המלצה לטלויזיה לסלון גדול כ 5 מטר, מקסימום 65" עד 10K

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
blizzard20 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום
אמ;לק: טלויזיה שהיא 55"-65" בתקציב של עד 10K לצפיה בתכני 4K, FULL HD, צפיה בספורט וקונסולה.
בפרוטרוט:
אני מחפש טלויזיה לסלון די גדול- כ 5 / 5.5 מטר, אבל התקציב הוא עד 10K (אפשר גם פחות כמובן אם יש טלויזיה שתענה על התנאים). אני לא רוצה מעל 65" כי זו דירה שכורה ואולי בעתיד הסלון יהיה קטן יותר ואני לא מעוניין בטלויזיה בומבסטית מדי. אני כרגע עם SONY 37" ואפילו איתה אני מסתדר מ 5 מטר.. אז אני מניח ש 60" או 65" יעשו את העבודה (גם 55" יהווה שיפור אני מניח).
אני שוקל בעתיד לחבר קונסולה, אז נושא הלאגים חשוב לי שיהיה נמוך כמידת האפשר, כמו כן אני מעוניין ב4K כדי לא לפגר מאחור מבחינה טכנולוגית (לא אקנה טלויזיה חדשה שוב בשנים הקרובות ואני מניח שבקרוב מאוד תכני ה 4K ייכנסו לערוצי היס גם ויהיו נפוצים יותר).
אני גם רואה הרבה ספורט, אז אם יש דגם שהוא בעייתי מבחינה "מריחות"- עדיף שלא.
תודה מראש

blizzard20 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

ובכל זאת..?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

אמ:לק - לגודל כזה עם תקציב כזה לדעתי הטלויזיה בוחרת בך ולא אתה בוחר את הטלויזיה.
וביותר מפורט - אין לך יותר מידי אופציות. אתה רוצה את הכל מהכל והתקציב שלך חנוק מידי. זה לא שיש לי המלצה בשבילך, פשוט מנסה אולי להסביר למה אתה לא מקבל תגובות.
ושוב מתנצל, אין לי המלצה בשבילך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

blizzard20 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה על התגובה
כמובן שמבחינתי אם יש טלויזיה שעונה על כל הצרכים הנ"ל אז היא עדיפה, אבל אם לא אז אשמח לשמוע גם על טלויזיות אחרות שבהם אם אני מתפשר על X או על Y אני עדיין מקבל את כל שאר האופציות. (בהנחה ש X ו Y זה לא המחיר של הטלויזיה כי זה משהו שאני פחות גמיש בו)

eliz2234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

בשעה טובה ובשעה הייעודה כלפני שעה הגיע
LG 65 UF 680Y 4K
נראה מצויין
צריך רק כבל 4K HDMI
בהצלחה לך

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

אין כזה דבר כבל 4K HDMI. או כבל HDMI 2.0 או כל שטות אחרת בסגנון שמנסים למכור לאנשים שלא מבינים.

לפותח הדיון,
זה מאד קריטי להחליט בעצמך מהן הפשרות שאתה עושה. בטוח שיהיו פשרות לצרכים שלך ולתקציב שלך.
למשל, אם אתה הולך על מסך 55 אינץ' אז פתאום יש לך המון אפשרויות למסכים מעולים בתקציב הזה, אבל הבעיה היא שזה יהיה לדעתי קטן מידי. אין לי מושג איך הסתדרת עד עכשיו עם 37 אינץ' למרחק כזה. אני עם 55 אינץ' ל- 2.7 מטר וזה לא מספיק גדול עבורי. אתה בטוח במאה אחוז לגבי המרחק של 5 מטר?

עריכה,
ואתה יודע מה, אני חוזר בי, אני חושב שטעיתי והגזמתי קצת. כשאני מסתכל שוב על סדר גודל של מחירים אז המצב לא כזה גרוע כמו שחשבתי. הרבה זמן לא יצא לי לבדוק תמחור של מסכי 65 אינץ', אז זה נראה על פניו שטעיתי. חכה לעוד תגובות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”