תכנון תשתית בית חכם לבית בבנייה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ya1011 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם
אני כרגע בתהליך של בניית בית ,אני בהתלבטות אם כדאי להשקיע בבית חכם כמו כן ברור לי שתקציבית לא אוכל לממן מיד בית חכם מלא,לכן אשמח לקבל המלצות לגבי תכנון נכון והכנה של תשתית לבית חכם ,
ומה סדר גודל עלות הכמת התשתיות בית שתי קומות.

תודה מראש

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

תשובה מקוצרת...
אם אתה הולך לכיוון האלחוטי אז הייתי ממליץ הכנה חמשלית לכל תריס (מנוע אפשר להרכיב אחר כך). בנוסף הייתי מבקש מהקבלן לעשות את כל החורים של השקעים בעומק כפול כדי שבעתיד אפשר יהיה להוסיף מודולים של שליטה מאחורי השקע עצמו.

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

וואי, דנו בנושא הזה בפורום הרבה פעמים, תקרא קצת אחורה יש הרבה דיונים דומים, אבל לעשות את זה פשוט בוא תענה על שני פרמטרים חשובים :
  • טווח עלויות שאתה מוכן להשקיע
  • האם אתה רוצה חברה שתעשה את זה Cost 2 Cost או אתה רוצה ויש לך יכולת להתעסק בזה בעצמך
בהתאם לתשובות לשתי השאלות למעלה, נוכל להתקדם

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כיום יש מגוון רחב של פתרונות ואינך חייב להכין כמעט כלום על מנת להתקין מערכות חשמל חכם ובית חכם בביתך.

אתה תמיד יכול להרכיב עוד מודולים בהתאם לצורך ולסנכרן אותם עם כל המערכת.

עלות משתנה בהתאם לדרישה וצורך. תמיד עדיף לראות את התוכנית ולהכין מפרט טכני ועל בסיס זה ניתן לקבל הצעת מחיר
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

yoelcohen1313
טרול
טרול
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

היי לגבי השאלה שלך אני הייתי באותו מצב לא ידעתי איך להתחיל או לבנות תשתית לבית אז חפשתי מתמחים שימליצו לי ומאוד היה לי קשה למצוא כל חברה יש לה את הדברים שהיא חזקה בהם בבית חכם בסוף יצא לי ללכת לפגישת יעוץ עם חברת topav1 שהמליצו לי על דברים שכדי לעשות ולא לעשות עד לשלב של סיום הבית אתה מוזמן להיכנס לראות topav1 ואם יש עוד שאלות אתה יכול להתייעץ איתי איתי בפרטי

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #6 

טיפ קטן:
אם אתה בונה על שליטה מהטלפון שלך, לפני שאתה בוחר מערכת תסתכל בתגובות של האנשים על האפליקציה... לפעמים זה גם נותן קצת מידע על המוצר.
עפ"י מה שהבנתי החברה ש- @yoelcohen1313 מדבר עליה זה האפליקציה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... eapp&hl=en
וזה נראה מערכת סגורה...

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”