עזרה| חדר מגורים/קולנוע
-
AmielYosipov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: Amiel Yosipov
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אהלן אני חדש בפורום ובתחום בכלל.
יש ברשותי חדר שינה שיש בו מערכת קולנוע - onkyo, ממיר של יס, סוני 4, טלוויזיה, מזגן, פס לדים רצפתיים ותאורה רגילה.
אני מעוניין להפוך את החדר לחכם ובלחיצת כפתור יקרו כל מיני תרחישים.
לדוגמא: לחיצת כפתור תדליק את הטיוי את המזגן את הרסיבר ואת אחד ממקורות הוידאו תסגור את הווילון החשמלי (צריך לרכוש אשמח להצעות) תכבה את תאורת החדר הרגילה ותדליק את פס הלדים הרצפתיים.
אין לי מושג כיצד להתחיל ניסיתי לקרוא המון בפורום לא הבנתי כל כך אני אדם טכני אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אקלוט מהר אשמח לכל עזרה אפשרית.
תודה ויום טוב.
יש ברשותי חדר שינה שיש בו מערכת קולנוע - onkyo, ממיר של יס, סוני 4, טלוויזיה, מזגן, פס לדים רצפתיים ותאורה רגילה.
אני מעוניין להפוך את החדר לחכם ובלחיצת כפתור יקרו כל מיני תרחישים.
לדוגמא: לחיצת כפתור תדליק את הטיוי את המזגן את הרסיבר ואת אחד ממקורות הוידאו תסגור את הווילון החשמלי (צריך לרכוש אשמח להצעות) תכבה את תאורת החדר הרגילה ותדליק את פס הלדים הרצפתיים.
אין לי מושג כיצד להתחיל ניסיתי לקרוא המון בפורום לא הבנתי כל כך אני אדם טכני אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אקלוט מהר אשמח לכל עזרה אפשרית.
תודה ויום טוב.
@AmielYosipov
ברוך הבא,
אתה מעוניין במערכת רק לחדר הספציפי או בהמשך להרחיב גם לשאר הבית?
אתה מעוניין בשליטה מרחוק או רק שליטה מקומית ע"י לחיצה על כפתור פיזי?
בהנחה ומדובר רק על החדר הספציפי הזה, את רוב הדברים שתיארת אפשר לעשות די בקלות ובזול בשילוב של harmony hub/extander ונורות חכמות דוגמת philips hue.
ברוך הבא,
אתה מעוניין במערכת רק לחדר הספציפי או בהמשך להרחיב גם לשאר הבית?
אתה מעוניין בשליטה מרחוק או רק שליטה מקומית ע"י לחיצה על כפתור פיזי?
בהנחה ומדובר רק על החדר הספציפי הזה, את רוב הדברים שתיארת אפשר לעשות די בקלות ובזול בשילוב של harmony hub/extander ונורות חכמות דוגמת philips hue.
-
AmielYosipov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: Amiel Yosipov
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה לעונים.
כמובן שברצוני להשקיע כמה שפחות כסף ולעשות את זה בדרך הקלה ביותר אשמח לדוגמאות
כמובן שברצוני להשקיע כמה שפחות כסף ולעשות את זה בדרך הקלה ביותר אשמח לדוגמאות