חשמל סטטי
-
pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
היי לכולם
סובל מחשמל סטטי באוזניות, אני משתמש בשני זוגות של אוזניות סגורות ושני ברווזים שונים ועדיין סובל מזה.
זה ברמה שאני חייב להאריק עם היד את האוזניות כל פעם לפני שאני מרכיב אותן, בIN EAR זה קצת פחות גרוע.
זה גם מקפיץ לי לחלוטין את חיבורי המסך של המחשב.
זה רק אני או שעוד מישהו חווה בעיות דומות? מה עושים עם הדבר הזה?
סובל מחשמל סטטי באוזניות, אני משתמש בשני זוגות של אוזניות סגורות ושני ברווזים שונים ועדיין סובל מזה.
זה ברמה שאני חייב להאריק עם היד את האוזניות כל פעם לפני שאני מרכיב אותן, בIN EAR זה קצת פחות גרוע.
זה גם מקפיץ לי לחלוטין את חיבורי המסך של המחשב.
זה רק אני או שעוד מישהו חווה בעיות דומות? מה עושים עם הדבר הזה?
·אולי אתה חושב שהוא לא סיני, אבל הוא בעצם כן היה סיני ?pup26 כתב:כן אבל גם במגבר לא סיני היה לי את זה. שתי זוגות שונים של אוזניות (לא סיניות)...
ואיך אפשר לעבור ממגבר שהוא לא סיני למגבר סיני ?
גם לי היה את הסיפור הזה עם חשמל סטטי.. כל מיני מגברי DIY בשילוב עם DAC שמחובר ללפטופ...
חיברתי MOJO , הכל הסתדר.
-
pup26
-
- חבר ותיק

טוב זה קצת גדול עליי במחיר.
בכל מקרה לענייננו, הברווז שלי מחובר במתח ישירות לשנאי לחשמל, השנאי הזה לא מוארק (לתקע יש שני פינים), אולי זאת הבעיה.
אני אנסה לעבור בינתיים לברווז הישן (UDAC) שמקבל את המתח ישירות מהמחשב בUSB לראות מה הולך.
בכל מקרה לענייננו, הברווז שלי מחובר במתח ישירות לשנאי לחשמל, השנאי הזה לא מוארק (לתקע יש שני פינים), אולי זאת הבעיה.
אני אנסה לעבור בינתיים לברווז הישן (UDAC) שמקבל את המתח ישירות מהמחשב בUSB לראות מה הולך.
היה לי פעם מגבר סיני שכנראה העתק של איזה מגבר אחר...
אבל הייתי המום עד כמה סאונד של מגבר ב 70$, יכול להיות מהנה.
Sense V1 Mosfet Class A
כנראה הכל עושים שם במפעל אחד. אבל כאשר הם מוכרים במחיר סביר ביותר , מגיעה להם שפו.
אבל הייתי המום עד כמה סאונד של מגבר ב 70$, יכול להיות מהנה.
Sense V1 Mosfet Class A
כנראה הכל עושים שם במפעל אחד. אבל כאשר הם מוכרים במחיר סביר ביותר , מגיעה להם שפו.
-
pup26
-
- חבר ותיק

יש מצב שאתה צודק. אבל איך יודעים מה טוב ומה לא? רק ניסוי וטעייה? זה לא פשוט, לא מבחינת זמן ולא מבחינה תקציבית.
את האוזניות הלא מפונקות שלי המגבר מניע היטב, אולי מגבר טוב יותר היה מניע יותר טוב, אין לי שמץ לא בדקתי
את האוזניות הלא מפונקות שלי המגבר מניע היטב, אולי מגבר טוב יותר היה מניע יותר טוב, אין לי שמץ לא בדקתי
המגבר שדיברתי עליו , מכרתי לחבר ב 300 שח, (הוא הציאה)
החבר בעצמו בונה מגברי מנורות (אחד בשנה בערך) ומאזין למוזיקה קלאסית עם AUDIO-TECHNICA הרבה יותר פשוטות משלך.
הוא אומר שהוא טוב מאוד, אחרי ששמע. בשיבילי זה מספיק כהוכחה נוספת לטענה שלי
יש להם יציאות טובות לפעמים, כאלה שעוברים מתחת לרדאר של הד הפורומים.
כך ש אחד מ XDUOO, בטוח יגיע עלי מתישהו...
נ.ב.: טוב שהזכרת לי, מזמן לא דיברתי איתו...
החבר בעצמו בונה מגברי מנורות (אחד בשנה בערך) ומאזין למוזיקה קלאסית עם AUDIO-TECHNICA הרבה יותר פשוטות משלך.
הוא אומר שהוא טוב מאוד, אחרי ששמע. בשיבילי זה מספיק כהוכחה נוספת לטענה שלי
יש להם יציאות טובות לפעמים, כאלה שעוברים מתחת לרדאר של הד הפורומים.
כך ש אחד מ XDUOO, בטוח יגיע עלי מתישהו...
נ.ב.: טוב שהזכרת לי, מזמן לא דיברתי איתו...