repeater מומלץ
אהלן,
יש לי בעיית קליטה באחד החדרים בבית. ראוטר d-link. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על reapter טוב, אמין ולא יקר מדי.
שאלה נוספת: אם לא מחברים את ה-repeater למחשב ה'בעייתי' עם כבל, הקליטה תהיה משמעותית פחות טובה (בהנחה שהמחשב קרוב לנקודה המיועדת של ה-repeater)?
תודה מראש!
יש לי בעיית קליטה באחד החדרים בבית. ראוטר d-link. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על reapter טוב, אמין ולא יקר מדי.
שאלה נוספת: אם לא מחברים את ה-repeater למחשב ה'בעייתי' עם כבל, הקליטה תהיה משמעותית פחות טובה (בהנחה שהמחשב קרוב לנקודה המיועדת של ה-repeater)?
תודה מראש!
http://ksp.co.il/?select=.263..264.&lis ... maxprice=0
הכי טוב למצוא דרך להעביר כבל למחשב השני
או למקום קרוב כמה שאפשר ואז לחבר את המכשיר כאקסס פוינט
אבל המכשיר יודע חהיות גם רפיטר
הכי טוב למצוא דרך להעביר כבל למחשב השני
או למקום קרוב כמה שאפשר ואז לחבר את המכשיר כאקסס פוינט
אבל המכשיר יודע חהיות גם רפיטר
ALON PCFIX
תשתיות תקשורת
0522685204
תשתיות תקשורת
0522685204
xiaomi mini wifi router
אני משתמש בכזה:
Xiaomi-Original-AC-Mi-WiFi-Router-Dual-Band-2-4-5GHz-1167Mbps-Intelligent-Wireless-Mini
יש לי כבר שניים כאלו בבית ואני בדיוק לפני הזמנה של שניים נוספים. הם זולים (פחות ממאה שקלים כל אחד).
היתרון שלהם הוא שאני מתקין עליהם OpenWRT כך שהם יכולים לשמש כ AP או כ repeater בקלות עם המון אפשרויות נוספות.
החסרון של המכשיר מבחינתי הוא מהירות 100 בחיבור הקווי.
Xiaomi-Original-AC-Mi-WiFi-Router-Dual-Band-2-4-5GHz-1167Mbps-Intelligent-Wireless-Mini
יש לי כבר שניים כאלו בבית ואני בדיוק לפני הזמנה של שניים נוספים. הם זולים (פחות ממאה שקלים כל אחד).
היתרון שלהם הוא שאני מתקין עליהם OpenWRT כך שהם יכולים לשמש כ AP או כ repeater בקלות עם המון אפשרויות נוספות.
החסרון של המכשיר מבחינתי הוא מהירות 100 בחיבור הקווי.
Re: xiaomi mini wifi router
@MorHimi
·
תודה על העזרה רק כמה שאלות נוספות:
אשמח אם תוכל להסביר לי מה זה OpenWRT ואיך מתקינים את זה על המכשיר?
ואם יש לי בבית 100 מ״ב גלישה המכשיר הזה יספיק?
בנוסף האם הוא עובד כrepeater טוב גם ללא חיבור שלו עם המחשב בכבל (חיבור בwifi)?
·
תודה על העזרה רק כמה שאלות נוספות:
אשמח אם תוכל להסביר לי מה זה OpenWRT ואיך מתקינים את זה על המכשיר?
ואם יש לי בבית 100 מ״ב גלישה המכשיר הזה יספיק?
בנוסף האם הוא עובד כrepeater טוב גם ללא חיבור שלו עם המחשב בכבל (חיבור בwifi)?
Re: xiaomi mini wifi router
@gonik
·
אני לא מומחה גדול ל OpenWRT, זו ההתנסות הראשונה שלי עם המערכת הפעלה הזו אבל בגדול זו הפצת לינוקס עבור סביבת embeded עם תמיכה מצויינת בכל מה שקשור ל routing ו networking באופן כללי. הייתי אומר שהיא מיועדת עבור ראוטרים בעיקר.
ההתקנה היא מאוד פשוטה משום שיש סוג של פריצה לקושחה המקורית שגם היא מבוססת על גרסה ישנה של OpenWRT.
ההסברים כאן - https://wiki.openwrt.org/toh/xiaomi/mini
אני לא יכול להמליץ לגבי תפקודו כרפיטר משום שאצלי הוא מתפקד כ AP שמחובר ע"י כבל רשת לראוטר הראשי שלי אבל אני חושב שאין קושחה לראוטרים טובה יותר מזו כך שאני מאמין שהוא יתפקד בסדר. יש עליהם מידי פעם מבצעים כך שאפשר למצוא אותם בפחות מ 90 ש"ח עד הבית.
·
אני לא מומחה גדול ל OpenWRT, זו ההתנסות הראשונה שלי עם המערכת הפעלה הזו אבל בגדול זו הפצת לינוקס עבור סביבת embeded עם תמיכה מצויינת בכל מה שקשור ל routing ו networking באופן כללי. הייתי אומר שהיא מיועדת עבור ראוטרים בעיקר.
ההתקנה היא מאוד פשוטה משום שיש סוג של פריצה לקושחה המקורית שגם היא מבוססת על גרסה ישנה של OpenWRT.
ההסברים כאן - https://wiki.openwrt.org/toh/xiaomi/mini
אני לא יכול להמליץ לגבי תפקודו כרפיטר משום שאצלי הוא מתפקד כ AP שמחובר ע"י כבל רשת לראוטר הראשי שלי אבל אני חושב שאין קושחה לראוטרים טובה יותר מזו כך שאני מאמין שהוא יתפקד בסדר. יש עליהם מידי פעם מבצעים כך שאפשר למצוא אותם בפחות מ 90 ש"ח עד הבית.