שליטה על טלויזיה באמצעות עינית RF , בית חכם
שלום לכם,
ברשותי מערכת בית חכם ועיניית RF.
העיינית יודעת "ללמוד " שלטים.
הבעיה שלי היא שכפתור הסגירה/פתיחה בטלויזיה הוא אותו כפתור וגם לימוד העיינית לא מאפשר לי בודאות לדעת אן אני סוגר את הטלויזיה או פותח.
טלוויזיית SMART TV שך סמסומג.
יש למישהו רעיון / פתרון ?
תודה
תומר
ברשותי מערכת בית חכם ועיניית RF.
העיינית יודעת "ללמוד " שלטים.
הבעיה שלי היא שכפתור הסגירה/פתיחה בטלויזיה הוא אותו כפתור וגם לימוד העיינית לא מאפשר לי בודאות לדעת אן אני סוגר את הטלויזיה או פותח.
טלוויזיית SMART TV שך סמסומג.
יש למישהו רעיון / פתרון ?
תודה
תומר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
RF זו לא עינית... RF זהו תדר רדיו...
אם יש לך שלט שהוא משדר אות RF אל הבקר שמקבל אות RF, הבקר צריך לתרגם את הפקודה לIR כך שבכל זאת לא תהיה לך אינדיקציה האם המסך כבוי או דלוק...
לפעמים בתכנות ניתן לבצע פקודת FLAG או פקודת IF, כלומר אם בעבר הפקידה עברה (כלומר הטלויזיה נדלקה), היא לא תעבור שוב (כדי שהמסך לא יתכבה סתם).
הכל תלוי באיזו מערכת יש לך...
אם יש לך שלט שהוא משדר אות RF אל הבקר שמקבל אות RF, הבקר צריך לתרגם את הפקודה לIR כך שבכל זאת לא תהיה לך אינדיקציה האם המסך כבוי או דלוק...
לפעמים בתכנות ניתן לבצע פקודת FLAG או פקודת IF, כלומר אם בעבר הפקידה עברה (כלומר הטלויזיה נדלקה), היא לא תעבור שוב (כדי שהמסך לא יתכבה סתם).
הכל תלוי באיזו מערכת יש לך...
@kulikt
מה דגם הטלויזיה?
האם היא מחוברת לרשת?
אם כן, תוכל להשתמש בPing sensor plugin לבדוק את המצב שלה, משום שהוא יצליח לבצע פינג רק כשהיא דולקת (בהנחה שהיא מתנהגת כמו הסמסונג שלי).
מה דגם הטלויזיה?
האם היא מחוברת לרשת?
אם כן, תוכל להשתמש בPing sensor plugin לבדוק את המצב שלה, משום שהוא יצליח לבצע פינג רק כשהיא דולקת (בהנחה שהיא מתנהגת כמו הסמסונג שלי).
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה