר באוזניות IE ולא OE, חווית הנסיעה השתנתה לגמרי. מעבר לזה כמובן, טאבלט/קינדל או אפילו ספר כזה כמו של פעם, שעושים מעץ, חשוב מאוד. אני גם עם אוזניות, כדורי שינה, כיסוי עיניים ואלכוהול לא מסוגל להרדם במטוס, אז בידור עצמי זה הכרחי מבחינתי.
וד״א קלוד צודק לגמרי! תמיד להחזיק איזה ביגוד ספייר ל24 שעות, גם אם צריך לדחוף תחתונים לכיס...
וד״א קלוד צודק לגמרי! תמיד להחזיק איזה ביגוד ספייר ל24 שעות, גם אם צריך לדחוף תחתונים לכיס...
·mrunderhill כתב: וד״א קלוד צודק לגמרי! תמיד להחזיק איזה ביגוד ספייר ל24 שעות, גם אם צריך לדחוף תחתונים לכיס......
לא להגזים, חברה.
הדבר היחידי שחייב שיהיה צמוד אליכם חוץ מדרכון וכסף, זה תרופות, אם אתם זקוקים להן.
ואני אומר זאת כאחד שדווקא התנסה במזוודה שלא הגיעה.
קודם כל, זה אכן יכול לקרות, אבל בהסתברות נמוכה.
ביחד עם ההסתברות הנמוכה, גם הנזק הוא זניח. ברוב המלונות יתנו אם רק תבקשו ערכה עם מברשת שיניים ומשחה. בגדים חלופיים לרוב קל לקנות מייד (ואגב, זה על חשבון חברת התעופה). נכון, יכול להיות שאתם נוחתים במקום ובשעה שזה לא מתאפשר אז אבוי, תצטרכו לא להחליף יום אחד תחתונים. אתם בטוח לוקחים על עצמכם סיכונים כבדים יותר כל יום.
ההמלצה הנ"ל היא מה שאני קורא טענה של סוכני ביטוח - לצייר את הנזק המוגבל והבלתי סביר כאילו זה בטוח מתרחש מחר בבוקר (בתוספת המפחידה - "כדי שתוכלו לישון בשקט"
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@moco המקרה שלי היה מאוד רחוק מלהיות הגזמה. טיסה מארה"ב לפריז שהתעכבה בשל סופת אבק גרמה לי לשהות 10 שעות בשארל דה גול באולם הנוסעים במעבר. בחלק מהעיכוב בארה"ב המטוס שהה על המסלול בתור להמראה, סגר מנועים והפך לסאונה כך שנחתתי לאחר כמעט 16 שעות, מסריח ודביק. אילו יישמתי אז מה שאני ממליץ היום אני מבטיח לך שאותה חוויה דוחה הייתה הופכת לנסבלת יותר.
ההסתברות לכך רחוקה מלהיות נמוכה. משום מה כל הטיסות האחרונות שלי מארה"ב חזרה התעכבו ובחלק וגרמו לפספוס טיסת המשך. השיא היה דווקא עם אל על שבה טיסה נאלצה להתעכב ל 48 שעות עקב תקלה שנגררה לשבת, שבה כידוע אל על לא טסים. שם דווקא החזירו לנו את המזוודות - אבל היו לא מעט פעמים שבהן זכיתי להכיר אולמות נוסעים במעבר במשך יותר שעות ממה שציפיתי.
ההסתברות לכך רחוקה מלהיות נמוכה. משום מה כל הטיסות האחרונות שלי מארה"ב חזרה התעכבו ובחלק וגרמו לפספוס טיסת המשך. השיא היה דווקא עם אל על שבה טיסה נאלצה להתעכב ל 48 שעות עקב תקלה שנגררה לשבת, שבה כידוע אל על לא טסים. שם דווקא החזירו לנו את המזוודות - אבל היו לא מעט פעמים שבהן זכיתי להכיר אולמות נוסעים במעבר במשך יותר שעות ממה שציפיתי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זו בדיוק ההגדרה להרפתקאה: אוסף חוייות נוראיות שמשום מה יצאת מהן בחיים וזכית לספר עליהן לאחרים.