חוות דעת על MOBILE EYE
מנסיון של מספר ימים בנסיעות שונות - בעיקר מחוץ לעיר . (ואני בטוח שיש כאן לא מעט עם המערכת בעלי נסיון גדול בהרבה..)
אני יכול להעיד שבהתחלה זה די מעצב - כל הציפצופים שלא תמיד ממש נחוצים - אבל בהחלט יש בזה משהו... אני מניח שאם מתרגלים לזה (ונוהגים בצורה זהירה ובטוחה..) זה יכול להיות כלי עזר יעיל לנהיגה בטוחה...
אני מניח שזה די תלוי בנהג (ומידת ההתרגלות שלו למערכת..)
אני אישית בסופו של דבר לא התקנתי ברכב הפרטי , אולי בפעם הבאה שנחליף...
אני יכול להעיד שבהתחלה זה די מעצב - כל הציפצופים שלא תמיד ממש נחוצים - אבל בהחלט יש בזה משהו... אני מניח שאם מתרגלים לזה (ונוהגים בצורה זהירה ובטוחה..) זה יכול להיות כלי עזר יעיל לנהיגה בטוחה...
אני מניח שזה די תלוי בנהג (ומידת ההתרגלות שלו למערכת..)
אני אישית בסופו של דבר לא התקנתי ברכב הפרטי , אולי בפעם הבאה שנחליף...
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
המוצר הותקן על קיה סורנטו במעמד הרכישה ואני לא יודע לומר במדויק באיזה דגם מדובר לפני כ-3.5 שנים
אתה צודק,אני לא משתגע על המוצר ובהנחה שאתה מתעניין מה קורה סביבך בזמן נהיגה הוא די מבלבל את המוח שלא לצורך
אתה צודק,אני לא משתגע על המוצר ובהנחה שאתה מתעניין מה קורה סביבך בזמן נהיגה הוא די מבלבל את המוח שלא לצורך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לי יש אותו ברנו קליאו כשנה וחצי. אמנם לפעמים הוא באמת "מבלבל את המוח", אבל לדעתי מדובר במוצר מצויין שתורם מאוד לבטיחות הנסיעה, מחנך אותך לשמור מרחק, מזהיר אותך כשאתה מתקרב מאוד לרכב (למשל, אם פתאום יש האטה בתנועה ואתה לא שם לב), מצפצף כשאתה סוטה מהנתיב בלי לאותת (טוב, למשל, למצב בו אתה לא מרוכז או חלילה נרדם ואז סוטה מהנתיב), מזהיר מפני הולכי רגל וכו.
בסה"כ אני ממליץ על המוצר.
אבל החלום האמיתי שלי הוא טסלה עם נהג אוטומטי. הנה סרטון בו רואים נהג שישן בפקק במצב הזה:
בסה"כ אני ממליץ על המוצר.
אבל החלום האמיתי שלי הוא טסלה עם נהג אוטומטי. הנה סרטון בו רואים נהג שישן בפקק במצב הזה:
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אצלי הוא מותקן כהר כמה שנים. לדעתי מוצר חשוב מאוד.
במיוחד הזיהוי של הפרשי המהירות בינך לבין הרכב שמלפניך. לפעמים העין לא מספיקה לקלוט האטה משמעותית והמכשיר נותן אינדיקציה טובה.
עזר לי כבר כמה פעמים.
לא מסתמך עליו אבל טוב שהוא שם.
במיוחד הזיהוי של הפרשי המהירות בינך לבין הרכב שמלפניך. לפעמים העין לא מספיקה לקלוט האטה משמעותית והמכשיר נותן אינדיקציה טובה.
עזר לי כבר כמה פעמים.
לא מסתמך עליו אבל טוב שהוא שם.
מוצר מיותר ומעצבן שלא שווה כלום!
מה שהוא עושה זה בעיקר לצפצף ולטרטר במוח ומפריע לריכוז בנהיגה במקום לתרום.
מומלץ לרכוש רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית, התראת סטייה מנתיב וכו׳ ולא להסתמך ולהסתפק באיזו צפצפה בגרוש וחצי שבעיקר מעצבנת ועושה מיגרנה...
מומלץ לרכוש רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית, התראת סטייה מנתיב וכו׳ ולא להסתמך ולהסתפק באיזו צפצפה בגרוש וחצי שבעיקר מעצבנת ועושה מיגרנה...
·אין אלטרנטיבה יותר טובה?acc4 כתב:מוצר מיותר ומעצבן שלא שווה כלום!
מומלץ לרכוש רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית, התראת סטייה מנתיב וכו׳ ולא להסתמך ולהסתפק באיזו צפצפה בגרוש וחצי שבעיקר מעצבנת ועושה מיגרנה......
מוצר אחר?
תודה
·בעוד שאני מסכים זה מוצר מעצבן, לא מדובר על צפצפה בגרוש וחצי.acc4 כתב:מוצר מיותר ומעצבן שלא שווה כלום!
מומלץ לרכוש רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית, התראת סטייה מנתיב וכו׳ ולא להסתמך ולהסתפק באיזו צפצפה בגרוש וחצי שבעיקר מעצבנת ועושה מיגרנה......
למעשה חלק גדול מהמערכות האינטגרליות שציינת מבוססות על מוביל איי.
זה מוצר שבלוגיקה שלו הושקעו מאות שנות אדם, כנראה הרבה יותר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שניר11 אמר. מדובר במכשיר מאוד מתוחכם העושה צילום ועיבוד תמונה מהמתקדמים שיש.
אגב, אם נוהגים בכביש בזהירות ובאדיבות הוא כמעט ולא מצפצף (למעט אם מישהו חותך אותך כמובן ואז המוביל איי "נבהל", ובצדק). ועל זה נאמר, דרשני...
אגב, אם נוהגים בכביש בזהירות ובאדיבות הוא כמעט ולא מצפצף (למעט אם מישהו חותך אותך כמובן ואז המוביל איי "נבהל", ובצדק). ועל זה נאמר, דרשני...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני קיבלתי אותו מובנה "בחינם" ברכישת אוטו חדש.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מוצר חובה! הוא עוד "עיניים" על הכביש,
כמו כל טכנולוגיה הוא לא מושלם וחף מבעיות
אבל בהחלט הציל אותי כמה פעמים מבלימות חירום, ועוד כל מני מריעין
שווה כל אגורה, ובמשך הזמן אתה לומד לחיות איתו ועם הרעשים והצלצולים שלו בשלום.
כמו כל טכנולוגיה הוא לא מושלם וחף מבעיות
אבל בהחלט הציל אותי כמה פעמים מבלימות חירום, ועוד כל מני מריעין
שווה כל אגורה, ובמשך הזמן אתה לומד לחיות איתו ועם הרעשים והצלצולים שלו בשלום.