זקוק להמלצה : רכזת Switch עם לפחות 12 יציאות
שלום חברים
אני לפני שיפוץ הבית ואחד הדברים העיקריים שמטרידים אותי זה נושא נקודות הרשת בבית.
לאחר בדיקה שעשיתי אני חושב שאני אזדקק לפחות ל2 נקודות רשת בכל חדר מעבר לאזור המולטימדיה שבו אני זקוק ליותר מה שאומר שאני זקוק לSwitch עם לפחות 12 יציאות .
1. אשמח לדעת איזה Switch כדאי לי לקנות , כזה עם מספיק יציאות וכמובן שיספק את המהירות הגבוהה ביותר?
2. איזה סוג כבל אני צריך להעביר בבית שוב על מנת לקבל את המהירות המקסימלית בכל הנקודות? האם Cat6 ייתן את המענה הנדרש ? לא רוצה עכשיו להשקיע המון כסף בשביל משהו שבסופו של בהיבט עלות תועלת לא ייתן מענה נדרש.
3. הSwitch יתחבר לAirport Time Capsule של אפל שבה יש לי כבר איזה 3 יציאות.
4. אשמח לעוד המלצות או טיפים בנושא.
5. האם כדאי לי לקנות את הכבל ואת הSwitch בחו״ל באחד האתרים ולהזמין לארץ? האם זה יהיה לי יותר זול?
תודה רבה חברים
אני לפני שיפוץ הבית ואחד הדברים העיקריים שמטרידים אותי זה נושא נקודות הרשת בבית.
לאחר בדיקה שעשיתי אני חושב שאני אזדקק לפחות ל2 נקודות רשת בכל חדר מעבר לאזור המולטימדיה שבו אני זקוק ליותר מה שאומר שאני זקוק לSwitch עם לפחות 12 יציאות .
1. אשמח לדעת איזה Switch כדאי לי לקנות , כזה עם מספיק יציאות וכמובן שיספק את המהירות הגבוהה ביותר?
2. איזה סוג כבל אני צריך להעביר בבית שוב על מנת לקבל את המהירות המקסימלית בכל הנקודות? האם Cat6 ייתן את המענה הנדרש ? לא רוצה עכשיו להשקיע המון כסף בשביל משהו שבסופו של בהיבט עלות תועלת לא ייתן מענה נדרש.
3. הSwitch יתחבר לAirport Time Capsule של אפל שבה יש לי כבר איזה 3 יציאות.
4. אשמח לעוד המלצות או טיפים בנושא.
5. האם כדאי לי לקנות את הכבל ואת הSwitch בחו״ל באחד האתרים ולהזמין לארץ? האם זה יהיה לי יותר זול?
תודה רבה חברים
CAT6-6A לא פחות אל תשכח שלרוב תשתית מעבירים פעם אחת
סוויטשים יש מגוון רחב .הכל בהתאם לשימוש והכיס כמובן
קח סוויטש של 1000
וכל השאר זה לשיקולך
יש סוויטשים מנוהלים .שעוזרים בניהול תעבורת הרשת בבית
סוויטשים יש מגוון רחב .הכל בהתאם לשימוש והכיס כמובן
קח סוויטש של 1000
וכל השאר זה לשיקולך
יש סוויטשים מנוהלים .שעוזרים בניהול תעבורת הרשת בבית
ALON PCFIX
תשתיות תקשורת