ערוץ 20 דורש להוריד את ערוץ 33 או את ערוץ הכנסת ממערך עידן+ ולעלות במקומם
http://www.themarker.com/advertising/1.2952328
אין גבול לבושה!
מצד שני, יש מקום להלעאת ערוץ 20 במקום האפיק האנמי "Idan+ Test2" - אם אין מקום, יש להסיר את הערוץ הזה בכל מקרה.
נשאלת השאלה: אם וכאשר יפתח המרבב שמרבית הצופים לא יוכלו לצפות בו (כי הממיר הקיים שלהם אינו בטכנולוגית DVB-T2), האם ערוץ 20 יעלה במתכונת HD? האם המדינה תנצל את ההזדמנות (שכן היא כבר תשלם על הפעלת המרבב..) ותקרא לערוצים 9, 24 והלא-TV לעלות יחד על המרבב החדש?
האם יבוא לציון גואל?
אין גבול לבושה!
מצד שני, יש מקום להלעאת ערוץ 20 במקום האפיק האנמי "Idan+ Test2" - אם אין מקום, יש להסיר את הערוץ הזה בכל מקרה.
נשאלת השאלה: אם וכאשר יפתח המרבב שמרבית הצופים לא יוכלו לצפות בו (כי הממיר הקיים שלהם אינו בטכנולוגית DVB-T2), האם ערוץ 20 יעלה במתכונת HD? האם המדינה תנצל את ההזדמנות (שכן היא כבר תשלם על הפעלת המרבב..) ותקרא לערוצים 9, 24 והלא-TV לעלות יחד על המרבב החדש?
האם יבוא לציון גואל?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·ושפת הסימנים...מספיקלי כתב:בתנאי שערוץ 20 יעלה עם תרגום לערבית...
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@i_zik
·
למה אין גבול לבושה?
כל הערוצים הייעודיים אמורים לעלות לעידן פלוס בסופו של יום
כרגע, אחוז הצפייה של ערוץ 33, הכנסת וחינוכית ביחד מהווים 0.7% צפייה בשעות הפריים טיים
למה לא להחליף את אחד מהם בערוץ עם פוטנציאל צפייה?
·
למה אין גבול לבושה?
כרגע, אחוז הצפייה של ערוץ 33, הכנסת וחינוכית ביחד מהווים 0.7% צפייה בשעות הפריים טיים
למה לא להחליף את אחד מהם בערוץ עם פוטנציאל צפייה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ה-Idan+ Test2 הוא לא באמת ערוץ, זה רק משהו שמופיע ברשימת הערוצים אבל לא מוקצה לו שום רוחב-פס. ב-MUX הנוכחי אין רוחב-פס לשום ערוץ נוסף.i_zik כתב:http://www.themarker.com/advertising/1.2952328
אין גבול לבושה!
האם יבוא לציון גואל?...
לא נראה לי שערוץ 20 יעלה ב-HD כי התשלום עליו כפול, אלא אם משום מה רוב האנשים בארץ כל-כך רוצים HD שהם יעדיפו לצפות בערוץ 20 מערוצים אחרים - בכל מקרה השיקול הוא כלכלי.
כרגע לא רוקה סיכוי שערוצים 9,24 והלא יעלו בעתיד הנראה לעין, ולו בגלל שרוב האוכלוסיה עדיין מנויה להוט ויס.
כי ערוצים 1,33 החינוכית והכנסת ממומנים מכספי מיסים ואם אני זוכר נכון כבר היה על זה בג"ץ. אסור להגיע למצב שאתה משלם על ערוץ ולא יכול לצפות בו בלי לשלם גם לגוף פרטי.סהרגבריאלי כתב:@i_zik
·
למה אין גבול לבושה?
למה לא להחליף את אחד מהם בערוץ עם פוטנציאל צפייה?...
כמו שהיה רשום בכתבה, אין רוחב-פס ב-MUX הנוכחי. יש כבר ציוד ל-MUX חדש אבל העלאה שלו עולה הרבה כסף לתפעול חודשי, שכרגע אף ערוץ חוץ מערוץ 20 לא מוכן לשלם.avigdork כתב:למה להחליף ולא להוסיף עוד כמה ערוצים?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני לא חושב שאנחנו באמת צריכים להתעסק בלמי מגיע הקרדיט.avier כתב:אני פירסמתי את זה אתמול
http://www.hometheater.co.il/vp2449713#2449713...
·NegativeIQ כתב:אני לא חושב שאנחנו באמת צריכים להתעסק בלמי מגיע הקרדיט..........
העניין הוא שיש פה נושא כפול